Şu göbeğimi nasıl eriteceğim? Yardım edin!!

soğan,maydonoz ve lahana suyu içiyorum hergün.. az yiyorum sık yiyorum.. sabah kalkar kalkmaz yürüyüş yapıyorum 20 dk.
sonra eve gelip kahvaltı yapıyorum.. daha sonra spor yapıyorum biraz...
biraz meyve tarzı birşeyler yiyorum.. sonra mekik çekiyoruum..

öğle yemeğinde istediğim yemeği yiyorum.. dürüm bile yiyebiliyorum..
ardından 2 bardak karışımımı içiyorum.. ve yine yürüyüş yapıyorum.. eve geldikten sonra tuvalete gidiyorum ve sonucu görüyorum..
göbeğimdeki yağlanmalardan akıntılar oluyor azda olsa görülebiliyor.
yani görebiliyorum..

fazlalıkları olanlar benim yaptıgımı yapsınlar en geç bir haftada sonucu görebiliyorsunuz..
ama üşenmiyorum ben gece yatmadan da mekik çekiyorum 50 kere falan ama ölüyorum yorgunluktan.. sonra yatıyorum sabah kalkınca yine aynı işler..
ağustosa kadar bir deri bir kemik kalmayı planlıyorum..
allah herkese nasip etsin bunu..
:KK70:

Bu lahana suyunu annem içti aylarca
tam tersi kilo verdirmedi aldırdı..:jeyyar:
Sonra araştırdık ki bazı kan gruplarına kilo aldırıyormuş
Annemim bir arakdaşınada bu şekilde sonuç verdi
Önce anlamamışlardı
Ama zayıflayanıda duyduk buda bir gercek
Zayıflayanda var tam tersi etki yapanda
Aklınızda bulunsun

Benim sorunuma gelince işim masa maşı olduğu için benim arka büyüdüde büyüdü
Önce lopez derlerdi şimdi... ne diyolar bilme arkamdan...laelaelaelaelae bende başladım spora hadi herkese kolay gelsin..

pilatess.... bir ayda farkı görüceksin...ayrıca içeceklerle aldığın şekere dikkat et..içeceklerdeki şeker direk göbeğe gidermiş..meyve suları,çaylar,kahveler oooo şekerlii şekerlii:1no2:

çay,kahve vs.. tür içeceklerden içmem..
ama şu kola yokmu...
hergün 2 lt tükeetiyorum.. :S

benimde göbeğim eskisi gibi fir değil 3-4 kilo aldım son zamanlarda derken biraz fırladı göbişim mekike başladım bende elma chromda alıyorum

şuan hala kola içiyorum ama yarından itibaren içmicem ericek bu göbek

benımde gobegım var arkadaşlar ama lahana suyu içtım ıbrahım saracın lahana kurune gore yaptım ama bır sonuç alamadım bu arada dıyet yapmadım ksılar bence enguselı spor yapmak tek basına zayıflamada hıç bır şey etkili olmuyor

Önce anlamamışlardı
Aklınızda bulunsun

Önce lopez derlerdi şimdi... ne diyolar bilme arkamdan...laelaelaelaelae bende başladım spora hadi herkese kolay gelsin..[/QUOTE

Önce anlamamışlardı
Aklınızda bulunsun

Önce lopez derlerdi şimdi... ne diyolar bilme arkamdan...laelaelaelaelae bende başladım spora hadi herkese kolay gelsin..[/QUOTE

ya ben yanlış yere yasmışım bende lahana kurunu yaptım kılo falan veremedım benımde kan gurubum yusundenmı veremedımacba o pozıtıf nerden ogrencez ya lahananın hangı kan grublarına ıyı gelmedıgını arkadaşım bılıyorsan yardımcı olurmusun

hem aylarca lahana suyu içmek zararlıymış gunlerı ve araları var ıbrahımsaracın lahana kurune gore 5 gun içip 3 gun ara verıyorsun
15 gun devam edıyorsun arada 10 gun dınlenıp
yıne 5 gun iç 3 gun ara ver kur bole yapmak ıstersenız

çay,kahve vs.. tür içeceklerden içmem..
ama şu kola yokmu...
hergün 2 lt tükeetiyorum.. :S

neee kolamııııııııııı owwww:kızgın: nişanlım her öğünde kola içerdi....ve kolayı bırakınca 90dan 75 e düştü....düşün yanii..bir bardak kolada 15 küp şeker var canım...hesab et işte...çok fena...:eek:klava:

kola ya..
dayanılmıyokiii her yemekte gidiyoo ben napiyim :)
neyse birazcık sıkiyim dişimii içmemeye özen gösteriyim

her spor hareketini ısınmış vucutla yapmak lazım. birinde gördüm nick hatırlayamıyorum, yatmadan önce şu kadar mekik çekiyorum şeklinde, mekiğe başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyor musun? eğer ısınmazsan vucudun ağırır, sızlar, hem de ısınmış bir vucutla yapılana oranla çok daha etkisiz olur yaptığın hareket. ısınmamış olarak 100 tane yapcağına, ısınıp 20 tane yap :jeyyar:

bide cola ciddi çok kötü kafamçokkarıştı eskiden cola bağımlısıdım, hergün içiyordum 1 litre falan, ayrıca cips manyağıydım, hergün 1 paket de cips kafamçokkarıştı haliyle baya kilo aldım, sonra 2sinide bıraktım, kilo verdim, yine de ağzıma sürmüyorum ikisini. sağlığa zarar veren, vucudu çirkinleştiren, şişmanlatan, şişmanlatması dolayısıyla psikolojimi bozan birşeyi niye yiyim delikafadulden kendime inanamıyorum hergün hergün düşünmeden yediğimi hatırlayınca :1ninca: yani ben bir bağımlı olarak tamamen bıraktım, yapılmicak birşey yok bunda, siz de bırakın kendiniz için yerimseniben

ben de kola bağımlısıydım ama tamamen bırakmadım azalttım..
önceden 2 lt içerdim şimdi öğlen veya akşam yemeğinde bir bardak içiyorum.. bazen hiç içmediğim günler de oluyor..

ama kesinlikle çok kalorili bir içecek.. light olanı daha çok seviyorum aslında ama kanserojen olabilir diye içmiyorum..

ben de spora başlasam iyi olacak... ama çok üşeniyorum yaaaa

Son düzenleme:
dün kola içmedim bugünde kola içmedim..
sanırım artık hiç içmicem..
sadece kendimi ödüllendirmek için haftada bir bardak içebilirim..

ısınmadan mekik çekmiyorum..
önce hafif durduğum yerde koşuyorum.. bir süre sonra mekiğe başlıyorum ve diğer egzersiz hareketlerini ypıyorum

peki teşekkür ederim..

lahana suyunun zayıflamaya yönelik bir faydası varmıdır?
Bir arkadaşım önerdi 2 gündür birer bardak lahana suyu içiyorum..
Faydası olurmu ki?

arkadasım lahana suyunu tv de bi doktor şöyle tarif etmişti sabah akşam bir bardak içine hafif limon sıkabilirsin ama lahanayı kaynatıp bi tencere 1 hafta boyu içmicekmişsin faydası olmuyormus içinde bilmem ne maddesi yuzunden zararlı bile olabilirmiş yasakkelime dediği şey her içeceginde bir bardaklık lahanayı kaynatıp tek içimlik taze içmemizi tavsiye ediyor aklıma geldi söyleyim didim yerimseniben

ben de kola bağımlısıydım ama tamamen bırakmadım azalttım..
önceden 2 lt içerdim şimdi öğlen veya akşam yemeğinde bir bardak içiyorum.. bazen hiç içmediğim günler de oluyor..

ama kesinlikle çok kalorili bir içecek.. light olanı daha çok seviyorum aslında ama kanserojen olabilir diye içmiyorum..

ben de spora başlasam iyi olacak... ama çok üşeniyorum yaaaa

senağlama bende bagımlıyım gunde 2,5 lt içiyorum içmedigim gun deliriyorum bundan kurtulmanın bir yolu varmı senağlama

senağlama bende bagımlıyım gunde 2,5 lt içiyorum içmedigim gun deliriyorum bundan kurtulmanın bir yolu varmı senağlama

Var.
Ben kurtuldum sayılır.

Ben günde neredeyse 3 lt ye kadar kola içiyordum.Her yemekte sabah uyanınca aç karnına...
Gece yatarken..
Kolayla yatıp kolayla kalkıyodum..
Aynı sigara gibi kolada da nikotin var.
Sigara da nikotin oranı daha yüksek olduğundan dolayı kurtulunması biraz güç ama koladan hemen kurtulabilirsin.. :jeyyar:

Ben 2 haftadır kola içmiyorum.
Gözümün önünde millet içiyor ama herşey beyinde bitiyor.
Hep 1 bardak kolada 15 küp şeker olduğunu aklıma getiriyorum ve içmiyorum.
Düşünsenize bir bardakta 15 küp şeker varsa 2,5 lt. kolada kim bilir kaç küp şeker var...
Çok korkunç. CADIARZU
Beynimizi kullanalım içmeyelim.
Kiloları verelim tekrar içelim. :1rolleyes:

X