Ben yaptırmak için gittim aslında jöleleyince kıvırcık oluyor saçım ama ben hep öyle dursun istedim kuaförüm saçının dalgası çok güzel yıpratma dedi üff orada ikna oldum eve gelince sinir oldum.Bu su dalgasında sürekli jole kullanmak gerekiyormu kabarma problemi var saçımında...
cnm saol bızde cok meraq edıoduk bu orta sarılmıs halımı pekıCADIARZU gercekten ılk resım gusel ama ben sacların cok yukarı cıkmasını ıstemıom ılk resımden daha cok kendını bıraz salsın ıstıom yani nerdeyse uc ay olmus ozman senınyerimseniben
canım yani bu 60ytl olan yerde yaptırmıyım mı anlayamadımfisfisfis
goldwell iyi bi marka die biliyorum ilacıda gösterdi bana bunu kullanıyoruz die...of bi karar werebilsem,bi görsem yaptıran birini 1dk beklemeden anında yaptırıcama.s
yaptıran arkadaşlar foto koyarsa çok sewiniriiimmma.s.
40 veya 50 civarındadır heralde gerçi her yerde değişiyo benim arkadaşım yaptırdı iri iri lüle lüle oldu ama saçları çok yıprandı perma sonuçta oda mahvediyo ama sen bilirsin ii düşün derim
yaaa işte bu resimdekiler özellikle kızıl olan resimdeki tam benim istediğim dalgadan yaasenağlama ama nasıl yapiolar ya,ben,m saçımda dalgalı ben kendim parmaklarımı dolayarak yapıyorum ama benimki lüle oluyo ya böle dalga olmuyo.çok kıskanıyorum böle su dalgası saçları:1closedeyes: bende böle istiyorum.mesela selenanın saçlarına bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?