Su Kesintisi

Valla gelmedi. İstanbul anadolu yakasındayım. Olmaz olaydım:)
Bende ankaradayim burdada aksama kadar elektrik yoktu 8 de geldi bazi yerlerde sularda kesilmiş ama bizimki kesilmedi sitenin girise yazmislar sular kesilecek diye ne yapacaz bilmiyorum :KK43:

Ayni durumdayiz eskisehirdemisin sen:) hemen dusa atmam lazim kendiminsu varken yikaniyim bari bide o giderse bende bdv lik olurum sanirim..
Akdenizdeyim ben internet ve elektrik problemi halledildi ama bu sabahtan itibaren de su da problem var kesiliyor gibi az akıyor.:KK47::KK47:

,
Akdenizdeyim ben internet ve elektrik problemi halledildi ama bu sabahtan itibaren de su da problem var kesiliyor gibi az akıyor.:KK47::KK47:
Burda henuz su sikintisi yasanmadi bakalim.. Insallah gitmez oda ya susuzluk daha sor les oluruz valla kartta su bitiyoda yedekli olmazsa bile ne kdr zor oluyo..

,

Burda henuz su sikintisi yasanmadi bakalim.. Insallah gitmez oda ya susuzluk daha sor les oluruz valla kartta su bitiyoda yedekli olmazsa bile ne kdr zor oluyo..
Bizim ki Kartlı değil,su saatimiz eğer su kökünden kesilirse güneş enerjisi devreye girer soğuk su yine gelir güneş enerjisinden ama uzun süreli kesintide tabi güneş enerjisinde( depoda ) ki suda biter.:KK47::KK47:

gaziantepten bildirim: dün elektrıklerle su yoktu .. sonra su geldı elektrk akşama kadar yoktu
sabah elektrk yoktu su vardı
şimdi ikisi de var şükür

Bizim ki Kartlı değil,su saatimiz eğer su kökünden kesilirse güneş enerjisi devreye girer soğuk su yine gelir güneş enerjisinden ama uzun süreli kesintide tabi güneş enerjisinde( depoda ) ki suda biter.:KK47::KK47:
Birda oyke bi durum ne yazikki yok yine depo baya idare eder sizi gunes enerjiside gayet yeterli isitiyo zaten

dün sular yoktu öğlene kadar
arkadaslarım derse bi geldi ki hepsi topuz yapmış saçını :KK70:
:KK70: napsinlar kiz yazik susuzluk zor valla dum ggece su kesintisi oldugunu bilmiyodum okur okumaz dusa attim kendimi kuzum bide defalarca sampuan yaptm sanki temizlik stokluyom ne alakaysa:KK70:

:KK70: napsinlar kiz yazik susuzluk zor valla dum ggece su kesintisi oldugunu bilmiyodum okur okumaz dusa attim kendimi kuzum bide defalarca sampuan yaptm sanki temizlik stokluyom ne alakaysa:KK70:
vallahı rezıllık yaaa
ben de duşumu alıyım akşam olmadan kesilir falan:KK17:

Al al 5 kere sampuanlan stokla benim gibi:KK70::KK70: elektrik tesaduf degildi kesilcegni sanmiyorum artik ama suyu bilemicem kuzucum:)
Elektrik olmayınca bir şekilde idare ediliyor ama su olmayınca olmuyor ya susuzluk başka birşey.:KK48:

X