Saç Kesim Şekilleri Su Dalgası yaptıranlar ! :D

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buket2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
91
0
36
Eskişehir
Su dalgası yaptıranlar saçlarınız ne kadar kısaldı, iri dalgalar kimlere yakısır sizce :D bakımı nasıl oluyor :D saç rengini bir ton açıyor mu :D

bende breziya fönü düşünüyordum ama bir uzasın su dalgası yaptıracagım düz düz nereye kadar...yaptıran yok mu hiç acaba?:44:

ben varım;
şubat 2011 de yaptırdım hala çekiyorum,
kuaförüme 3000 kere anlatıp 5000 kere göstermeme rağmen
sonuç "FACİA" işlem bitip aynaya baktığımda ağlayacaktım nerdeyse
çünkü istediğim sç şekliyle hiç alakası yoktu koyun gibi kıvır kıvır saçlar,
çok fazla kısalmadı galiba 5cm kadar kısalmıştı,
saaç rengim birkaç ton açıldı ( işlem sırasında kullanılan ilaçlar ve yanmayla birlikte )
bakımı zor değil aslında duştan sonra jöle yada köpük kullanmak yeterli oluyor,
ama kızlar kuaförünüzü çok iyi seçin,siz ne söylesenizde onlar bildiğini okuyor
benim gibi hüsranla kalkmayın koltuktan

ben yaptırdım 2 ay önce. niye daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum valla :D saçım hala yeni yapılmış gibi. ilk gün çok kabarık duruyo fakat 2. ve 3. yıkamadan sonra tamamen istediğin şekle dönüyo. ben çok memnunum tavsiye ederim :)

Bende yaptırdım ama benim su dalgam perma gibi bişey oldu kuaföre iri dalga olsun dedim 1 aya kalmaz dalgası açılır istediğin kıvama gelir dedi ama dalganın açılması 4-5 ayı buldu :26:,hiç sevemedim kıvırcık saçı :30: ayrıca saçımı yıprattı dökülmesi filan arttı artık nasıl bir kimyasal kullanılıyorsa , bu arada rengi de 1 ton açıldı .
Canım bunları seni korkutmak için söylemiyorum fikrin olsun diye, herkes de farklı olur tabi ama kıvırcıklığı açılıp iri dalga olunca çok güzel oldu.

Bende yaptırmıştım hiç memnun kalmadım. Dİplerden düz saç gelince kötü bir görüntü oldu o yüzden sevemedim hiç.

ben 2 buçuk yıl önce sözde su dalgası yaptırdım ama kuaförüm sağolsun perma kıvamında yaptı. kuaför seçimine çok dikkat etmelisiniz çoğu kuaför su dalgasını yapamıyor. ben ıkı gun aralıkla aynı işlemı yaptırmak zorunda kaldım saçlarım ıkı kat yıprandı 2 buçuk yılda ancak kendıne gelıyor. dökülmeler hala aşırı derecede. belkı iki defa üstüste uygulandığı için bu kadar sorun yaşadım. ama şunuda söylemeden edemıcem 2 yıl kıvırcık saçla gezdım herkes 8 ayda fln akar demişti, saç dipleri uzadıkca düzleşti ama uclarda hala etkisi var. kıvırcık saçlı halımı özlemıyorum desem yalan olur. son olarak diyeceğim şu ki su dalgası yaptırırken kıvırcık bir saça hazırlıklı olun. sonuç hüsran olmasın

bioform perması denediniz mi hiç?? geçen hafta yaptırdım ben. Gayet güzel oldu doğal duruyor kendi saçımmış gibi. Zaten bu 3 oldu perma yaptırıyorum. Öneririm.

$SAM_1507.jpg

ben yaptırdım ve sonuç bu oldu su dalgasından fazlası böyle oluyormuş kesinlikle kuaförü iyi seç bursada yaptırdım hala kampanyası devam ediyor ama ben hiç memnun kalmadım varla yok arası yıpranmadı ama istediğimde olmadı.

Eki Görüntüle 622556

ben yaptırdım ve sonuç bu oldu su dalgasından fazlası böyle oluyormuş kesinlikle kuaförü iyi seç bursada yaptırdım hala kampanyası devam ediyor ama ben hiç memnun kalmadım varla yok arası yıpranmadı ama istediğimde olmadı.

jöle yada köpükle bile daha dalgalı olurdu saçlarınız.. kuaför başarısızmış malesef

Eki Görüntüle 622556

Çok salaş olmuş dalga gibi değil ama hoş görünüyor. Nerede yaptırdın kampanya demişsin de Ent Kuaför mü acaba?

evet o kuaför yalnız bu gün yıkadım ve köpükledim o halinden bile eser kalmadı işlem saçımda başarısız oldu ve telafisi yok

Back