Sivilceli Ciltler şu hale bakın(resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ooo canım yaa senin cildin S.O.S. veriyor ya.bir cilt doktoruna gidip gerekli tedavini ol ve daha sonra cildine uygun kaliteli temizleyici ile sabah-akşam temizle.geçmiş olsun.

CADIARZUHayatım ben sana BEPANTEN KREM öneririm sivilceleri geçiriyor ve kurutuyor birdenea.s

ben de peelıng yıkama jelı oksıjenlı jel ne varsa kullandıktan sonra tonıkle sılıyorum ama hıcbır faydaısnı goremedım yanı kurutuyo tabıkı ama o kuruyana kadar dıgerı cıkıyo randevu aldım bı yerden baslıycam bakalım

ayy yaninda olsamda bi siksam,resimlere bakinca kendimi yaninda gibi hissetip bi patlatsam dedim.
neyse isin sakasi tabi,bence sen bunu ciddiye alsan iyi olur.kolesterol cok tehlikeli olbiliyor ilerde.sivilceden gectim,kalp damar hastaligina varana kadar ciddi boyutlari var.iyi bir cildiyeye gitmen lazim.birde guatr testi yaptir muhakkak.kolesterol arti guatr demek.

pisisik benim de sorunum senin ki gibi aynı üstelik yıllardır böyle çıkıyor sivilcelerim ve izler kaldı araştırdın mı iyi bir cildiyeci ismine rastladın mı bana roacuten önerildi ama ben güvenemedim doktora gerçekten iyi bir doktora gitmek istiyorum hangi şehirde olursa olsun senin karşına çıkan doktorlar kimlerdi

canım sivilceli cilde peeling kesinlikle önermiyorlar sivilceleri daha çok yayıyormuş , tonik de çok gereksiz birşey bence, jeller için vakti olmayanlar için pratik bir çözüm ama yüzünü jelle yıkıyorsan tonik sürme üstelik içinde çok fazla miktarda alkol var cildin zaten hassas iyi gelmeyebilir. jel ile yıkadıktan sonra nemlendiricini sür, bu bephantenin kremi de olabilir merhemi değil kesinlikle, dediğim gibi pudra limon maskesi de yap. inşallah çabukcak toparlar cildin doktora gittikten sonra sonucunu bildir canım a.s.

doktora gıtım bugun
goruntulu bıseyler cıldımın altına baktı ve 3 tane ılac verdı gecmezse rouccatan baslıycaz dedı.
sivex gece kremı
imex gunduz kremı ve monodıks antıbıyotık

1 kutudan sonra gunde 1 taneye dusurerek 2. kutuya baslıycam canım banada ole dedı

canım sivilceler yank kısımlarında sakın oynama alın burun çene kendini yeniliyo iz kalmıyo ama yanak kendini yenilemiyo sıktığın bütün sivilceler iz olarak kalır orda umarım en kısa sürede çaresini bulursun

bu izler gececege benzemiyor,moralini bozmak istemem ama öyle gözüküyor.

daha kötülerinide gördüm onların ki geçti eser kalmadı.Önemli olan iyi bir doktor bulman

Canım bende de aynı böyle çıkıyordu, çok stres yapuyordum o yüzden sanırım.
Ermeni Hastanesi Serkis Bey'e gittim.
2 gece kremi birde sabun verdi, bir antibiyotik yazdı. Şimdi çok memnunum cildim tertemiz oldu.

Canım bende de aynı böyle çıkıyordu, çok stres yapuyordum o yüzden sanırım.
Ermeni Hastanesi Serkis Bey'e gittim.
2 gece kremi birde sabun verdi, bir antibiyotik yazdı. Şimdi çok memnunum cildim tertemiz oldu.

banada 1 gece kremı, bır gunduz kremı birde antıbıyotık verdı 1 ay kullanıcam gecmezse rouccatana baslıycaz dedı

banada 1 gece kremı, bır gunduz kremı birde antıbıyotık verdı 1 ay kullanıcam gecmezse rouccatana baslıycaz dedı

canım büyük geçmiş olsun inşallah ilaçlar faydalı olur,resimlerini görünce aynaya bakıyomuş gibi hissettim kendimi,ama inan benimkiler seninkinden daha kötü,ben bıktım artık geçmiyo,geçmiyo,geçmiyo...sen şanslısın istanbulda yasıyosun doktor bulma sansın daha fazla benim yasadığım bölge de o sansım yok eğer etkili bişey duyarsan nolur bana da yaz olurmu canım ,senin yasını bilmiyorum ama hani ergenlik desen ben o devreyi kapatalı yıllar oldu şaşırdım ben bu işe deli gibi ağrılı sivilce çıkıyo suratımda ya ne yapacağımı bilmiyorum,Allah yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…