• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su İçmek İçin Uygun Zamanlama

Pariiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
24
4
36
İzmir
1.Uyanır uyanmaz 2 bardak su; organları aktive eder
2.Her yemekten 30 dakika önce su; hazma yardım eder.
3.Banyodan önce 1 bardak su; Tansiyonun düşmesine yardım eder.
4.Uykudan önce 1 bardak su; Kalp krizi ve felci önler.
Doktor tavsiyesidir. Sağlıklı günler dilerim..:)

uyanır uyanmaz içilen 2 bardak su vücutta yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur...bende bol su tüketenlerdenim ama aslında merak ettiğim suyu yemeklemi yoksa yemeklerden önce yada sonra mı tüketmeliyiz.....:44:

uyanır uyanmaz içilen 2 bardak su vücutta yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur...bende bol su tüketenlerdenim ama aslında merak ettiğim suyu yemeklemi yoksa yemeklerden önce yada sonra mı tüketmeliyiz.....:44:

yemekten önce tüketilmesinde fayda var diye biliyorum canım. Ayrıca şunu da atlamayalım çok fazla su içmek vücudda mineral kaybıda yapabiliyormuş. Su bile ölçsünde içilmeli :)

bende 2 litre icerim ama o tuvalete tasinmak yokmu sürekli,iste ondan nefret ediyorum.ah o kadar su icmek birde kabizligima iyi gelseydi keske:5:

Sabahları miğde bulandırıyo ama yararlı bilgiler teşekkürler...

oldukça faydalı bilgiler,teşekkürler

bende cok fazla su ıcerım :D uyanınca yatarken felan. gun ıcındede öyle

Su çok yararlı aa fazla içildiğinde şişkinlikte yapabiliyor.Günde 2-2,5 lt içiyorum bazen midemden su sesleri geldiğini duyuyorum:)))
Su hayattır ve bence HAYAT gerçekten GÜZEL :)

Bende çok su içiyorum. Elimde şişeyle dolaşıyorum hatta ofiste falan :) Bide Sırma su yeni şişeler çıkarmış ki gayet gören aaaaa ne güzel yapıyor kendilerini tebrik ediyorum:
Hatta gösteriyim:
[video=youtube;WWiPKgmZXgw]http://www.youtube.com/watch?v=WWiPKgmZXgw[/video]

Okudukça daha çok kızıyorum kendime! öyle bi alışkanlığım yok ne yazıkki ...hiç aklıma gelmez su içmek..Çay fazla tüketiyorum ondan olsa gerek :s

Back