Su faturanız ne kadar geliyor?

Max. 15-16 geliyor.
Çamaşır ve bulaşık makinası o kadar çok harcayan aletler değil. Suyu en çok sifonlar harcıyor.
O yüzden tek seferde tüm suyu vermeyen sifonlar almanızı tavsiye ederim. Eğer yok ise küçük tuvaletiniz için ufak bir kova bulundurun oradan ihtiyacınızı giderin.
Biz 4 kişilik bir aileyiz. Ben her sabah duş alıyorum. Eşim gün aşırı, çocuklar ise biraz daha uzun zamanda. 2 günde bir bulaşık makinası, haftada birde çamaşır makinası çalıştırıyorum. İçme suyu dışında çaya, yemeğe çeşmeden suyu koyarım. Apartman yıkanması için her hafta 2 kez kova ile su veririm.
En çok acıdığım ise çamaşır makinasindan çıkan kirli suyadır. Onları bir sistem olsa klozetlere dökebilsem keşke...

Son düzenleme:
aynen dedikelrinzie katılyıorum..bizde 20 25 arası ödüyoruz ama sifon her zaman kullanmyıoruz koca ve maşraba..yoksa altından kalkılmaz kesinlikel

bu ay 20 geldi.genelde 20-25 arası değişiyor.7 yıl önce ilk su faturamız 31 gelmişti.şok olmuştum.bir akrabam 7-8 makine çamaşır getirmişti.ondandı herhalde.

yani kislar sizinkine faturami denir hayretle okudum ve imrendin yani
biz evde uc cocuk esimle beraber 5 kisiyiz
6 ayda bir gelen su faturam ise 700-800 euro ne kadar dikkat etsemde su faturasi dusmuyor
yani sizin odediginiz faturalari duyunca trye tasinasim geldi

ya iki kişiyiz bize her ay 50-60 arası geliyor,siz nerede oturuyosunuz da su o kadar ucuz,genellde hep 20-30 arası geliyormuş

ya iki kişiyiz bize her ay 50-60 arası geliyor,siz nerede oturuyosunuz da su o kadar ucuz genellde hep 20-30 arası geliyormuş

geçen ay 18
bu ay 27 gelmiş
yaptığım şeyler aynı bazen diyorum bu faturayı kafalarına göre çıkartıyolar herhalde :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…