-
- Konu Sahibi incitanemmmmm
10-15 civarıMerhaba arkadaşlar merak ettiğim aylık su faturanız ne kadar geliyor bana bu ay 80 tl geldi
Sizde bizim yan komşu gibi bir havuzu dolduracak kadar duşta kalıyorsanız normal=)8 m3 suya 69 lira gelmiş.
Yer Ankara. Haftada iki kez bulaşık makinesi çalışır iki kez de çamaşır makinesi beyaz eşyalarım A++ enerji tasarruflu. Ancak çamaşırlarda ilave su seçeneği kullanıyorum ki temiz yıkansın kalıntı kalmasın. Evde sıcak suda termosifon kullandığımız için öyle foşur foşur açmıyoruz sıcak suyu idareli kullanmamız gerekiyor. Anlayamadım Mr. & Mrs. Ördek miyizSizde bizim yan komşu gibi bir havuzu dolduracak kadar duşta kalıyorsanız normal=)
Tasarruflu dediğiniz kısa program mı mesela 14 dk yada 30 dk gibi,eger öyleyse uzun program yıkayın mesela bulaşık makinesini 2.5-3 saatlik,renkli çamaşırı 1.5 saatlik,beyazları yine 2.5 saat civsrı,çok kısa programlarda çabuk yıkansın diye su ve elektriği fazla harcıyor.Benim faturalar yeni evde aldı yürüdü, tasarruflu programda çalıştırıyorum ama yine yüksek yine yuksek
Makinaların ikisi de A++ ve ayrıca su tasarruflu olanlardan.Tasarruflu dediğiniz kısa program mı mesela 14 dk yada 30 dk gibi,eger öyleyse uzun program yıkayın mesela bulaşık makinesini 2.5-3 saatlik,renkli çamaşırı 1.5 saatlik,beyazları yine 2.5 saat civsrı,çok kısa programlarda çabuk yıkansın diye su ve elektriği fazla harcıyor.
Cidden şaşırıyorum bu kadar az nasıl gelir yahu bizim sadece atık su bedeli 52,87 tl gelmişIstanbulda 3 kisilik aileyiz 26 tl geldi bu ay
Hangi ilCidden şaşırıyorum bu kadar az nasıl gelir yahu bizim sadece atık su bedeli 52,87 tl gelmiş
AnkaraHangi il
Atık suda şöyle oluyor benim bildiğim faturanız yüksek olursa oda yüksek oluyor, düşük gelirse oda düşüyor ,birde metreküpü ne kadar. Saatinizde sorun olabilir mi,rakamları düzgün okunuyor mu.Cidden şaşırıyorum bu kadar az nasıl gelir yahu bizim sadece atık su bedeli 52,87 tl gelmiş
En iyisi uzun program,kısa programlarda cabuk yıkansın diye daha fazla su ve elektrik harcıyor.Makinaların ikisi de A++ ve ayrıca su tasarruflu olanlardan.
Hep kullandığım aynı program ve ciddi yüksek faturalar uzun programda bundan da fazla gelmesin:)
bir araştırayım
Teşekkür ederim