Su Kesintisi

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Biz İzmir'deyiz. Gündüz elektiriklerde yoktu. Bundan kaynaklı su kesintisi olmuş fakat şu saattir elektirikler geldiği halde sular yok. Lavaboda bulaşık birikti hiç iş yapamıyoruz. Su hakkında bilgisi olan var mı? Başka bölgelerde de mevcut mu?

Ben ankaradayim burdada durum farkli degil elektrikler akşam geldi daha sular kesilecek diye yazi asmislar hadi elektrik neysede su olmazsa kokariz pislikten

Ben İstanbuldayım suan su da var elektrikte var bazı ilcelerde erkenden geldi bazı ilcelerde hala yok sanırım dengesiz biraz

Kafayı yicem.. Beş buçuk civarı elektirik geldi hala su yok ne bekliyorlar??

Ben ankaradayim burdada durum farkli degil elektrikler akşam geldi daha sular kesilecek diye yazi asmislar hadi elektrik neysede su olmazsa kokariz pislikten

en çok ondan korkuyorum ben de kokarız yarın banyo yapmazsak ben yıkanamazsam başım ağrır ya saçlarım yağlanınca

en çok ondan korkuyorum ben de kokarız yarın banyo yapmazsak ben yıkanamazsam başım ağrır ya saçlarım yağlanınca
Valla aynen boş su bidonlarini atmamistim lazim olur diye doldurdum ama bulasiga wc ye yetmez ne yapacaz bende bilmiyorum insallah misafir gelmez.
Artik yagmur suyu biriktirelim bari boşa gitmesin

Elektrik sabah kesildi 5 civarı geldi sonra yine kesildi 7 civarı geldi.Ama su kesintisi olmadı sular akıyor,ama internette hatlarında problem var gelip gidiyor.Yağmur başladı şimdi hava şimşekleyip duruyor inşallah başka kesinti olmaz.

ben de İzmirdeyim bizim ilçede daha 2 saattir elektrik var, su hala yok. ne zaman geleceği de belli değilmiş.

Sular da mı kesiliyor? Allahım şaka gibi. İyisi mi su doldurayım ne olur ne olmaz. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. Sabah elektrikler yoktu ama farkettikten 1 2 saat sonra geldi..

Yağmur sularını israf etmeyin kap kacak koyun balkonlara.

Yarın gidiyimde kazan aliyim bari eletirik yok su yok neme lazim doğalgazda kesilir felan hic degilse binanin önünde ocak yakarım isitirim

burada elektrikler 10.30 gibi kesildi, akşam 19.30 gibi geldi ve 11.30dan beri de su yok.
aliağada ara ara su kesintisi olur 'ana boru arızası(!)' nedeniyle, oyüzden biz her zaman su kesintilerine hazırız, evde 5lt lik 10 tane pet şişe var. yine de susuz olmuyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…