Su İçmek İçin Uygun Zamanlama

Pariiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
24
4
36
İzmir
1.Uyanır uyanmaz 2 bardak su; organları aktive eder
2.Her yemekten 30 dakika önce su; hazma yardım eder.
3.Banyodan önce 1 bardak su; Tansiyonun düşmesine yardım eder.
4.Uykudan önce 1 bardak su; Kalp krizi ve felci önler.
Doktor tavsiyesidir. Sağlıklı günler dilerim..:)

uyanır uyanmaz içilen 2 bardak su vücutta yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur...bende bol su tüketenlerdenim ama aslında merak ettiğim suyu yemeklemi yoksa yemeklerden önce yada sonra mı tüketmeliyiz.....:44:

yemekten önce tüketilmesinde fayda var diye biliyorum canım. Ayrıca şunu da atlamayalım çok fazla su içmek vücudda mineral kaybıda yapabiliyormuş. Su bile ölçsünde içilmeli :)

su içmeyi çok seviyorum lakin susuzluk hissi ile tüketmediğim için çoğu zaman içmeyi unutuyorum bilgiler için teşekkürler :)

bende 2 litre icerim ama o tuvalete tasinmak yokmu sürekli,iste ondan nefret ediyorum.ah o kadar su icmek birde kabizligima iyi gelseydi keske

Sabahları miğde bulandırıyo ama yararlı bilgiler teşekkürler...

oldukça faydalı bilgiler,teşekkürler

bende cok fazla su ıcerım uyanınca yatarken felan. gun ıcındede öyle

Su çok yararlı aa fazla içildiğinde şişkinlikte yapabiliyor.Günde 2-2,5 lt içiyorum bazen midemden su sesleri geldiğini duyuyorum:)))
Su hayattır ve bence HAYAT gerçekten GÜZEL :)

Bende çok su içiyorum. Elimde şişeyle dolaşıyorum hatta ofiste falan :) Bide Sırma su yeni şişeler çıkarmış ki gayet gören aaaaa ne güzel yapıyor kendilerini tebrik ediyorum:
Hatta gösteriyim:
[video=youtube;WWiPKgmZXgw]http://www.youtube.com/watch?v=WWiPKgmZXgw[/video]

Okudukça daha çok kızıyorum kendime! öyle bi alışkanlığım yok ne yazıkki ...hiç aklıma gelmez su içmek..Çay fazla tüketiyorum ondan olsa gerek :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…