Ay benim eşimde bende öyleyiz ama farkına vardık aşırı kilo aldığımızın o yüzden başlamaya karar verdik. Ama cidden sizi fena zorlamış ben görsem öyle herhalde dayanamam :)Ben 1 hafta çok iyidim sonraki hafta açlık hissetmeye ve yaptıklarım la cebellesmeye başladım ama tabiki yemiyorum ama arada agladigim yiprandigim oldu siz sanslisiniz eşinizle girmissiniz diyete benim eşim bir oturusta 1 ekmek ve yemeklerini çok iştahla yiyen bir adam of off üstü r çayın yanında baklavalar daha neler neler
Düşünün evdekilere et yemekleri sebze yemekleri makarnalar pilavlar salatalar yapıyorum ama yiyemiyorum berbatAy benim eşimde bende öyleyiz ama farkına vardık aşırı kilo aldığımızın o yüzden başlamaya karar verdik. Ama cidden sizi fena zorlamış ben görsem öyle herhalde dayanamam :)
Çok teşekkür ederim inşallahGünaydın sizi tebrik ediyorum inşallah hedefinize ulaşırsınız
Merhaba ,öncelikle azim ve cesaretiniz için tebrik ediyorum. Bu konuda hiç motivasyonunuzu düşürmeyin. Çok kısa sürede çok güzel bir kg verdiniz. 1 günde 600 gram vermek bile çok iyi bir gelişme . O yüzden enerjinizi hep yüksek tutun .Günaydın canlarım. Bugün mutlu değilim resmen gece uyuyamadım sürekli uyuyup uyandım çok fazla terledim kalktım resmen mutsuzum. Tartı da memnun kalmadım tam 104 çıktım yani sadece 600 gr girmiş dün sabahtan bu sabaha kadar neden öyle oldu anlamadım da aslında dün eşimden daha çok ben hareket ettim sürekli. O 4 kilo verdi 97.8 e indi bile. Ben veremedim biraz buna da moralim bozuk aslında. Bugün 4.gün ciddi ciddi bir bıkkınlıkta geliyor insana midem hala gurultu halinde bakalım nasıl geçecek bugün umarım neşem yerine gelirgelmezse sanırım yarın bitiririm diyeti
Çok teşekkür ediyorumMerhaba ,öncelikle azim ve cesaretiniz için tebrik ediyorum. Bu konuda hiç motivasyonunuzu düşürmeyin. Çok kısa sürede çok güzel bir kg verdiniz. 1 günde 600 gram vermek bile çok iyi bir gelişme . O yüzden enerjinizi hep yüksek tutun .bende sizden cesaret alarak biraz araştırma yaparak başlamayi düşünüyorum. Umuyorum bende tamamlarım
Bende spor ve diyetle 22 kg verdim 3 ayda .fakat bu ara çok zor kg veriyorum . Ayda 2.5 kg ya kadar düştü. Böyle olunca benimde motivasyonum çok düştü. Ama Su diyeti.yaparsam durumu toparlarim belki diye düşünüyorum .Çok teşekkür ediyorumtam bitirmeyi düşünürken bu mesajı almak iyi geldi bırakmamam lazım tabi 107.90 ile başladım bu sabah 104 çıktım 3.9 kilo vermişim 3 günde iyi bir rakam aslında kendinize meşgul olmaya bir iş bulun zaman yavaş geçiyor yoksa allahtan hafta içi işteyim hemen geçiyor zaman o iyi geliyor bana. Ben sandım ki başta evde yatarak daha rahat geçer ama hiç öyle değilmiş anladım. Tekrar başladığımda pazartesi gününe denk getiririm artık
3 ayda 22 kg harikaBende spor ve diyetle 22 kg verdim 3 ayda .fakat bu ara çok zor kg veriyorum . Ayda 2.5 kg ya kadar düştü. Böyle olunca benimde motivasyonum çok düştü. Ama Su diyeti.yaparsam durumu toparlarim belki diye düşünüyorum .
Evde olunca çok zor diyet yapmak . Çalışırken mecbur bir şekilde geçiyor zaman.
Bu tuzla ilgili sıkıntım var sadece 0 kan gurubu kullanmasınlar falan yazmışlar. O yüzden tereddüt ediyorum.
Siz sık sık paylaşın durumunuzu bizde bilgilenelim . Bende akşam akşam basliyorim 1 haftalık bakalım3 ayda 22 kg harikavallahi tebrik ederim evet bende öyle duydum ama biz yaptık ikimizde 0 pozitifiz şükür sıkıntı yaşamadık zaten 1 su bardağına 3 çay kaşığı atıp içiyorsun ne yapabilir ki dedik yaptık iyiyiz şükür uzun süreli yapmayın su diyetini 1 kere içmiş olursunuz ingiliz tuzunu o da zarar etmez diye düşünüyorum. Baktım ama yazmıyor bir yerde. Bir de gerçek tıp kitabını okudum orda da kan grubu diye ayırmamış yapıp için denmiş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden