Şu göbeğimi nasıl eriteceğim? Yardım edin!!

bu beyinde bitirebilsem cicim herşeyi bitmio işte :1no2: içmeye başladım gunlerde 49 kilodum 2 senedir içiyorum ve şuan 56 kiloyum benneyaptımki

arkadaslarr ben strec flımden once lahanayagı surup sarıyorum gobegımı tıtresımlı kemerle enaz 50 dk tüm programalrda calıstırıoyrum ve ıncelme varr kı ben oyle hapla cayla kılo verebılen bırı degılım deneyın bana dua edersınızz tabı tıtresımlı kemerınız varsa

test edip onaylanmıştır arkadaşlar;
ne yağlar, ne bitkisel karışımlar,ne streç filmler...1,5 ay pilates yaptım yine memnun kalmadım..ama 2 haftadır callanetics yapıyorum,5 .yapışımsan sonra nasıl toparlanıp incelmeye başladım anlatamam... hareketler kolay değil ama mucize gibi, birde beslenmenize dikkat ederseniz ne ala, spor görsel paylaşım kımında bahsetmiştim, bir göz atın bakalım aşağıdaki linke;

Callanetics Before and After Pictures - Results Of Callanetics | Callanetics Exercises - CallaneticsExercises.com

arkadasım sıteye gırdım ama ıngılızce anlamadım ne gıbı egzersız felan yapıyolar acıklarmısın

ben 2cm ınceldım bır haftada kesnlıkle ıse yarıyo kullanıp kullanmamak sıze kalmıs hepımıze booll ıncelmelııı kılo vermelı gunler

test edip onaylanmıştır arkadaşlar;
ne yağlar, ne bitkisel karışımlar,ne streç filmler...1,5 ay pilates yaptım yine memnun kalmadım..ama 2 haftadır callanetics yapıyorum,5 .yapışımsan sonra nasıl toparlanıp incelmeye başladım anlatamam... hareketler kolay değil ama mucize gibi, birde beslenmenize dikkat ederseniz ne ala, spor görsel paylaşım kımında bahsetmiştim, bir göz atın bakalım aşağıdaki linke;

Callanetics Before and After Pictures - Results Of Callanetics | Callanetics Exercises - CallaneticsExercises.com

canım ya şu verdiğin adres ingilizce hiç bişey anlaşılmıyo anlatığın hareketleri nerden görebiliriz biraz yardımcı olurmusun a.s.

ben callanetics yaparak sağlanan incelmeyi görmeniz açısından o linki göndermiştim.
Egzersiz dosyalarını netten bi siteden buldum ama sanırım buraya yazmama izin verilmez.
ama biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.yerimseniben

Çevirdim. :KK70:

Size düzenli olarak spor salonu ve çalışma sıkıldım-kaçırdın? Sick of following a fitness instructor in the back of a crowded studio? Kalabalık bir stüdyodan arka fitness hocası aşağıdaki Hasta? Looking for an exercise routine that can reduce your dress size but requires no more equipment than a kitchen chair? Bu elbise boyutunu azaltmak ancak mutfak sandalye daha fazla ekipman gerektiren bir egzersiz rutin mi arıyorsunuz?

Tracey Habron brims with vibrancy and health, and she does body callanetics. Canlandırıcı ve sağlık ile Tracey Habron brims, ve vücut callanetics gelmez. Never heard of it? Hiç duymadım? Well, neither has the rest of the world. Peki, ne dünyanın geri kalanıyla vardır. We’ll let you in on the secret now. Biz bir sır şimdi sağlayacağız.

Callanetics is a gentle but effective exercise routine that originates from the world of dance. Callanetics bu dans dünyanın kaynaklanan bir hafif ama etkili egzersiz rutin olduğunu. Its founder, Callan Pinckney, was trained in classical ballet and designed a series of exercises to tone her body while rehabilitating from a back injury. Ve kurucusu, Callan Pinckney, klasik bale eğitim ve sesi her vücut bir geri yaralanma kimden rehabilite öngörülen bir dizi tasarlanmıştır. Callanetics is therefore a no-impact exercise and appropriate for any age or fitness level. Callanetics nedenle bir değişikliğin etkisi egzersiz ve uygun herhangi bir yaş ya da sağlık düzeyi için.

A routine lasts for only an hour. Bir rutin sadece bir saat sürer. You might begin with some exercises to release tension in the back and the neck. Bazı alıştırmalar ile arka gerginlik ve boyun açıklamasına başlayabilir. These exercises gently stretch and soothe tight muscles and prepare you for the work-out ahead. Bu yavaşça streç ve sıkı kas sakinleştirmek ve iş çıkışı öncesinde için hazırlanmanıza alıştırmaları. The instructor will then go on to work individual parts of the body. Bu öğretim sonra vücudun tek tek parça çalışmaya devam edecektir. One thing you will notice with callanetics is that most exercises feature small pulses or contractions of the muscles rather than lots of sweat and movement. Size callanetics ile göreceksiniz Bir şey en alıştırmaları küçük darbeleri veya ter ve hareketin birçok yerine kasların contractions özelliktir.

But how does it work? Ama nasıl çalışır? Isometric movement is the key to callanetics. Izometrik hareket callanetics anahtarıdır. Just as an example, grasp your palms together and push against them. Bir örnek olduğu gibi, birlikte avuç içi kavramak ve onlara karşı itin. Keep pushing for a full minute and you will see that, although nothing is moving, your arm muscles are working hard! Tam bir dakika için bastırıyor tutun ve bu, ancak hiçbir hareket ise, kol kasları çok çalışıyoruz göreceksiniz!

Isometric movement occurs when we carefully flex and pulse different parts of our bodies in small, precise movements. Izometrik hareket küçük, hassas hareketleri olarak kurumların zaman dikkatli flex ve darbe farklı parçalar oluşur. That’s the beauty of callanetics – there is no equipment to speak of; no need for gym memberships or expensive clothes. Bu callanetics ve güzelliği - burada bahsetmek için donanımları ise; spor üyelikler veya pahalı giysiler için gerek yok.

Instead, students perform these small, regular pulses that work with the body to tone and lift, as compared to working against our bodies as we do when we strain to lift heavy weights. Bunun yerine, öğrencilerin bu küçük, düzenli bakliyat gerçekleştirmek o sesi ve kaldırmak için vücut çalışmak gibi, kurumlar karşı çalışma gibi zaman ağır ağırlık kaldırmak için gayret yapmak karşılaştırılmıştır. When we lift weights we contract and shorten our muscles. Ne zaman biz sözleşme ağırlık kaldırma ve kas kısaltın. When we do isometric exercises like callanetics, we elongate our muscles. Biz callanetics gibi izometrik egzersiz yapmak, bizim kas uzatmak.

By targeting the deeper muscles at the body’s core, posture is improved which makes for a longer, leaner profile. Vücudun temel ve derin kas hedefleme olarak, duruş olarak uzun, yalın profil için yapar artar. Other benefits include a flat stomach, shapely, peach-shaped behind, and toned legs. Diğer avantajlar düz bir karın, düzgün, şeftali-arkasında şeklinde ve toned bacaklar içerir.

Tracey was introduced to callanetics whilst overseas and was impressed with the way it reshaped her body. Tracey callanetics için tanıtılan yurtdışında da ve onun vücudu yeniden şekillendirdi yolu ile was impressed. Although not a skinny person, she felt confident and toned wearing her bikini on the beach. Bir deri bir kemik kişi olmasına rağmen, o emin keçe ve kumsalda onu Bikini giyen toned.

She now instructs callanetics to small groups of students. Şimdilerde öğrencilerin küçük gruplara callanetics talimat. The exercises are so gentle that students often try to do too much on the first day, not realising that they will feel the effect the next morning! Alıştırmalar böylece öğrenciler genellikle ilk günü çok yapmak için, bir sonraki sabah etkisini hissedeceksiniz gerçekleştirilmesine gayret nazik var! In just ten hours of callanetics, there can be a visible toning and lifting effect. Callanetics sadece on saat olarak, görünür bir tonlama ve kaldırma etkisi olabilir.

Tracey has personally seen the results in her students. Tracey bizzat onun öğrenciler, sonuçları gördü. She compares high impact activities with callanetics and finds that her students return home from a callanetics session and have energy to burn, instead of feeling exhausted and depleted. O callanetics ile yüksek darbe faaliyetleri karşılaştırır ve bulduğu bir callanetics oturumu zaman öğrencilerin dönüş ev ve yazmaya enerji varsa, yerine yorgun hissediyor ve tükenirse bir.

Callanetics may be offered in your area. Callanetics Bölgenizde sunulabilir. Tracey offers a series of DVDs to follow at home. Tracey evde izlemek DVD'ler bir dizi sunuyor. If you are tired of the same old work-out with the same old results, try something that maximises results while minimising effort – try callanetics today! Eğer aynı eski eserin yorgun-aynı sonuçları ile ilgili bir şey bu maximises sonuçları süre çaba asgari - callanetics çalıştığınızda bugün!

Ben başladım bu tür egzersiz hareketlerine.
Ruhende rahatlatıyor aynı yoga gibi.

Bacağımın etleri kırıldı.
Şuan çok zor yürüyorum. :1no2:
Ama üstüne gidince acısı hissedilmiyor.
Yaza ben bu bikiniyi giyicem arkadaş!

Benim vücudum şuan tam anlamıyla böyle

alex_curran_bikini_6_big.jpg

Ahh şu göbekteki yağlar yokmuuuu
eğilince yalan ediyo herşeyi

canım ayaktayken cok ii bence :)) yerimseniben
eğilme sendeee
bende cok aşırı bişiyin var sandımmm

tek çözüm mekik galiba...bende kendimi bildim bileli var..su içsem hemen davul olur göbeğim..öyle işte..yapı meselesi galiba.en zayıf zamanlarımda bile sağolsun hiç gitmedi göbeğim:))

benimki azaldı..eskisi kadar göbeğim yok ama şu üst resimdeki gibi göbeğim

canım bende 15 gündür falan diet yapıyor ve ısıtmalı titreşimli kemer kullanıyorum 15 günde 5 kilo verdim.göbeğimde incelme oldu.sporda yapıyorum ama böyle oturup saatlerce sizleri okurkende ısıtmalı kemerimi kullanıyorum.şu an regl dönemim ama rejime devam.off çok açım ama dayanıcam.sağlıklı günler...cokacimcoook

bende bir kola bağımlısıydım..ama kolanın içindeki özütü okuduğum anda o kadar tiksindim ki..yeni aldığım kolayı hemen lavaboya boşalttım..iğrenç bir şey içiyormuşum bu kadar zaman..özütü dedikleri de Cochineal diye bir böcek türü.kızlar o böceğin resmini görün,inanın anında bırakırsınız..ha o böceği alıp ağzında çiğnemişsin,ha o kolayı içmişsin benim için ikisi de aynı..

saat 7den sonra hicbir sey yemeyin birde pilates yaptiniz mi gobeginizi siz bile taniyamayacaksiniz:KK70:

X