Şu göbeğimi nasıl eriteceğim? Yardım edin!!

bende bir kola bağımlısıydım..ama kolanın içindeki özütü okuduğum anda o kadar tiksindim ki..yeni aldığım kolayı hemen lavaboya boşalttım..iğrenç bir şey içiyormuşum bu kadar zaman..özütü dedikleri de Cochineal diye bir böcek türü.kızlar o böceğin resmini görün,inanın anında bırakırsınız..ha o böceği alıp ağzında çiğnemişsin,ha o kolayı içmişsin benim için ikisi de aynı..

valla böcek içiyo gibi olsamda yazın sıcaktan eve geldiğinde bir bardak soğuk kola o kadar iyi geliyorki insana..
insan böcek yediğini bile farkedemiyor :-)

canım tavsiyem her akşam evde yapılmış yoğurt ye bağırsaklarımızdaki şişilikleri çok güzel alıyo. mekiği tam anlamıyla çekemiyosanda yarım yarım çek.öle bende çekemiyorum. özellikle ev yoğurdunu çok tavisye ediorum

selam cnm benimde kilo problemim gobekte baya buyuk bir gobegim vardi ama arkadasimdan bir yontem duydum oturdugun yerde heryerde gobegini cekip cekip birakicaksin yapabildigin kadar yap arkadasim 3 ten sonra agrimayya basliyo ve faydali tavsiye ederim

ya ben 2 beden inceldim çok mutluyum...
göbekte kendi kendine eriyip gidiyor..
iştahım kapandı bir anda..
bir oturuşta 2 tabak yemek yiyen ben .. şimdi 1 tabağı bile zor bitiriyorum...
su içmeninde çok aşırı faydası var tabiki.. su içmek şart.
göbeğim eriyo ama nasıl eriyo anlamıyorum....
demekki yaptığım egzersizler etkisini gösteriyor..
şimdi hiç spor falan yapmıyorum ama hala kilo veriyor vücudum..
yakında 10 kilo olucam :KK70:

ya ben 2 beden inceldim çok mutluyum...
göbekte kendi kendine eriyip gidiyor..
iştahım kapandı bir anda..
bir oturuşta 2 tabak yemek yiyen ben .. şimdi 1 tabağı bile zor bitiriyorum...
su içmeninde çok aşırı faydası var tabiki.. su içmek şart.
göbeğim eriyo ama nasıl eriyo anlamıyorum....
demekki yaptığım egzersizler etkisini gösteriyor..
şimdi hiç spor falan yapmıyorum ama hala kilo veriyor vücudum..
yakında 10 kilo olucam :KK70:

ohhhhhhh ne güzell darısı başımızaaa sositososito sositososito

Göbeği eritmek zahmetlidir sabırlı olmanız lazım öyle bi kaç ayda bitip gitmez en az 6 ay dayanmanız lazım :KK70: boşu boşuna mekik çekmeyin çünkü bunun bi faydası yok mekik çekmek karın kaslarınızı geliştirir göbeğiniz yağlıysa ve siz erisin diye mekik çekiyosanız göbeğiniz gitmez yağların üzerine kaslarınızı dahada şişirir daha değişik bi görünüm alırsınız öncelikle yağlardan kurtulmanız lazım bunun için kardiyo yapmanız gerekir tempolu yürüyüş koşu veya yüzme ilk hafta 30dk ile başlayın 2. hafta 45dk 3.hafta 1 saat yani böyle artırın ancak o şekilde göbek eritirsiniz günde 50 mekik 100 mekik fazla işinize yaramaz :a015:

peki ben anlıyamadım yürüğüş göbeğe nasıl iyi geliyor ve göbek için başka hangi egzersizler iyi bende göbeğimden ve basenlerimden birazda kalça ve göğüslerden şikayetçiyim

Bizim amacımız az kalori almak ve vücudumuzda bulunan fazla yağları vermek dimi Kardio yapmamız gerek bunun için mekik çekmek enerji harcamak değil tabiki harcıyoruz ama burda önemli olan nabzı hızlandırıp yağ yakılmasını sağlayabilmek bunun içinde tempolu yürümemiz lazım saniyede 2 adım atmak mesela en az 30 dk yapılmalı kardio zaten ilk 10 dakikadan sonra yağ yakılmaya başlıyo 1 saat yürüdünüz mesela spor bittikten sonra bile 3-4 saat daha yağlar yanmaya devam eder bol su içerseniz ekmek yemeyi bırakabilirseniz ve düzenli uyur düzenli kardiyo yaparsanız istediğiniz gibi bi vücudunuz olur. Mekik çekerek nabız hızımızı artıramaz aksine kendimizi yorar karın kaslarımızı çalıştırmış oluruz buda göbeğimiz varsa bize fayda sağlamaz :KK70:

mekik çekerek bacaklarım inceldii göbeğimde inceldii..
bunun yanında soğan suyu içtim her gece yatmadan..
şuan ki kilomdan çok memnunum............................
yürüyüşte yaptıkmı fit olucaz allahın izniyle :KK70:

Lahana corbasi cok iyi geliyor yaninda spor ve su...
Aciktiginizda meyva yiyin..

Colayi onceden feci cok icerdim nette bikac yazi okudum nadirende olsa iciyordum fakat su cochineal boceginin hikayesini arastirip okuduktan sonra cola benim icin su dakka itibariyle bitmistir bundan sonra asla icmem...
Okumak isteyenler icin...
260px-Cochineal_drawing.jpg

Cochineal (Dactylopius coccus), Dactylopiidae familyasından değişik kaktüslerde asalak olarak yaşamını sürdüren bir böcek türü. Çok eski yıllardan beridir bilinen ve kullanılan, kırmızı rengi veren bir böcektir. ılk olarak Aztek'ler tarafından kök boyası olarak kırmızı rengi vermek amacı ile kullanılmıştır.

Avrupa'ya 16. yüzyılda gelmiştir ve başta çeşitli gıda maddelerine renk vermenin yanısıra tekstil, kozmetik sanayinde de kullanılmaya ve yaygınlaşmaya başlamıştır. Karmin bu böceğinin dişilerinden veya yumurtalarından çıkartılan bir boya pigmentidir.

Cochineal; Kanarya Adaları'nda ve Meksika'da yaşayan bir böcektir. Doğal ortamında çoğaldığı gibi kültürel olarak da yetiştirilmektedir.

Kaktüs bitkisine kene gibi yapışarak hayatını sürdürür. Cochineal böceği için özel tarlalar kurulur. Bu böcekler ve larvaları, Meksikalı köylüler tarafından toplanır..
Böcekten elde edilen karmin maddesi gıda renklendirme ajani olarak kozmetiklerde, ilaç sanayiinde ve boyacılıkta kullanılmaktadır. Etleri, sosları, kırmızı deniz ve işlenmiş kanatlı ürünleri de içine alan geniş bir gıda ürünü yelpazesinde kullanılan karmin, sosisler ve işlenmiş kümes hayvanı gibi et ürünlerinde, meyve preperatlarında, reçel ve marmelatlarda, koruyucularda, jelatinli tatlılarda, pasta ve fırın ürünlerinde, dondurmalarda, şekerlemelerde ve süt ürünlerinde de doğal renklendirici olarak bulunabilir[1]. Bir insan yiyecekler ile birlikte yılda ortalama bir ilâ iki damla karminik asit tüketmektedir.[2].

Kozmetiklerde ise saç ve cilt bakım ürünlerinde, rujlarda, yüz pudralarında, allıklarda kullanılmaktadır[2][3].
Sağlığa zararı ve yan etkileri
Doğal olduğu için yan etkileri çok azdır, toksik veya kanserojen değildir. Bununla birlikte, çok nadiren bazı duyarlı kişilerde anafilaktik şok tepkisine sebep olabilir [4][

Gerisi size kalmis...

günde 1 saat yürüyoruum vücüdüm isnmisken de hemen karin egzersizlerimi yapiyorum ve catlaklar icin de rrenüüe kremi sürüyorum karin bölgemi masj ve egzersiz yaparak inceltmeye calisiyorum....cünkü tek basina ne bir ilac ne de egzersizin faydasi var...herseyi düzenli ve yerinde yapmak gerek....

@tadLi

ben onunla ilgili herşeyi araştırdım nasıl yapıldıgını
böceğin içindeki sıvıyla yaptıklarını
böcegi ezip kolaya kattıklarını flaan herşeyi biliyorum
ve halada içiyorum hatta birazdan kalkıp içicem :KK70:

benimde hayatım da hiç göbek denen birşeyim olmamıştı ama hamilelik beni mahvetti. sönmüş bir balon gibi karnım. ne yapıcam kafayı sıyırmama ramak kaldı

Son düzenleme:
X