Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bencede cok kisa sacin su dalgasi icin,,,ya biraz daha sabredip uzamasini bekliycen yada bonus kafa olmayi goze alican-tatlicadiarzu-

kızlar peki izmir de su dalgası için önerebileceğiniz kuaför vamı benim saçlar ince telli ve seyrek iyi bir yerde kaliteli bişey olsun istiyorum. üç tel saçımdan da olmayayım.

selam .. yaklaşık 8 ay önce yaptırdım....su dalgası istemiştim ama zeki kuaförüm beni yanlış yönlendirdi..nasılsa inecek die miik minik sardı -tatlicadiarzu- açtı..merak içindeydim.. bide jöleledi onları -tatlicadiarzu- aman alalhım kuzu gibi oldu resmen ..ağlamamk için zor tuttum kendimi ..3-4 gün yıkama dedi
eve gider gitmez yıkadım ve sonra her gün yıkadım ve ütüledim :roflol:

1 ay kadar böyle devam etti.sonra inmeye başladılar ..ama hiç açamadım saçımı .köpük kullanınca güsel oluyodu ama köpük de çok kötü kalıntı bırakıyo saçta.. 3.aydan sona dalgalar doğallaştı ama hala elektiriklenio -tatlicadiarzu- dalgalar su dalgası gibi oldu ama elektirikli dalga oldu -tatlicadiarzu-normalde saçlarım düz..pırasa gibi deil ama düz ve parlaktı.ipek gibiydi.şimdi elektirik çarpmış gibi -tatlicadiarzu- allahım bide 6 ayda geçer demişti 9 ay oldu nerdeyse hala geçmedi ..bidaha asla ...

genelde kuaförler su dalgası deyince permaya yönlendiriyo ben gerçek su dalgası istiyorum böle bir yer bilen varmı?
varsa bana yardım etsin lütfeeeen!!!

ya ben de kalıcı saç düzleştirme diye bir şey duydum. aranızda yaptıran var mı yada arkadaşından duyan gören çok merak ediyorum bir de fiyat aralığı ne acaba?

ya ben de kalıcı saç düzleştirme diye bir şey duydum. aranızda yaptıran var mı yada arkadaşından duyan gören çok merak ediyorum bir de fiyat aralığı ne acaba?

tatlım arkadaşım yaptırmıştı dediğin işlemi. kıvırcık olan saçları tek işlemde düzleşti güzelde görünüyodu fakat 1,5- 2 seneden beride saçlarının dökülmesi yıpranması ile uğraşıyor ve artık eski güzel kıvırcığı yok garip bi saçı oldu sürekli toplayarak kullanıyor yani çok pişman yaptırdığına. fiyat aralığı hakkında hiçbifikrim yok:sm_confused::

arkadaşlar su dalgası 1 ay dayanıyor ona göre karar verin yaptırıp yaptırmamaya.sanırım 100 ytlden başlıyor fiyatları 1.ayın sonunda artık iyice düşmüş oluyor saçlar.birde su dalgası en iri bugidi ile sarılır küçük bugidilerle su dalgası olmaz.su dalgasıda permanın bir çeşididir.saçınızın rengi bir ton kadar açılabilir boya varsa solabilir.eğer boya özelliklede gölge ve röfle varsa kesinlikle yaptırmayın.çok kötü oluyor saçlar.önce perma 1 hafta sonra boya yada röfle yaptırmanız uygun olanı.

düzleştirme işlemini perme ilacıyla yapıyorlar.ancak çok iyi bilen birinin yapması lazım saçlarınız elinizde kalabilir.

su dalgası yaptırmıştım ama hemen açılıyo ben şimdi perma yaptırıyorum kalın sardırıyorum 1 ay sonra tam güzel hal alıyor lüle lüle oluyor

bugün yaptırdım eger zamanı geri döndürebilsem asla yaptırmazdım iii bi kuaföre yaptırdım sacım az ve ince telli 50 ytlye yaptı o kadar hatırlattım iri dalga olsun kıvır kıvır olmasın die tmm tmm olmaz dedi ama sonuc : kıvır kıvır: nasıl cıkcam bu sacla dısarıya bilmiyorummm yaptırmak isteyenler cok ii düsünün pismanım .....

hhhh permamı yaptırdın su dalgası mı?
su dalgası kalın oluyoda bildiğim kadarıyla...

kızlar ben de bugün 3 yıldır hiç bir işlem görmemiş saçlarımı perma yaptırdım ama permamı su dalgası mı çözemedim..yurtdışındayım dilim de yeterli değil valla ucuz diye yaptırdım normal fiyatlar 50-60 arası iken 25 e bulunca hemen yaptırayım dedim ama benim saçlarım çok düzdür ve hiç tutmadı yaa niye böyle oldu..üst tarafları eve gelene kadar düzleşti resmen..ben bi kere daha yaptırmıştım o zaman saçlarım daha gürdü ve çok kabarmıştı ama şimdi sanki permanın 3-4 ay sonraki hali gibi..tekrar yaptırsam üstüste zararı olur mu ne olacak bu böyle ??bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar..offf boya bile yaptırmamıştım perma yaptıracam diye..

Kızlar ben de bugün su dalgası yaptırdım.İnce sarıldı biraz,saçlar öne eğilip kurutulunca sonra da lodosu yiyince oldu benim kafa bir merinos :roflol:

Saçları nemliyken kıvırcık saçlar için olan 7/24 kremlerle ve köpüklerle rahat yatıştırabilirsiniz. Benimkiler o şekilde yatıştı.

Evet ilacı renk açıyor biraz,saçlarımın rengi hafifçe açıldı delikafadulden

Benim saçlarım da omuzlarımda(normal boyu),öyle çok abartılı bir kısalma olmadı

Son düzenleme:
merhaba canım benim arkadaşım izmirde zeki Er de yaptırdı çok memnun tabi pahalı ama değer orayı tavsiye ederim

arkadaşlar perma tavsiye etmiyorum... benim saçlarım aşırı düz ve yapışık duruyodu. gittim perma yaptırdım. ince ince sarıldı :jeyyar: 8 ay oldu diplerim uzadı kıvırcıklarım bi garip oldu artık şekle girmiyolar ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. üstelik saçlarımın uçları yandı tarak geçmiyordu şimdi belime kadar olan saçlarımı kestirdim artık omuzlarmda, eski düz, yapışık saçlarımı özlüyorum çünkü kocaman bir kafa ve elektrikli çirkin saçlarla geziyorum :S

kızlar bugun su dalgası yaptırdım. sonuc mukemmel. ılaç olarak wella kullandılar. 40 mılyona yaptırdım. en yakın zamanda resmını koymaya calışacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…