Ben dukana başladım 5.günüm 3 kilo verdim tabi akşamları yememeye çalışıyorum.Naptiniz bence su orucu daha faydali hem hücreler yenileniyor hemde kilo veriliyor ben 2 gün icinde su orucuna baslicam 7 günlük
Kac kilo basladinizBen dukana başladım 5.günüm 3 kilo verdim tabi akşamları yememeye çalışıyorum.
Daha öncede dukanla 20 günde 8 kilo vermiştim
73.5 ile başladım. Bugün tartıda tam 70.5 i gördümKac kilo basladiniz
Kesinlikle başlamalısınız dukana çünkü ben geçen sene dukan birası sayesinde 15 günde tam 8 kilo vermiştim. Şimdi tekrar başladım ve güzel sonuç alıyorum çok şükürSu orucunu 4-5 ay önce eşim çalışmaya gittiğinde deneyip 7 günde 6 kilo vermiştim. Sonra vardiyalı çalışma, kötü aşçı hayatımda ilk kez 60lı kilolara çıktım. Eşim şimdi çok karışıyor o yüzden dukan birasını deneyeceğim ben de. Bugün başlayacağım bakalım.
Rica ederimBaşladım bakalım. Fizik tedavide power plate ile 10 dk egzersiz yaptırıyorlardı kilo vermeye başladım başlamışken destekleyecek bir sistem aradım. Teşekkür ederim :)
denediniz mi, fayda etti mi acabaBaşladım bakalım. Fizik tedavide power plate ile 10 dk egzersiz yaptırıyorlardı kilo vermeye başladım başlamışken destekleyecek bir sistem aradım. Teşekkür ederim :)
ben de merak ettim. İlk kez duydum. Hatta hemen denemeye başladım. Bakalım fayda edecek mi? Ben Günde 1 saat yürüyorum da. Bugün iftar öncesi 79.5 idim. Fayda ediyor mu yazarımDukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
Ben dukan birasıyla 15 20 gün içinde 7 kilo vermiştim zaten bunu 15 gün yapıp bir hafta ara veriyorsun. Şimdi ramazanlık girdi diye devam edemiyorum ama tekrar başlayacam inşallahDukan birası içip zayıflayan varmı kaç günde kaç ayda kaç kilo verdiler
Peki nasıl bir diyet yaptınız sporla destekledinizmi maşallah çok iyi vermişsinizBen dukan birasıyla 15 20 gün içinde 7 kilo vermiştim zaten bunu 15 gün yapıp bir hafta ara veriyorsun. Şimdi ramazanlık girdi diye devam edemiyorum ama tekrar başlayacam inşallah
Hayır spor yapmadım ama öğle yemeklerinde sadece yoğurt ve chia tohumunu karıştırıp yedimPeki nasıl bir diyet yaptınız sporla destekledinizmi maşallah çok iyi vermişsiniz
Teşekkür ederim cevap için inşallah bende fayda görürüm on kilo fazlam varHayır spor yapmadım ama öğle yemeklerinde sadece yoğurt ve chia tohumunu karıştırıp yedim
Diğer öğünlerde nelere dikkat ettiniz. Ben de görünce bayağı heyecanlandım. Ramazan ama yine de denemeye karar verdim.Hayır spor yapmadım ama öğle yemeklerinde sadece yoğurt ve chia tohumunu karıştırıp yedim
Diğer öğünlerde ne yemek yapıldıysa az az yedimDiğer öğünlerde nelere dikkat ettiniz. Ben de görünce bayağı heyecanlandım. Ramazan ama yine de denemeye karar verdim.
2 gündür içiyorum. Bakalım inşallah fayda eder. Yoğurt pulbiber kürüne de öncesinden başlamıştım. O kürle daha önceden de zayıflamıştım. 3 kilo versem bayrama kadar çok mutlu olurumDiğer öğünlerde ne yemek yapıldıysa az az yedim
Merhaba, nasıl yapıyorsunuz o birayı acaba? Malûm ramazan oruç tutarken nasıl yapabilirim acaba işe yarar mı ki?Ben dukan birasıyla 15 20 gün içinde 7 kilo vermiştim zaten bunu 15 gün yapıp bir hafta ara veriyorsun. Şimdi ramazanlık girdi diye devam edemiyorum ama tekrar başlayacam inşallah