- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
günlük ped var ıyykAlet edavat yerınde ablamızın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük ped var ıyykAlet edavat yerınde ablamızın..
Nasıl dikkatini çekti yaa ?Şişmiş gibi geldi de
Dikkat ettiğiniz şeye kumaşı parlak o Yüzden öyle görünüyor sanırım :)))Şişmiş gibi geldi de
Göbek deliğine taksaydı barı..orda pedin ne işi var:))günlük ped var ıyyk
Pelin vakasıAlet edavat yerınde ablamızın..
Göbek deliğine taksaydı barı..orda pedin ne işi var:))
Camel toe o değil, 2 dudağın da dışarıdan belli olması toynak şeklinde..Nasıl dikkatini çekti yaa ?
Valla sen deyince bi daha baktım.
Yabancıların "camel toe" dedikleri şey o, deve ayağı anlamına gelen tombul kadın organı sanırım dediğin.
Pff sapık kurabiye sen bakma böle şeylere bir daha
Aşk olsun,bakicam bana neNasıl dikkatini çekti yaa ?
Valla sen deyince bi daha baktım.
Yabancıların "camel toe" dedikleri şey o, deve ayağı anlamına gelen tombul kadın organı sanırım dediğin.
Pff sapık kurabiye sen bakma böle şeylere bir daha
OlabilirDikkat ettiğiniz şeye kumaşı parlak o Yüzden öyle görünüyor sanırım :)))
haklısınızBence kullanışlı değil. İpler kalın kalın ve öndekiler de yanınca felaket iz bırakır. Al, iç çamaşırı niyetine kullan, ama bununla plajda durulmaz bence. Ben mümkün olduğunca az ve ince ipli bikini tercih ediyorum. Sevimli diye aldığım biraz farklı bikiniden bile pişmanım. Dışarıdan görünen, bikiniyi güzel yapan her şey, berbat güneş yanığı izi olarak geri dönüyor. O yüzden bikinide sadelikten yanayım. Güzel bikiniyi renk ve desen olarak seçerim. Ama böyle iplerle, fiyonkla, kurdelayla farklılık istemem dediğim sebeplerden dolayı.
evet öyle ama straplezi taşıyamıyorum göğsüm yokçok kötü iz yapar bence gümeşlenirken indirsen bile denize girdiğinde yanıyorsun bunun izini düşünemiyorum. en iyisi straplez
benim de göğüslerim çok küçük, uyan model zor buluyorum ama bulunuyor, denemeniz daha sağlıklı olur tabi, olmadı ipli üçgen tercih ediyorum kendi adıma bu kadar modelli şeylerin yanığı kötü oluyor çünkü.evet öyle ama straplezi taşıyamıyorum göğsüm yok