Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ne kadar süre formunu koruyor arkadaşlar su dalgası? benim saçlarım aşırı derecede düz süreyi etkilermi acaba

saçın çok inatçıysa bence süreyi etkiler çünkü kuzenim saçı pırasa gibi ve saçı çok asabi normalde akşama kadar gitmesi gereken kıvırcık saç onda bi kaç saat gidiyordu sıkılan o kadar spreye rağmen o yüzden bence su dalgasında da aynı şey olabilir saçlarınız çok iantçıysa

bu üçü çok hoşuma gitti. sizce hangisi daha kullanışlı olur?
Bir de bunlardan hangisi iri su dalgası tarifine uyuyor

bu üçü çok hoşuma gitti. sizce hangisi daha kullanışlı olur?
Bir de bunlardan hangisi iri su dalgası tarifine uyuyor

tbence 1. fotodaki çok hoş tam benim istediğim gibi, benim de saçlarım o boyda..Bir araştırma yapmak lazım iyi bir kuaför bulmak lazım..

ben bu saç modelini istiyorum.Mehmet Tatlı kuaföre gitmek istiyorum, fiyatlar hakkında bilginiz varmı??

Arkadaşlar yapıp yaptırmamak konusunda karar aşamasındaysanız sakın yaptırmayın. Ben yaptırdım pişmanım saçlarımın yapısı bozuldu. ılk başlarda çok güzeldi çok beğenmiştim ama saçlarımı çok yıprattı sonradan anladım. Şimdi uzadı da yarısı düz yarısı kıvırcık bir acayip oldu düzleştirince de kabarıyo Çok üzgünüm çoook

ben şimdilik araştırıyorum kuförlere de soracağım eğer ki dediğin gibi yıpratıyorsa çok fazla yaptırmam tabi

tbence 1. fotodaki çok hoş tam benim istediğim gibi, benim de saçlarım o boyda..Bir araştırma yapmak lazım iyi bir kuaför bulmak lazım..

Ya su dalgası çok nadir durumlar hariç böyle belirgin dalgalar halinda bulunmaz ben yaptırdım arkadaşlardan yaptıranlar oldu su dalgası diye yaptırırsanız anca çok hafif bir kıvrım olur o kadar.Bu resimdekilerin hepsi bildiğimiz maşayla yapılmış.

Allah Allah su dalgasının kalıcısıda mı oluyormuş bende bi ara merak sardım ama öyle 1 aylık felan bir bilgim yoktu ilk baş jöleyle apmak istedim olmadı.. Düğüne gidicektim daldım kuaföre bi çok kuaföre sordum bilmiyoruz felan dediler en sonunda bi yee girdim yaptı ama alakası yoktu çok kötü olmuştu kalıcısı ansıl oluyor bilmiyorum benimki yıkamayla düzelmişti.. Allahtan düzelmişti çok iğrenç yapmıştı papaza dönmüştüm..

biliyorum ustunden cok zaman gectı ama dedıın gıbı yaptırdın mı sacına kalıcı su dalgası yaptırdıysan memnun kaldın mı. bnde yaptırmak ıstıorum ama herkes bırıbrnden okdar farklı yorumlar yazmıs kı emın olamadım. sen ızmır de mı yaptırdın nerden yaptırdın ve nekadara yaptırdın. bı de cok soru sordum bılıorum ama kullanmı nasıl oluo. yaptırdıktan sonra banyodan cıktıında kendı halıne bıraktıında o dalgalar olusuo mu kabarmadan, elektrıklenmeden..

masalvegerçek arkadaşım.memnun kalırsan lütfen buraya yazmayı unutma :) bende bursa da su dalgası yapabilecek bir kuaför arıyorum

su dalgası yaptıran bi arkadasım var cok doğal oluyor perma gibi değil a.s

meraba ben aranıza yeni katıldım ve yaşımda genel olarak biraz genç :) saçlarım ince telli çabuk yağlanıyo ve çok fazla da saçım yok, yine de renginden ve düzlüğünden dolayı tüm arkadaşlarım seviyodu ama ben saçlarımı neredeyse hergün maşayla kıvır kıvır yapmaya başladım kabarık saç yüzümü gerçekten güzel gösteriyo özellikle gidip loreal in sabitliyecilerinden aldım saçlarımı kıvırıp kabartıp sıkıyodum, hatta lülelerimle taylor swift denen hatuna bile benzediğimi söyleyenler çıktı su dalgası yaptırmaya karar verdim, ama saçımda acemice kendi yaptığım 2 buçuk aylık çok az boyalar var, röfle boyası. yanmasından ve kel kalmaktan çok korkuyorum ne yapmayalım karar veremedim..

kızlar 1 yıl kadar önce boyalı saçıma su dalgası yaptırdım ve her zaman gittiğim kuaföre iğrenç oldu saçım resmen yandı yaptırmadan iyice araştırın kuaförle konuşun derim çünkü ben saçımı kısacık kestirmeden bu sorunu halledemedim bu arada benim saçım ince telli çabuk yağlanan bir saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…