Şu göbeğimi nasıl eriteceğim? Yardım edin!!

İp atlamakta cardio sayılır koşu kadar etkili durmadan yarım saat atlamak şartıyla ilk başlarda zor tabi sürekli dinlenmek isteyebilirsiniz normal zaten sonradan da kondisyon tutturursunuz

İp atlamakta cardio sayılır koşu kadar etkili durmadan yarım saat atlamak şartıyla ilk başlarda zor tabi sürekli dinlenmek isteyebilirsiniz normal zaten sonradan da kondisyon tutturursunuz

sıkılaştırır mı peki? özellikle üst bacağı ve karnı?

@tadLi

ben onunla ilgili herşeyi araştırdım nasıl yapıldıgını
böceğin içindeki sıvıyla yaptıklarını
böcegi ezip kolaya kattıklarını flaan herşeyi biliyorum
ve halada içiyorum hatta birazdan kalkıp içicem :KK70:

Afiyet olsun sanaşakkıdı
Irade meselesi pek icmiyordum zaten o gunden sonra tamamen biraktimsengözlerimebaksanab

sıkılaştırır mı peki? özellikle üst bacağı ve karnı?

Sıkılaştırır tabi ki ama çok fazla değil cardio bittikten sonra 5 dk mekik ve bacak hareketi yaparsan daha çok faydasını görürsün omuz kaslarınıda çok güzel çalıştırır ip atlamak düşük durmaz omuzların eğer iple cardio yapıcaksan çok hafif bi ip olmasın birazcık ağırlığı olsun ki kolların omuzlarında çalışmış olsun 1 taşla 3 5 kuş birden :lepi:

ya o yuvarlak büyük halkalar oluyoya belden çeviriyosun
o göbek ve basende etkili olurmu ki?
köpeğim korkmasa ondanda alcam ama benim köpekte çok korkak arkadaş yaa kaydirigubbakcemile3

Sıkılaştırır tabi ki ama çok fazla değil cardio bittikten sonra 5 dk mekik ve bacak hareketi yaparsan daha çok faydasını görürsün omuz kaslarınıda çok güzel çalıştırır ip atlamak düşük durmaz omuzların eğer iple cardio yapıcaksan çok hafif bi ip olmasın birazcık ağırlığı olsun ki kolların omuzlarında çalışmış olsun 1 taşla 3 5 kuş birden :lepi:

bir taşla 3-5 kuş vuralım derken omuzları genişletmeyelim kafamçokkarıştı

ayy yaz geldiii
bütün kış burda oturduk zayfrılıcaz dedik ama hala göbek erimedi yau.........
millet şıkır şıkır bikinilerini giyerken ben ince ve sarkık kötü görünümlü göbeğim yüzünden bikini giyemicem
mayokini giyim diyorum ama onlarda çok gösterişli yau

bir taşla 3-5 kuş vuralım derken omuzları genişletmeyelim kafamçokkarıştı

Omuz genişlemesi kötü bişey değil ki belin daha ince görünür boynun güzel görünür ve uzun görünürsün zaten öyle çok abartı bi genişlik olmuyo rahat ol hihoyyyt

ayy yaz geldiii
bütün kış burda oturduk zayfrılıcaz dedik ama hala göbek erimedi yau.........
millet şıkır şıkır bikinilerini giyerken ben ince ve sarkık kötü görünümlü göbeğim yüzünden bikini giyemicem
mayokini giyim diyorum ama onlarda çok gösterişli yau

Olsun bu sene mayokini giyersin gerçekten göbeğini eritmek istiyosan sabretmelisin zaten biz bayanların şanssız tarafı kaslarının erkeklere göre daha az olması ve metabolizmasının daha yavaş çalışması bu yüzden yağ yakmamız daha zor ama istersen başarabilirsin sadece belirli bi süre sabrediceksin sonrasında alışıcak zaten vücudun :içelim: Bu yaz mevcut kilonu korursun kış geldiğinde daha artmaz yerimseniben

kızlar içinize çekin inanın süper faydası oluyor hemde çok kısa bir sürede inanın denenmiş faydası görülmüştür

çay,kahve vs.. tür içeceklerden içmem..
ama şu kola yokmu...
hergün 2 lt tükeetiyorum.. :S

of canım ya napıyosun sen öyle yanlış okudum sandım. 2LT diyosun lütfen !!! içmemelisin doktorlar haftada 2 bardak kola ve benzeri şeylerin ne kadar zararlı olduğunu bas bas bağırıyor.

benimde hayatım da hiç göbek denen birşeyim olmamıştı ama hamilelik beni mahvetti. sönmüş bir balon gibi karnım. ne yapıcam kafayı sıyırmama ramak kaldı

canım yaa.....senin sadece balon gibi mi? ben doğum yapalı 2,5 sene oluyor..balon gibinin yanında böyle buruşuk kırışık anlatabildim sanırım...öyle bişiiii bak yine moralim bozuldu....ama yokk yok azmettim bu hafta artık gidip bir koşu bandı alıcam arkasından mekik şu görüntüden kurtulucam..

pilates yapmak benim şimdiye kadar denediğim tüm sporlar içinde göbeği gerçekten çalıştıran neredeyse en iyisi.
5. yapışınızdan sonra karnızın arasındaki kasları hissedebiliyorsunuz.

X