Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım bunlar irinli sivilce öncelikle tabii ki cildiyeye git diycem ben de ama devlet hastanesine falan gitme düzgün bir doktordan randevu al, sonra sana ilk tavsiyem elini yüzünden çek. kesinlikle ama kesinlikle oynama yüzünle, elini mümkün olduğunca uzak tut cildinden eğer yapamıyorsan da ellerini sürekli temiz tut, çünkü sen ne kadar ellersen o kadar yayılır bunlar maalesef. günlük cilt bakımını sakın aksatma mutlaka sabah uyanır uyanmaz ve akşam bir temizleyici jel kullan ve yağsız nemlendiricini sür. 2 günde bir de bebek pudrası ve limon maskesi yaparsan bu maske de iltahaplı şiş sivilceleri direk kurutuyor. en tezinden tedaviye başla ama yüzünde iz kalmadan
CADIARZUHayatım ben sana BEPANTEN KREM öneririm sivilceleri geçiriyor ve kurutuyor birdenea.s
ben de peelıng yıkama jelı oksıjenlı jel ne varsa kullandıktan sonra tonıkle sılıyorum ama hıcbır faydaısnı goremedım yanı kurutuyo tabıkı ama o kuruyana kadar dıgerı cıkıyo randevu aldım bı yerden baslıycam bakalım
bende bunlardan bi sürü var... (
antibiyotıksiz gecmesi çok zor zaten tek kutu antibıyotıkte yetersiz kalır en az 2-3ay içmeniz lazım belirli aralıklarla.benımde boyleydı bir zamanlar şimdi yok cok şukur arada bir çıkar onada çay ağacı yağı suruyorum hemen sönüyor izde kalmıyor..
Canım bende de aynı böyle çıkıyordu, çok stres yapuyordum o yüzden sanırım.
Ermeni Hastanesi Serkis Bey'e gittim.
2 gece kremi birde sabun verdi, bir antibiyotik yazdı. Şimdi çok memnunum cildim tertemiz oldu.
banada 1 gece kremı, bır gunduz kremı birde antıbıyotık verdı 1 ay kullanıcam gecmezse rouccatana baslıycaz dedı