- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
-
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
O YANILGIYA DUSME BENCE BEN COK YAPTIM O HATAYI BIR KERE KESINLIKLE BEDENLER TUTMUYORipleri gevşer mi kendime yeni bikini alıcamde netten bikini almak riskli malum ipleri böyle olan bi bikini giydiniz mi gevşer mi, potluk yapar mı sizce
çünkü arkası çok gıcık oluyorben gıymıstim ve bır daha asla gıymemeye yemın etmıstım
bende düğümlülerde rahat ediyorum kopçalılar bol geliyo gibi sanki, böylelrde sık sıkabildiğin kadarçünkü arkası çok gıcık oluyor
kalın ipli oldugu için açılabilir, düğümlersen uzanırken rahat olmuyorsun
rahatsız edıyor
şezlonga uzanırken çözmen lazımbende düğümlülerde rahat ediyorum kopçalılar bol geliyo gibi sanki, böylelrde sık sıkabildiğin kadar
bende almıcam galiba herkes alma diyo çünküşezlonga uzanırken çözmen lazım
rahat edemıyorsun çünkü.
tabii sen nasıl ıstıyorsan o şekilde yap, ama ben bır daha kullanmam :=)
çoğu kişi beğenmedi zatenSütyen gibi durmuş kızda. Açıkçası ben pek beğenmedim.
Bunun yerine fiziğin düzgünse calzedonia diye bi mağaza var orda çok güzel bikinler var onları tavsiye ederim:)çoğu kişi beğenmedi zaten
ipleri gevşer mi kendime yeni bikini alıcamde netten bikini almak riskli malum ipleri böyle olan bi bikini giydiniz mi gevşer mi, potluk yapar mı sizce
Bence cok guzel vucut boyleyse yakismaz mi kullanislida ama ipler bronzlastiginda iz yapabilor ilk gunler tercih etmwipleri gevşer mi kendime yeni bikini alıcamde netten bikini almak riskli malum ipleri böyle olan bi bikini giydiniz mi gevşer mi, potluk yapar mı sizce
evet yaa ipler işte benimde kafamı kurcalıyo ama diğer bikinilerdende gözüme hoş gelen yok[/QU
bilemiyorum.. göğüstede duruşu bana tuhaf geldi.. tam sarmamış gibi.. beğenmedim arkadaşım k.bakma lütfen..evet yaa ipler işte benimde kafamı kurcalıyo ama diğer bikinilerdende gözüme hoş gelen yok