Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bişey sorucam ben 9 10 ay önce saçlarıma su dalgası yaptırmıştım hala dalgaları duruyo ama malum saçlarım uzadı. ben üst taraflarının da dalgalı olmasını istiyorum. bi arkadaşım dip perma die bişi var dedi ama aradım bulamadım. öle bişey var mı duydunuz mu hiç ya da yaptıran var mı?? :uhm: artık bi çözüm bulmam lazım bunlara :çok üzgünüm:

kızlar bugun su dalgası yaptırdım. sonuc mukemmel. ılaç olarak wella kullandılar. 40 mılyona yaptırdım. en yakın zamanda resmını koymaya calışacagım

canım en yakın zamanda resimlerini koyarsan çok seviniriz:)

bende su dalgası yaptırmak istiyorum benim saçlarımın üst tarafı düz yarıdan itibaren dağnık kabarık dalgalar başlıo ben düzene koyulması açısından su dalgası yaptırmak istiorm ancak acaba su dalgası yaptırınca yine de kabarırmı saçlarım?ben böyle aşağıya doğru salınık bir şekilde dalgalı dursun istiyorum.olurmu acaba?
ayrıca expireuser sen nereye yaptırdın o paraya istanbulda?

Saçlarım çocukken marul kafa denilen tiptendi büyüdükçe o kıvır kıvırlık yerini gir be dalgalı hale bıraktı ama bu su dalgası gibi değil. Dolayısı ile saçıma şekil vermem imkansızdı hiç bişey tutmuyor haftada 2-3 kez mecburen kuaförde fön çektiriyorum ki salmak için saçı.

Bu su dalgası çok ilgimi çekti çünkü tam istediğim model yalnız merak ettiğim boyalı saça kesinlikle yapılmamalı denmiş. Bir süresi yokmu mesela boyandıktan 3 hafta yada 4 hafta sonra yaptırılabilir mi.

Boyatalı 2 hafta oldu var 1 yıl da beklenmez ki :)

Bilenler yardımcı olursa sevinirim:lepi:

sunun guzelligine bakin yaaa,iste bu su dalgasini yapabilecek izmitte koafor varmi,arkadaslar bildiginiz??????

ya bende istiyorum su dalgasıda 70-80 tlc den bahsediyorlar ama ben kalın dalga istityorum ya kuafor anlamazsa diye korkuyorum perma yapar gonderirlerse diyorum bakalım kastamonuda iyi bir yer bilen yada su dalgası yaptıran varmıııı

aynen kızlar bende perma yapar gönderirler die çok korkuyorum istanbulda gerçek su dalgası yapılan bi yer bilen varmı ?

aynen kızlar bende perma yapar gönderirler die çok korkuyorum istanbulda gerçek su dalgası yapılan bi yer bilen varmı ?

permanın bigudisi incecik oluyo,su dalgasında istediğin bigudi kalınlığını sen seçiyosun,sonuç da bu seçime göre oluo tabi.korkucak bişi yok ben yaptırdım çok memnunum kullanmasıda gayet kolay.yaptıracağın zaman kuaföre kalın bigudi kullandır,özellikle uzun saçta harika duruyo..

ben perma yaptırdım die dolaşıyom bana su dalgası yapmış kuoförüm saçların kısaysa orta boy sardır ayrıca uzun saçta güzel oluyo hegün sabah ıslatman ve bakım yapman gerekiyo güzel oluyo ama zahmetli iş başına iş alıcaksan saçlarınla oynamayı seviyosan yaptır saçlarım kısa diosun benimkilerde kısa ve memnun degilim dedigim gibi uzun saçta güzel oluyo kısa saçlar karışıyo ben 20ytl ye yaptırdım kuoförüm arkadaşım ama bence 80 ytl çok fazla ayrıca saçı yıpratıyo benim saçlarım zaten dökülüyodu şimdi daha fazla dökülüyo bana sorarsan yaptırma ben pişman oldum saçların uzasın biraz uzun saçta çok harika oluyo en kalınını sardırırsın maşa yapmış gibi oluyo

Kızlar ben geçenlerde ararken tararken Wag Saç Modelini BURADA ki sitede gördüm. Çok hoş. Ayrıca Gittigidiyor.com da bunun maşası var. İstanbulda Su Dalgası yaptırmak istediğimde 90 TL istemişlerdi. Ben maşasını 225 TL ye aldım gittigidiyor.com'dan. Çok hoş ve kalıcı oluyor. Hem kendi saçlarıma yaptım, hemde komşumun saçlarına. Böylece kuaföre vereceğim paraya maşa almış oldum. Merak edenler için maşanın satıldığı site BURADA görülebilir.

ben de perma ya da su dalgası yaptırmak istiyorum.
adanada iyi bir kuaför bilen varsa isim verirse çok mutlu olurum.a.s.

yalnız saçlarım röfleli.
yaptıralı 2 ay oldu.
bazı arkadaşlar röfleli saça olmaz demiş.mafoldumben
bunun bir süresi var mı?
2 ay yeterli bir süre değil mi?:jeyyar:

ayrıca saçlarım düz ya da dalgalı değil; ikisinin ortası.
ince telli sayılır.
ayrıca gür sayılır.kaydirigubbakcemile2

kesimi de katlı ama katlarım çok fazla ya da çok kısa değil.

Son düzenleme:
Ne kadar süre formunu koruyor arkadaşlar su dalgası? benim saçlarım aşırı derecede düz süreyi etkilermi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…