Su meselesi.

şimdi konuyu okuyunca iyice kafam karıştı bundan 6 ay evvel çok sıkı bir araştırma yaparak tam taktırmak üzere iken su arıtma sisteminden vazgeçtik...

bazı teknik üniversitelerin (ki bunlar türkiyenin en bilinen üniversiteleri idi) analiz raporlarını gördükten sonra vazgeçtik,

eğer pc den silmemişsem isteyene özel olarak gönderebilirim... ya da siz arama motorlarına arıtma cihazları teknik analiz raporları diye yazıp aratabilirsiniz...

o raporlarda kısaca ve kabaca su arıtma cihazından su içmektense musluk suyu kullanmak daha iyidir sonucu çıkıyordu.

ve sağlık bakanlığına gönderdiğimiz mail sonucu da buna benzer çıkınca su arıtma cihazından vazgeçtik... özellike ters osmos sisteminden...

ve biz sonuçta son kullanma tarihi en fazla iki ay olan (diğer çoğu markada bu 1 yıldır) ve damacanaları birkaç kullanımdan sonra değiştirdiklerini söyleyen büyük bir

firmanın suyunu kullanmaya başladık, ayrıca ph değeri de 8,22 alkalin, yüksek kalsiyum ve doğal mineralli su olarak geçiyor... zaten evde de çok sık tükettiğimiz için

öyle haftalarca su beklemiyor, bundan önce kullandığım sularda içim rahatsızken bu sudan çok memnun kaldım, arıtma sistemini almadığıma

tek meyve sebzeleri yıkamak ve yemek yapmak için kullanamadığım için pişman oldum diyebilirim...

size ve başlıktaki herkese iyi bayramlar dilerim:)

slm
ben yaklaşık 1 aydır jade master termal yataklarına gidiyorum belki duyanınız vardır .orada bize 42.gün alakali sudan bahsettiler ve dün alakali su cihazını getirdiler ve 1er bardak içtik ph değeri 7.4 ila 10 arası bir su imiş okyanus tan çıkarılan taşalar vebir çok taşalrın arasından damla damala tıpki bir serum gibi damalayak su süzülüyor suyu içtim ve bende 15 yıldır mide duvarında iltihaplanam vardı eve geldim ve istifra ederek halı yıkadığımızda oluşan bir kahverengi köpük gibi midemden iltihap çıktı bu gün yine içtim ve aunı reaksiyon yine iltihap boşalamsı nitekim sonuçlar iyi yani vucuda en yaralı su birde bu su vücüttaki fazla yağı colestrolu şekeri de atıyor .eğer ki içtiğim sular benim bedenimi böyle temizleyip bana zindelik verecekse ben bu cihazdan satın alamayı düşünüyorum gaziosmanpaşada oturan varsa yıldıztabya jade master şubesine yarın gelsin alakli su yarında verilecek gözünüzle görün derim ben .....

mERHABA

ben arıtma chazı almak istiyorum ..ne tavsiye ediyorsunuz....yemeler için şart bence..üstelik iyi markaların fiyatları çok arttı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…