- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
-
- Konu Sahibi littleaniqa
Kafayı yicem.. Beş buçuk civarı elektirik geldi hala su yok ne bekliyorlar??
Ben ankaradayim burdada durum farkli degil elektrikler akşam geldi daha sular kesilecek diye yazi asmislar hadi elektrik neysede su olmazsa kokariz pislikten
Valla aynen boş su bidonlarini atmamistim lazim olur diye doldurdum ama bulasiga wc ye yetmez ne yapacaz bende bilmiyorum insallah misafir gelmez.en çok ondan korkuyorum ben de kokarız yarın banyo yapmazsak ben yıkanamazsam başım ağrır ya saçlarım yağlanınca
Elektrik sabah kesildi 5 civarı geldi sonra yine kesildi 7 civarı geldi.Ama su kesintisi olmadı sular akıyor,ama internette hatlarında problem var gelip gidiyor.Yağmur başladı şimdi hava şimşekleyip duruyor inşallah başka kesinti olmaz.Biz İzmir'deyiz. Gündüz elektiriklerde yoktu. Bundan kaynaklı su kesintisi olmuş fakat şu saattir elektirikler geldiği halde sular yok. Lavaboda bulaşık birikti hiç iş yapamıyoruz. Su hakkında bilgisi olan var mı? Başka bölgelerde de mevcut mu?
ben de İzmirdeyim bizim ilçede daha 2 saattir elektrik var, su hala yok. ne zaman geleceği de belli değilmiş.
Aliağadayım bir damla su yok.hangi bölgede? Hatay Bahçelievlerde damla damla geliyor şu an..