Şu göbeğimi nasıl eriteceğim? Yardım edin!!

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
Boyum 1,72 kilom sanırım 63 falan.
Fazla kilom yok ama sadece göbeğim beni rahatsız ediyor.
Göbek nasıl erir?
Her sabah yürüyüş yapmaya çalışıyorum köpeğimin sayesinde:)
Göbeğimi eritmek için ne yapabilirim?

ya çekemiyorum :KK70:
o konuda başarısızım başka yöntemi yokmudur bunun?
veya mekiği günde kaç kere çekicem?

valla hayatım kilo yada göbek problemim olmadı hiç
bilemiycem başka yontemi var midir
sadece karın kaslarım için aksamları ara sıra fırsat buldukca 5 adet cekiyorum
zahmetsiz güzellik olmuyo biliyosun :)

peki teşekkür ederim..

lahana suyunun zayıflamaya yönelik bir faydası varmıdır?
Bir arkadaşım önerdi 2 gündür birer bardak lahana suyu içiyorum..
Faydası olurmu ki?

yarım mekik çekiceksin o okadar zor değil ama doğru nefes alman gerekiyo...yavaş yavaş ve doğru nefesle önce 20 ile başla sonra alıştıkça 50 yaparsın..sabah akşam yap faydasını görüceksin acısını karın kaslarında hissetmen gerekiyo eğer boynunda hissedersen bil ki hiç bir faydası olmaz...birde ayaktayken sağa sola eğilme harekeri yanları yakıyor...hiç birşey yapamıyorsan hülohop çevir faydası var...otururken bile karnını içeri çekip bırak karın kaslarını harakete geçirmek için

lahananın sindirim sistemine çok faydası var doğal olarak göbek eritebilir...ayrıca elma sirkesini de tavsiye ederim her sabah ılık suya 1 tatlı kaşığı...tadı güzel...

offf yıllardı şu göbekten bende kurtulamadım 36 bedenim ama göbeğim kocaman sanki 3 aylık gebeymişim gibi, giydiğim herşeyden koca bi göbek çıkıyor ortaya çok çirkin gözüküyor.
nasıl kurtulucam bilmiyorum?
benimde bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var senağlama

bende malesef orta okuldan beri migde ve göbek ikilisi mevcut tuuu.
tu diyorum çünkü gözle görülür şekilde küçüldü ikiside...
orta okul 3 yıl
lise 3 yıl
ünv:3.yılım
toplam 9 senedir bu göbeği çekiyorum
evet gelelim konuya şı sıralar herkez lahana suyundan bahsediyordu.ben daha önce duymamıştım bundan 6 hafta önce günde 2 bardak hafta içi içiyorum cumartesi pazar ara veriyorum tam 6 haftada belim:80 cm şimdi:71 cm..........
midem:78 cm di şimdi:70
ve en önemlisi göbeğim:84 iken:74 oldu
daha içiyorum arada kaynarken içine maydonuz sapıda atıyorum ömrümde ilk defa ayağa kalkınca düz bir karnım oldu.çok mutluyum hala oturunca çıkıyor ama onunda üstesinden geleceğim.bu lahana suyu gerçekten çok faydasını gördüm heleki göbeği daha büyük olanlarda daha 1.haftada incelme gösteriyor(annemin ki gibi)hihoyyytiyi günler

lahana suyunu bende içiyorum..
şu lahana çorbasını da denedim ama tadı çok kötü. koca bir tencere dolapta duruyor.

lahana suyunu bende içiyorum..
şu lahana çorbasını da denedim ama tadı çok kötü. koca bir tencere dolapta duruyor.

canım ya bende çorbasını yaptım bir koca düdüklü sonra dolaba koydum 5 gün bekledi döktüm sonra içemedim ama üzüldümde neler vardı içinde ben içmedim çöp içti:roflol:

süpermiş valla bende ayağa kalkınca düz bi karnım olsun istiyorum yaa
lahana suyu nası yapılıyo peki kafamçokkarıştı
lahana kapsülü alsak işe yaramaz mı acaba

süpermiş valla bende ayağa kalkınca düz bi karnım olsun istiyorum yaa
lahana suyu nası yapılıyo peki kafamçokkarıştı
lahana kapsülü alsak işe yaramaz mı acaba

canım lahanayı haşlıyorsun suyunu içiyorsun. ama kokuyo işte. kimileri limon sıkıyor kokusunu alıyormuş. bu şekilde deneyebilirsin.a.s

kızlar lahana sadece zayıflamaya yardımcı olur.gobek erıtmez.cunkı gobek ordakı kasın kendını salması ıle olusur.maksat karın kaslarının hareket ve sporla fıt olması.hareket kızlar.bazen bende yapıyorum salınca kendımı.

hergün soğan ve lahana suyu içiyorum.. kendimi ince hissediyorum bu aralar..
ama zayıfladıgımdan değil psikolojik olsa gerek. ama mutluyum şu sıralar kilo bakımından..
birde hergün 30 adet mekik çekiyorum..
yaza kadar incecik kalırım inşallah..

Arkadaşlar mekik çekiyorum diyosunuz ya öncesinde bi ısınma hareketi falan yapıyomusunuz. Yoksa hemen yatıp çekmeyemi başlıyorsunuz ben çok üşeniyorum. Çok göbeğim yok ama 2 doğumdan sonra sıkılaşması lazım.

ben lahana suyunu içip hemen mekiğe başlıyorum.. hiç ısınma falan yok zaten bütün gün köpeğimle oynucam diye ısınıyorum.. alev alıcam yakında.. :lepi:

ay bende aynı dertten yakınıyorum..zayıfım ama göbegim ekleme gibi duruyorr..su içsem şişiyor vallaa..nefret ediyorum:KK43:mekik çekcem bende belki işe yarr...

X