Sivilceli Ciltler şu hale bakın(resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
38
yüzümün haline bakın napıcam ben ya bırını gecırmeden bırı cıkıyo hemde ız kalıyo kolestrolum yuksek bıraz ondan olyuomus ama bırını kurutana kadar oburu cıkyıo bu reımlerı koyana kadar bı tanede burnumun onunde cıktı senağlama

kolestrolun etkısı olurmus dr dedı benımkı sınrıın ustunde oldugundan bunlarda yag bezesı gıbı zaten ama cok sıkk cıkmaya basladılar yuzumde acıyo cıktıgı yer

yediklerinize dikkat edin bi miktar ve asla oynamamalısınız :1ninca: mesela biri kabuk kaplamış bu oynadığınızın göstergesi . . .
bi ara bende kuru yemişi biraz abartmıştım aynı oluşumlar benimde çenemde çıktı :çok üzgünüm: lakin bol su içerek ve kuru yemişi kısarak kurtuldum . . .

kolestrolun etkısı olurmus dr dedı benımkı sınrıın ustunde oldugundan bunlarda yag bezesı gıbı zaten ama cok sıkk cıkmaya basladılar yuzumde acıyo cıktıgı yer

Yağ bezesi mi? Canım bunlar resmen iltihaplı sivilce..

Yağ bezesi ile ne alaksı var?

Doktorun ne verdi ne kullanıyorsun..?

acil doktara gitmelisin ruacutoaune işe yarar ama ancak doktor tavsiyesi ve gözetiminde kullanılan ağır bir ilaç

dr kolestrolu dusurmem ıcın bıselyer onerdı ama sıvılceler ıcın herhangı bır ılac vermedı sanırım tekrar bunun ıcın gıdıcem ve oynama kısmı dogru cunku ben elımı durduramıyorum sureklı oynuyorum

Yağ bezesi mi? Canım bunlar resmen iltihaplı sivilce..

Yağ bezesi ile ne alaksı var?

Doktorun ne verdi ne kullanıyorsun..?

yag bezesı gıbı derken bu benım gordugum ılk cıkısında sıkılmıyo kayıyo fıaln yag gıbı denedım de yanı sonradan ucu beyaz ıltıhaplanıyo

Canım ısrarla soruyorum doktora gittin mi diye ama cevap vermiyorsun...,

Doktorsuz ilaçsız geçmez bunlar boşuna bekleme başka şeyle uğraşma vakit kaybedersin..son olarak bunu diycem..

Canım ısrarla soruyorum doktora gittin mi diye ama cevap vermiyorsun...,

Doktorsuz ilaçsız geçmez bunlar boşuna bekleme başka şeyle uğraşma vakit kaybedersin..son olarak bunu diycem..

Kusurabakma kacırmısım aradan cnm ,kanıma baktırmıstım farklı bısye ıcın gıtmıstım baktı bunlarada ama bransı degıl cok ılglenmedı tekrar cıldıye ye gıdıcem

Kusurabakma kacırmısım aradan cnm ,kanıma baktırmıstım farklı bısye ıcın gıtmıstım baktı bunlarada ama bransı degıl cok ılglenmedı tekrar cıldıye ye gıdıcem

çok iyi bir cilt doktoru bulup hemen git..

Başka türlü geçer diye bekleme..

bıde kotu olan 2 hafta sonra nısanım var ne edıp kapatırım bılemıyorum kapanmıyo cunku kat kat fondoten surmek ıstemyıorum gecmesı gerekıcek

bıde kotu olan 2 hafta sonra nısanım var ne edıp kapatırım bılemıyorum kapanmıyo cunku kat kat fondoten surmek ıstemyıorum gecmesı gerekıcek

2 haftada geçmez onlar..Artık fondotenle kapattığın kadar kapatacaksın..

Nişandan sonra da hemen doktora git de bari düğüne kadar cildin düzelsin..

Nişandan önce de doktora gidersen 2 hafta sonra nişan olacağını söyle çünkü verilen ilaçların bazıları ciltte dudaklarda ileri derecede soyulma kabuklanma yapıyor..Nişanda bu halde olma bence.

umuyorum inş. canım:sinifsinif:

geçmiş olsun canım bunlar irinli sivilce öncelikle tabii ki cildiyeye git diycem ben de ama devlet hastanesine falan gitme düzgün bir doktordan randevu al, sonra sana ilk tavsiyem elini yüzünden çek. kesinlikle ama kesinlikle oynama yüzünle, elini mümkün olduğunca uzak tut cildinden eğer yapamıyorsan da ellerini sürekli temiz tut, çünkü sen ne kadar ellersen o kadar yayılır bunlar maalesef. günlük cilt bakımını sakın aksatma mutlaka sabah uyanır uyanmaz ve akşam bir temizleyici jel kullan ve yağsız nemlendiricini sür. 2 günde bir de bebek pudrası ve limon maskesi yaparsan bu maske de iltahaplı şiş sivilceleri direk kurutuyor. en tezinden tedaviye başla ama yüzünde iz kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…