- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
-
- Konu Sahibi littleaniqa
Ankarada da aynı şekilde tamamn saçmalık işyerinde ayrı madurum evde ayrı madurum da madurumBiz İzmir'deyiz. Gündüz elektiriklerde yoktu. Bundan kaynaklı su kesintisi olmuş fakat şu saattir elektirikler geldiği halde sular yok. Lavaboda bulaşık birikti hiç iş yapamıyoruz. Su hakkında bilgisi olan var mı? Başka bölgelerde de mevcut mu?
aynen tek bildiğim savcı öldürüldü koca adliye sarayındaBu kadar ilde önce elektrik sonra su kesilmesinin sebebini çok merak ediyorum. bugun Türkiye geneli elektrik kesintisinden sonra tv yi açtım şok oldum her şey normal gibi davranıyorlar,tüm ülke genelinde kesinti olması nasıl bu kadar doğal karşılanıyor.neden kesildi hala mantıklı açıklama göremedim.
cinim sen cankayada miydinBizde de yok hala bekliyorum
Bununla ilgisi var mı bilmiyorum da Türkiyede bir sürü santral var nasıl oluyor da aynı anda bozuluyor durduruluyor ki,arıza hikayeleri hiç mantıklı gelmiyor,santraller birbirine bağımlı çalışmıyor ki,o zaman bi yerde arıza olsa her zaman böyle kesintilerle karşılaşırdık.aynen tek bildiğim savcı öldürüldü koca adliye sarayında
cinim sen cankayada miydin
karşıyaka civarında yok şuan bizde susuzuzBiz İzmir'deyiz. Gündüz elektiriklerde yoktu. Bundan kaynaklı su kesintisi olmuş fakat şu saattir elektirikler geldiği halde sular yok. Lavaboda bulaşık birikti hiç iş yapamıyoruz. Su hakkında bilgisi olan var mı? Başka bölgelerde de mevcut mu?
Hataydan bildiriyorum: yok
Ayni durumdayiz eskisehirdemisin sen:) hemen dusa atmam lazim kendiminsu varken yikaniyim bari bide o giderse bende bdv lik olurum sanirim..Elektrik sabah kesildi 5 civarı geldi sonra yine kesildi 7 civarı geldi.Ama su kesintisi olmadı sular akıyor,ama internette hatlarında problem var gelip gidiyor.Yağmur başladı şimdi hava şimşekleyip duruyor inşallah başka kesinti olmaz.
Nerdesiniz daha gelmedimi sular tüh tüh koktuk desenizeSabah çamaşırları atayım makinaya dedim elektrik yok. Akşam 5,5 ta geldi. Hadi dedim şimdi açayım bu defa da su yok! Delirmemek elde değil...
Valla gelmedi. İstanbul anadolu yakasındayım. Olmaz olaydım:)Nerdesiniz daha gelmedimi sular tüh tüh koktuk desenize
Valla cok zor bi durum okur okumaz burayi kendimi dusa attim kesilirse diye korkudan..Valla gelmedi. İstanbul anadolu yakasındayım. Olmaz olaydım:)
Neresi ki orasi?Burada çok az ve çamurlu akıyor