• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su İçmek İçin Uygun Zamanlama

su içmeyi çok seviyorum lakin susuzluk hissi ile tüketmediğim için çoğu zaman içmeyi unutuyorum bilgiler için teşekkürler :)

ben internetten bi program yükledim saat başı o su markasının şişesi çıkıp hatırlatıyor su iç diye yükleyebilirsin su içmeyi hatırlatma programı yazarsan çıkıyo:40:

meğer ölü su içiyormuşuz. bugün nette karşılaştım bu yazıyla. evdeki yeşim ve akik tesbihleri bozup yıkayıp sürahinin içine atıcam:1:

SUYU CANLANDIRMAK
Su,canlı bir nesnedir.Nasıl her kabın şeklini alıyorsa,her ortamın da enerjisini alır.Günümüzde plastik kaplarda saklanan sular kaynağından çıktıktan 4-7 saat sonrasında ölü hale gelir Suyu canlandırmak için kullanılan teknolojik cihazların çoğu kuvars kristali içermektedir. Bu nedenle suyun cihazlar yoluyla canlandırılması veya kristaller yoluyla canlandırılması işlemlerinin sonuçları aynı yüzey gerilim değerlerini vermektedir
.Evinizde kullandığınız içme suyunu canlandırmak için ,kuvars kristali ,yeşim,akik ,ametist ve benzeri taşları kullanılabilirsiniz.Bunun için taşlardan 200gr kadarını güzelce yıkayıp cam sürahinin içine koyun.Bu taşların enerjileri su tarafından kopyalanır ve su canlanır. İçerken de ‘ ışık suyu ‘ ilave ettiğinizde ,ihtiyacınız olan bütün mineralleri alır ve gün ışığını bir bardak şifa olarak tüketirsiniz.

Çoklu Kristal Paketlerin içinde ; akik,ametist,kuvars,pembe kuvars,yeşim,sodalit,jasper ve benzer doğal kristal taşlar vardır.Her pakette farklı doğal taş kombinasyonları vardır.Farklı renklerde ki taşlar renk enerjilerini de suya yansıtır.
alıntıdır.

Son düzenleme:
yemeklerden hemen önce içmek değil de, belki yarım saat önce son suyu içmiş olmak lazım sanırım. şişkinlik yapıyor

Şu su içme olayına bir türlü alışamadım, akşamın bu saati daha bir saat su bile içmedim valla. Halbuki bir sürü yararı var. cildim kupkuru resmen.

Back