Çocuk Hastalıkları şu dişler ne zaman çıkar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar teşşekür ederim hepinizin önerilerini tek tek yazdım hergün birini uygulayacağımbende bugün bütün lifli kayısılı armutlu mama ve meyve pürelerini aldım fitil pek işe yaramadı ama çubuk operasyonunu denicem herkeze çok teşekkür ederim

benim oglumda 10 aylik oldugu gun cikartti ilk disini ve genelde alt on dis ilk cikarken benim oglan ust on iki disini ayni anda cikartmisti ve sonrada hizla 2 ser cikartti dislerini oglumun doktoru ile dis doktoru ile ve netten doktor arkadaslarla cok konustum ve yazistim o donem bu konuyu.Dis ne kadar gec cikarsa daha iyI gec curur diye mantiklari var doktorlarin ve gec cikmasida kalsiyum eksikligi diil genetige bagli oldugunu soylediler.Genetik diyincede illa anne baba olmuyo 7 gobek evveli birinede cekebiliyo cocuk.Dis cikarken cocuk ateslenir yada huysuszsa illa dis cikartiyor demek diilmis. Ateslenirse aman dis cikartiyo diye sakin onemsememek etmeyin diye cok uyari aldim o donem.En guzelinide bir doktor arkadas soyledi kafayi takmayi birak dis ciakrtmamis bi insan gordunmu eninde sonunda cikacak ve bu normal bi olay.Simdi tum disler tamam ve dis problemi yasamadik.3 yasa girdiginde ilkj doktor kontrolune goturduk 2 yastan itibaren biberonu birakip oyunla karisik dis fircalamayi ogrettim.Hala sokakta bi tanidik vermedigi surece sekerli seker yedirmedim.Toz yada kesme sekerin tadini bilmiyor.Ben cok cektim dislerimden cok dikakt ediyorun ogluma kismetli allahtan bana benzememis sekli babasina benzemis.Buna takmaiyn kafanizi derim.

benim kizim 9 aylik daha dis yok ama su siralar cok huyzuz ve isal ve ateside var herhalde disler yolda geliyor

kizim 9aylik ve sanirim dis cikariyor benim ilk bebegim oldugu icin biraz tercübesisim, dün aksam hic uyumadi hep agladi ve isal olmu . agrilarini azaltmak icin ne yapa bilirim , simdiden tesekürler:uhm:

belki ishalden dolayı ağlıyordur karnı ağrıyo olabilir eğer kesin dişle ilgiliyse calpol jel sür varsa ağrı kesici şurup içir
damaklarının beyaz olması lazım umarım daha sıkıntı yaşatmadan çıkar

yardimin icin cok tesekürler canim, damaklari beyaz dedigin gibi , ya bu dis beni mahfetti ya ne zormus

calpol şurup içir bayağ rahatlatıyo ve de diş kaşıyıcıları soğutulabilenler ii geliyo...

benim kızım 13.ayına kadar hiç diş çıkarmadı.ondan sonra çıktı 4 tane.endişe etme tembel teneke bunlar demek

Kizlar benim oglum dört aylikken iki tane dis cikardi ya endise etmeyin birakin gec ciksin ya :1rolleyes: simdi oglum 14 aylik ve 8 tane disi var 3 tanesi ucunu göstermis durumda ve birtanesi daha engeli asmaya calisiyo oglumda herseyi ama herseyi yemek istiyor kafamçokkarıştı

canım benım bebegım bızım gıbı acelecı davrandı daha 2 aylıkken dıs etlerı kabardı ve 2.5 aylıkken dıs cıkardı ıkı tane alttan sımdı 4 aylık oldu ve ucuncu dısının etı kabardı doktorumuz normal dedı ben korktum hatta erken dıye ama doktorumuz korkulacak bıseyının olmadıgını bebekten bebege fark ettıgını soyledı bence senınkıde normaldır tatlım

yaaa kızlaaarrrr, benim ikizler 11 aylık oldular... oğlanın alttaki iki dişi 2.5 ay önce çıktı.. başka yok... kız da anca diş etleri kabardı...:emir_bebek: :sm_confused: bi sorun yoktur dimi.....:çok üzgünüm: :sm_confused:

canım üzülme geç çıkan diş daha sağlam olurmuş derler..benimde kızımın dişi 11 ayın sonunda çıktı.bende senin gibi sıkılıyordum fakat doktorumuz bize kimin dişşiz gezdiğini sordu..er yada geç çıkacak üzülme olurmu canım..

canım benim telaş etme çıkar benim oğlum 1 yaşında 6 tane dişi birden çıktı bende merak ediyordum ama hepsi bir anda çıktı

Şükür ki burdasınız bende kendimi yalnız hissediyordum benim kızımda 13 aylık bir tane bile dişi yok çok üzülüyorum ev ahalisi onu "dişsiz nine" diye seviyorlar ne zaman çıkacak bu dişler kaç aydır bekliyoruz.a.s.

arkadaşlar kızım dün bir diş çıkardı ikinci yolda yaşasın çok mutluyum:dance: 13.ayı ve ilk dişi:teytey:

arkadaşlar kızım dün bir diş çıkardı ikinci yolda yaşasın çok mutluyum:dance: 13.ayı ve ilk dişi:teytey:

HER ÇOCUK FARKLI OLUYOR BENİM OĞLUM 9,5 AYLIK HENÜZ AMA TAM 8 TANE DİŞİ VAR.İLK DİŞİNİ 6,5 AYLLIKKEN ÇIKARDI DİĞERLERİDE ÇOK HIZLI GELDİ

X