Su istemek...

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
a.s Bir eve misafirliğe gittiğimizde çok yakınımız olmadıktan sonra su dışında hiç bir şey isteyemeyiz. Peki ama dışarıda herhangi bir yerde para verip alabildiğimiz suyu, ev ziyaretlerinde nasıl isteyebiliyoruz hiç düşündünüz mü??? Kaldı ki evlerde de su ücretle satın alınıyor...:uhm:

adı üstünde misafirliğe gidiyosun arkadaşım. öyleyse kimse kimseye yemeğe falan gitmesin onlarda parayla alınıyor. ya da herkes yediği içtiği şeyin parasını ödesin birine misafirliğe gidince. ya da ben konuyu tamamen yanlış anladım

adı üstünde misafirliğe gidiyosun arkadaşım. öyleyse kimse kimseye yemeğe falan gitmesin onlarda parayla alınıyor. ya da herkes yediği içtiği şeyin parasını ödesin birine misafirliğe gidince. ya da ben konuyu tamamen yanlış anladım

Benim kastım ücretle ilgili değil.:KK43:( Tabiiki elimizden geleni yaparız ya da bize yapılır. Su dışında herhangi başka birşey, Örn; bir cola, bir çay verir misin diyemeyiz de bir bardak su içebilir miyim deriz. Ben bunu merak etmiştim

sanırım suyun mutlaka her evde bulunduğunu bilmemiz bu kadar rahat istememize sebep oluyor. sonuçta her evde cola bulunmayabilir ama susuz ev olmaz bu yüzden sanırım:)

su temel içecek olmadan yaşayamayacagımız birşey bu yüzden rahat rahat isteniyor
bence

biz türk milleti ne kadarda misafir perveriz dimi... evde olmasada yaratırız....
ama sanırım sadece ikram edileni kabul eder ve fazlasının ayıp kaçacağını düşünürüz .. ama suya gelince iş değişir nedense.....

Su istemek deyince bir şey hatırlıyorum veee çocukluğumdan beri unutmuyorum bu nedenle..:çok üzgünüm: Çocukken arkadaşlarla beraber oynardık suayınca topluca birine gidip içtiğimiz olurdu..Bazen bizim evde bazen başkalarında..Kalabalıktık baya da..Bir gün yine bir arkadaşın evine gittik su içmeye..Maksat oyundan kopmayalım beraber hareket edelim..:1closedeyes: Arkadaşın annesi sürahiyle herkese su verdi..Rahat 10 kişi vardık..Bana ve kardeşime gelince siz de gidin evinizden için demişti:çok üzgünüm: ve kapıyı öylece kapattı... Annemle arkadaştılar oysa..Hala gelip gider..Ben hala bu olayı unutamam..1 bardak suyu çok gördü kadın.Arkadaşlarımın arasında ağlayacak gibi olmuştum...:çok üzgünüm:
Neyseeee niye yazdım sanki bilmiyorum..Ama şuna eminim çocuk diye hor görmeyeceksin..Bazı şeyler hiç unutulmuyor...

su bir ihtiyaçtır... ama cola, meyva suyu v.s. şeyler ihtiyaç değildir. olmadanda yaşanabilinir.
hayır paralı bir şey diye su isteyemedim ve tuvaletin geldi oda paralı sonuçta bu durumda ne yapacağıztatlicadiarzu

su bir ihtiyaçtır... ama cola, meyva suyu v.s. şeyler ihtiyaç değildir. olmadanda yaşanabilinir.
hayır paralı bir şey diye su isteyemedim ve tuvaletin geldi oda paralı sonuçta bu durumda ne yapacağıztatlicadiarzu

cok basit,parasini öder yaparsin yada kalkar gider evinde yaparsintatlicadiarzu

zaten misafirlikdeysek niye bi bardak su istemeyelim ki,dökmek icin degil icmek icin isticez.
eger vermeyecekse misafir kabul etmesin:icecream:

sanırım suyun mutlaka her evde bulunduğunu bilmemiz bu kadar rahat istememize sebep oluyor. sonuçta her evde cola bulunmayabilir ama susuz ev olmaz bu yüzden sanırım:)

yani başka ne denebilir ki ayrıca çay da isterim kola da bişey istemeyeceğim eve hiç gitmem ben:dilcikar:

X