şu bikini kullanışlı mı kızlar

Şişmiş gibi geldi de
Nasıl dikkatini çekti yaa ?
Valla sen deyince bi daha baktım.
Yabancıların "camel toe" dedikleri şey o, deve ayağı anlamına gelen tombul kadın organı sanırım dediğin.
Pff sapık kurabiye sen bakma böle şeylere bir daha

Aşk olsun,bakicam bana ne
Ben de zayifim ve yattigimda falan göbek içeri kaçınca orası direkt meydana çıkıyor,oylelikle dikkatimi çekti

Bence kullanışlı değil. İpler kalın kalın ve öndekiler de yanınca felaket iz bırakır. Al, iç çamaşırı niyetine kullan, ama bununla plajda durulmaz bence. Ben mümkün olduğunca az ve ince ipli bikini tercih ediyorum. Sevimli diye aldığım biraz farklı bikiniden bile pişmanım. Dışarıdan görünen, bikiniyi güzel yapan her şey, berbat güneş yanığı izi olarak geri dönüyor. O yüzden bikinide sadelikten yanayım. Güzel bikiniyi renk ve desen olarak seçerim. Ama böyle iplerle, fiyonkla, kurdelayla farklılık istemem dediğim sebeplerden dolayı.

haklısınız

evet öyle ama straplezi taşıyamıyorum göğsüm yok
benim de göğüslerim çok küçük, uyan model zor buluyorum ama bulunuyor, denemeniz daha sağlıklı olur tabi, olmadı ipli üçgen tercih ediyorum kendi adıma bu kadar modelli şeylerin yanığı kötü oluyor çünkü.
1 ayda 1 kere plajda kalın bileklik taktım onun bile izi çıktı güneşlenmediğim halde.

Çok hoş bikini. Benim buna benzer siyah var. Esneme yapmadı. Ama ben hergün aynısını giymiyordum ondan da olabilir. Bi bakan bi daha bakıyor özellikle kadınlar aklında bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…