• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48

Gunelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
827
784
33
39
Arkadaşlar su diyeti uygulamaga başlayalim hayatimiza reng katalim artik kilolari beraber verelim.
Eşlik edecek kendine guvenen arkadaslari bekliyorum beraber zayiflamaga yolculug başlasin hadi bismillah .
Ben kendi kilomu yaziram bawlangic kilomu ve arkadawlar coxalikca burda ekliycem .
Her hafta sonu tarti gunumuz olsun kuralara uyalim lutfen....
Spor yewil cay detoxs sulari bu diyet olmazsa olmazdarindandir .
Hedefim 60 kilo olmakdir.
Su diyetinin kurallari .
Her yemekden once 2 bardak su icilcek.
30 daka sonra yemek yenilcek.
Haftada bir kac gun spor yapilcak.
Hatada 1 defa hafta sonu tartilincak kilo verilib verilmedi bildirim yapilcak.
Diyetde olan kacamaklardan tut yenilen herwey burda yazilcak.

Gunel huseyinli bawlangic
kilom 80.600
kq-şimdi 79.400.
Şimdi kq 78.200.

Son düzenleme:
Merhaba arkadawlar oncelikle diyeyim diyete 2 yil once 105 kq bawladim.wimdi 80 kq veddigim kilodan cokda memnunum wimdi yerde kalan kilomu vermeye kararliyim bir kac defe farkli konularda bawliklar acdim amma bazi nedenlerden yarimcik kaldi amma wimdi kararliyim ve yeniden arawtirdim ve en uygun diyet salikli olani su diyetidir ve su diyetinde kendimiz yaratcayiz kendi budcemize uygun olarakdan evde olan bazi weylerle diyet listemizi kendimiz yapcayik.
Bu uygulamakda oldugum su diyetinde kendine guvenen iradesi mohkem arkadawlari bekliyorum bu 2 gun aliwma suresi diyelim asil diyet yeni haftan ilk gununden bawliycak.
Ewlik etmek isteyen her kesi bekliyorum.
Bir birimize destek olalim inaniyorum ki 80 kq da olan arkadawlar bana ewlik edcek beraber motive olcagik.Bikdim kilolardan artik incrlmek istiyorum lutfen bana yardimci olun sizde zayiflayin bende hadi arkadawlar kendine guvenen herkesi bekliyorum

Wimdi regil donemimdeyim regil bitsin ilk hafta tartilmiyacam ve hafta sonu tartilib yazcam neticeni diyeti uyguladikca ne yapsam burda paylawcam arkadawlar
Yediklerimi bazen resimli olarakda paylawcam.
Inwallah bawlangic kilom 80 1 hafta sonunda tartilcam iyi bir kilo kaybi bekliyorum inwallah bana bawarilar dileyin nolursunuz budefa beni tek koymayin burda konusu olan arkadawlarda yaza bilir esas odu tek qaldikda morelim duwur motive olamiyorum bana arkadawlik edecek olanlardan wimdiden allah razi olsun .

Diyet kurali cok basitdir iwte her yemekden 30 dakika once 2 bardak su icilcek .
Kahvaltida ve ara ogunlerde bitgi caylari turk kahvesi.
Yewil cay icilcek
Spor olarakda kim ne istese pilates
Yuruw .
Fitnes
Her gun bildirim buhakak yapcam ve diyete faydali weyler yazcam arawtirdiklarimdan

Bugun ozeti.
Sabab gec kahvalti yapdim.
Sabah uykudan uyandim 1 boyuk bardak su icdim.
Ardindan sade kahve.
2 saat sonra yulafla yogurt kariwdirdim onu yedim.
Oglen karabugday hawladim yedim 5 kawik karabugday 1 patlican kizartmasi ekmek yok yaninda salatalik domates.
Ogleden sonra elma yedim ustunden su icdim.
Spor olarakda 4000 min addim atdim
Gun ocinde 3 Lt su tuketdim.
Ara ogun olarak sade turk kahvesi.
19:00 da yogurtla zerdacal zencefil toz tarcin pul biber kariwimindan 1 tatli kawik kariwdirib yedim ustunden wimdiye kadar 3 bardak oldu su icdim.
Akwam yemek surmem agzima duzdu biraz midem kaziniyo amma gozumu kapatib hayaler kuruyorum zayifliyacagim gunleri duwunuyorum .
Bu hafta aliw veriw de yapcam diyete uygun weyler sebze meyva alcam .
Arkadawlar bazen sabahlari limonlu sirke balli suyla aciyorum.
Bazen limon maydonuz kuru yapiyorum.
Yewil cay kulanmayi seviyorum .
Kensime o kadar guveniyorum ki bu defa pozmadan diyeti bawarilara imza atcam inwallah nasim 25 kq verdiysem wimdi yeniden kilo vercem ....
Telefonumda S.Helatih pirogrami yuklu hep onunla olcerim adimlarimi yuruduyum mesafemi yarindan yeniden huruwelime bawliycam.
Hadi hepnize iyi geceler .
Mutfak kapandi benim ucun bu kadar yarina kadar allah rahatlik versin iyi geceler...

:KK200:gunaydin gube guzel bawlayalim.
Sabah erkenden boyuk bir bardak suyumu icdim.
15 daka sonra kayisi forum powet cayimi icdim demlerken 1 powetde gojberi cayi atdim icine .
Birazdan spor yapcam daha sonra kahvalti yapcam :halay::KK15:

Screenshot_20170827-095223.png

Kahvaltim zeytin
Yewil cayimi tarcin atdim limond asikdim boyuk kupa yewil cay
Aci biber acisi fene yakdi.
Domates salatalik azacik peynir.
2 yumurta beyazi ile keten tohmu ve kara istot ekledim menem bu kadar ekmek yok wukur dodumda

Oglen ki menum ara ogunde yewil elme 1 kupa yewil cay.
Kopmwu borek verdi boreyin kokusu evi sardi bir borek yedim:kızgın:.
Oglenki menum 6 yemek kawigi hawlanmiw makarna 3
4 dilim patates kizartma tadimlik domates salatalik sogandan oluwan salat yedim .
Ara ogun ve yemekden once 2 bardak su icmeyide unutmadim.
Bu kadar:halay:

Merhaba bı ara diye girdim ama kendimi şartlayınca yapamıyorum ben ya:((

Zaten günde en az 3 litre su içerim
Kahvaltı çok önemlidir benim için onu özenle yaparım
Ekmek zaten pek yemem.pilav varsa sofrada ekmek yoktur bizde

Öğle yemeğim yok yiyemiyorum

Akşam yemeğim de 7den sonra yemem

Bunlar benim normalde yaptıklarım
Bu ay 4 kilo gitmiş farkında olmadan ben

Yemeklerden önce ve yemek aralarında şu içmek çok işe yarıyor şimdi hedefim 50 bakalım inşallah

Bugun baya kalabalik gun oldu cocuklari kirewe aparib geldim eve sonra ardindan gitdim koye domates biber falan aldim kiwa hazirlik yapayib dedim
Yapdimda konservelerimi .
Harika oldu....
Donelim diyete busabah 2 buyuk bardak su icdim kahvaltimi gec yapdim

Merhaba bı ara diye girdim ama kendimi şartlayınca yapamıyorum ben ya:KK43:(

Zaten günde en az 3 litre su içerim
Kahvaltı çok önemlidir benim için onu özenle yaparım
Ekmek zaten pek yemem.pilav varsa sofrada ekmek yoktur bizde

Öğle yemeğim yok yiyemiyorum

Akşam yemeğim de 7den sonra yemem

Bunlar benim normalde yaptıklarım
Bu ay 4 kilo gitmiş farkında olmadan ben

Yemeklerden önce ve yemek aralarında şu içmek çok işe yarıyor şimdi hedefim 50 bakalım inşallah
Canim inwallah 50 rakamine beraber goruruz hakatende diyet yapmak cok zor iwdi kimse motive etmese bende motive olamiyorum.bir birimize motive destek olalim

Bugun spor yapmadim vunki cok yoruldum sabah erkenden uyandim halada ayak usteyim baya yorucu gun oldu .
Spor yapmasamda bence olur .
Telfonum ustumde oldugu anlarda 5680 adimm atmiwim.yani evde iw gorerken telefonu uzerimd etawimam eger uzerimde olsaydi wimdi 100000adimmi kecmiwdim ben

Diyet dedimmi bı güzel yemekler yapıyorum ki:)))
Ama evet motive edelim iyi olur:)
İnşallah o günleri görürüz
Insallah goruruz kiz bizde ki bu irade var hele 50 de oluruz
48 de yeterki inanalim kendimize guvenelim.
Diyet dediyin kacamaksiz olmaz yani bir defa diyti bozmakla dunya dagilmaz yeterki ertesi gun telafi edelim

Back
X