• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Su dalgası hakkında bilinmesi gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nosey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yaaa işte benm saçlarım aynen böleee kıwırcıklığı ben ne kdr dzleştirrrsemde dümdüz drmuyo yaaa :'( içe kıwrılıyo sinir oluoruumm o kızıl su dalgasi resmi warya onun gibi :(

arkadaşlar bugün kuaföre gittim saçım röfleli olmasına rağmen perma yaptırdım. su dalgası falan değil resmen perma ama çok çok sevdim inşallah ekstra bakımlarla falan verdiğim zararı azaltırım ben bu saçı çok sevdim.

ya kızlar ben de avatarımda ki gibi olsun istiyorum saçlarımı acaba fotografımı götrsem kuaföre böyle yapabilir mi karar veremıyorum uff

arkadaşlar bugün kuaföre gittim saçım röfleli olmasına rağmen perma yaptırdım. su dalgası falan değil resmen perma ama çok çok sevdim inşallah ekstra bakımlarla falan verdiğim zararı azaltırım ben bu saçı çok sevdim.

canim ya gercekten mi iyi duruyor mu saclarin ilk defa perma yaptiripta seven brisini goruyorum desem sırnaşık şey
insallah ilk gun ki gibi durur hep saclarin bakimiyla kirilanlari duzeltirsin
canim boyutunu ne kadar istedin
kalin permami ortami ince mi ?fisfisfis

gülsemin merhaba yeni gördüm mesajını gerçekten çok beğendim görenlerde öyle söylüyor. benim saçlarım çok ince telli az ve yağlıdır. tutmaz diye biraz ince sardı açınca normal oldu. banyodan sonra tresan saç toniğini sürdüm jöleledim çok şirin oldu. herkes gençleşmişsin diyor birazda kilo verirsem daha iyi olacak. 1 hafta sonrada röfleleri boyatacağım kahve rengi ye uçlarındanda aldırırsam iyi olur.

kızlar..bende yaptırdım sonunda. ve evet cookda memnunum..yani böyle bukle bukle olmadı ama evet cok güzel doğal dalgalı duruyor..zarar falanda vermedi saçıma...yaptırmak isteyenler düşünmesin .. ilaç olarakta goldwell kullandılar..çook güzel oldu...:1rolleyes:

benim saçlarım 5 yıldır aralıksız fön çektirmekten şekilsiz bişey oldu. eskiden iri dalgaydı şimdi ne dalgalı ne düz acayip bişey. su dalgası düşünüyorum ama emin de olamıyorum. saçlarım şu an öyle uzun falan da değil, omuzlarımda. ankarada nerde yaptırabilirim, hangi kuaför güzel yapar, tam olarak ne şekil alıyo saç işlemden sonra, ne kadara mal oluyo vs. vs. tecrübeli arkadaşlar bana özelden yardımcı olabilir mi??

yok mu ankarada yaptıran??? benneyaptımki

canım benim yaptırdığım kuaför biraz iri sarmış sanırım ilk zamanki kadar kıvırcık diil..yaptıracaksan en incesine sardır-helede saçın saçların ince telliyse-benimkiler ince telli ve çabuk açıldı dalgası ama yinede hala dalgalı, bi 3 ay geçsin tekrar yaptırcam.. yer olarakta ankarada sakaryada çiçekçilerin orda yukarda bi kuaför var 2 katta tutku kuaför
orası iyi..bi dahakine oraya yaptırcam tekrar..saça zarar falanda vermedi merak etme..cok rahat kullanırsın..köpüklüyorsun saçı yıkadıktan sora, yeterli olur..

Parmak yardımıyla saç sarma Bunun için öncelikle ıslak saçlarınızı iki üç santimlik tutamlara ayırın. Ayırdığınız tutamları parmağınız yardımıyla sarın ve bir pense ile tutturun. Daha sonra hafif bir sprey yardımıyla kalıcı hale getirin....

bu gerçekten işe yarar mı?
deneyen arkadaşım var mı?
..

benim saçlarım da dümdüz ben de yaptırmak istiyorum amam perma ilacı saçı kurutur döker diyolar açıkçası çekiniyorum

merabalar
ben su dalgası yaptırmayı düşünüyorum iri dalgalarla.
acaba istanbul avrupa yakasında, özellikle şişli civarında bildiğiniz biryer var mı yaptırabileceğim? avrupa yakasında herhangi biryer de olabilir

arkadaşlar merhaba.Bu sitede okuduklarımdan cesaret alıp yaptırdım ama yıllardır gittiğim kuaför ile kavga edip çıktım.Çok ine telli düz ve sönük saçlarım vardı ama şuanda kafam aslan yelesi gibi.Ama kıcırcık değil sanki kavgada ciddii yolunmuş gibi...çok kötü oldu.;Üstelik bu sitede verdiğiniz resimlerden tekini telefonuma attım resmini gösterdim kuaföre.schwarzkopf marka kullandı ilacı ama kuafördenmidir yoksa ilaçtanmıdır bilemem pırasa saçlarıma kurban olayım.Ağlamaktan kör olacağım..Gerçekten istanbulda avrupa yakasında özellikle tavsiye edebileceğiniz bir kuaför yokmu arkadaşlar acil durum sokak kızı gibi geziyorum ortalıkta

Arkadaslar ben uzun zamandir netsiz baglantisiz oldugum icin ancak gelebildim. Bana gelen mesajlari gordum hemen cevaplayayim;

burada madde madde ayrintili bir cevabim olacakti benim. Bu mesaji yazdiktan sonra onu bulup onun da linkini eklerim buraya tekrar.

Ama once bneim kuaforun yerini tarif edeyim hemen;

Ben su dalgasi yaptirdim cok memnun kaldim onu soyleyeyim ; Yalniz sunu da unutmayin sacinizi kuruturken karman corman eliniz nereye giderse vaziyetinde kurutmayin. Bir tek o durumda kabarmasi abarti olabilir. Onun disinda benim hic bir problemim olmadi hicbir zaman.

Simdi benim kuaforum;
Istinye'de sahilde fırın var. Herkes de bilir o firini. Zaten sahilde 1 tane var :D o firinin karsisinda 2. kattaki kuafor. hemen gorunuyor zaten. Kuaforun adi Ummuhan. Ama kuafor salonunun adini sorsanz yillardir gittigim yerin adini bilmiyorum :))) Ama cok tatli bir hanimdir. Sacima once koruyucu sonra su dalgasi ilaci seklinde yapiyormussunuz oyle yapin derseniz saciniz hic bir zarar gormez :)

O dedigim iyisiyle kotusuyle su dalgasi mesajim da bu ; http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=2289166&postcount=65

Arkadaşlar iri dalgalar için acaba babyliss bigudi var elektirkli, işe yararmı, kullanan varmı bu aleti?

slm ben aranıza yeni katıldım ,bende yakın zamanda su dalgası yaptırmak istsyorum ama cesaret edemedim ayrıca benim saçlarım katlı kesim ,en kısasıda kulak hizamda . tepemde toplanır diye korktum ,sizce ?

Back