Su Kesintisi

Bu kadar ilde önce elektrik sonra su kesilmesinin sebebini çok merak ediyorum. bugun Türkiye geneli elektrik kesintisinden sonra tv yi açtım şok oldum her şey normal gibi davranıyorlar,tüm ülke genelinde kesinti olması nasıl bu kadar doğal karşılanıyor.neden kesildi hala mantıklı açıklama göremedim.

Ankarada da aynı şekilde tamamn saçmalık işyerinde ayrı madurum evde ayrı madurum da madurum

aynen tek bildiğim savcı öldürüldü koca adliye sarayında

aynen tek bildiğim savcı öldürüldü koca adliye sarayında
Bununla ilgisi var mı bilmiyorum da Türkiyede bir sürü santral var nasıl oluyor da aynı anda bozuluyor durduruluyor ki,arıza hikayeleri hiç mantıklı gelmiyor,santraller birbirine bağımlı çalışmıyor ki,o zaman bi yerde arıza olsa her zaman böyle kesintilerle karşılaşırdık.

karşıyaka civarında yok şuan bizde susuzuz

23.00 gibi bizim sular da geldi. en kısa zamanda herkesin gelir inşallah. elektriksiz de susuz da olmuyor.

İzmir Buca dan sesleniyorum ...

Bugün sabah banyo ya girdim duş için su yok elektrik yok...giyindim tekrar çıktım...

Aksam 8:30 gibi elektrik geldi su bir saat önce geldi ben de uyku yok hadi dedim duşa gir bici bici yap uyu soyundum elimi musluğa attım aaaa o da ne su yok...

Tekrar giyindim iki sefer duş için girişimde bulundum olmadı

Bitlenicem bitlimatmazel olucam hahaha artik belediye ayıklar bitleri...hahahaha

Ayni durumdayiz eskisehirdemisin sen:) hemen dusa atmam lazim kendiminsu varken yikaniyim bari bide o giderse bende bdv lik olurum sanirim..

Sabah çamaşırları atayım makinaya dedim elektrik yok. Akşam 5,5 ta geldi. Hadi dedim şimdi açayım bu defa da su yok! Delirmemek elde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…