Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen açıkma hissi yoktu bende de.Bol eksili günler dilerim size.Ben ilk gün çay içtim ve 15.gün sanırım kahve içtim bir daha içmedim çünkü yok onlarda sadece dediğim sıvılar olacak.Daha açlık hissetmiyorum ne gzl
Yalniz kahve içmeden olmaz kahve cay iciyorum
Sende böyle yap elbetteki mutlaka verirsin kiloTam uyruramadan devam ederim o zmn çünkü icmeyince basım agriyo
Günaydın Canım Olsun hiç yoktan iyidir Toplam 1.5 2 litreyi tamamlamaya çalış.Günaydın yeni güne -200 ile başladım bunada şükür tam uyamadan
Mutlaka oda çok etkiliyor şişkinlik filan Bitince fark eder birde tartildiginda lavabodan çıktıktan yarim saat sonra aynı kıyafetle iç çamaşırlarıyla olabilir tartıl.Yatakdan kalkınca şiş olundugu için ihtiyaç molasindan sonra şişlik iniyor o süre zarfındaSıvı 1.5 lt içtim ama tam uyamadim ondan da olabilir birde regl im ondan da olabilir
Bu işlerde yemine gerek yok gülüm Nasip değilmiş deriz.İnşaAllah bir dahakine yaparsın Kendini önce iyice hazırla niyetini al o zaman daha rahat edersinMutlu pazarlar diyete devam edemedim regl bitsin yemin ederek yapicam inşallah
3 gün sonra buradayım Rabbim nasip ederse
Aleykum selam canım 3 kilo geri döndü bile şu an 70 kiloyum.İnşaAllah daha da almam.Facde YİTİK ŞİFAYI ÜCRETSİZ BULANLAR DİYE bir grup var.Ahmet Apa diye birisinin grubu.Ona katıl grupda dosyalar notlar bölümünde linkler var seviye 1 den 7 ye kadar onu uyguluyorlar.Ayın 16 sinda yine basliyacaklarmis.Yorumları okudum da çok güzel ilerliyorlar ve yavaş ve sağlıklı kilo veriyorlar.Aidin Salih hanfendinin yazilarindan da başka arastirmalarindanda derleme yaparak yapmış Ahmet Apa.Daha önce tanisaydim grubu kesin onları sırasıyla uygulardim.Tavsiye ederim gruba üye ol.Az kaldı ayın16 sina baslarsin sende.İnşaAllah başarılı olur.Gayette kolay ve basit geldi seviyeler Vücudu alıştirarak aşama aşama yaptıkları için zorlanilicani sanmiyorum.Bende Nasipse Umreye gidicem Ramazanda Döndükten sonraki aylarda kendi kendime seviyeleri yapmak istiyorum.Bana bu aşamalar daha mantıklı geldi emin ol.Hakkımızda mevlam hayirlisini nasip eylesin İnşaAllah.