- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
-
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
sipaydırmenle (nasıl yazılıyo ya bu) çıkıyorumda cnm onda bu izler desem hihihiÇok hoş ipler ama o şekilde vücut yanığı güzel olmaz.
göğsüm pek yokta o yüzden push-uplu arıyodum bu da dolgulu yaniKötü iz bırakır ipleri yoksa bikini çok hoş renklerine bayıldım. Birde bu tarz sütyenler Size yakışıyorsa alın, bu Modeller herkese yakışmayabiliyor mesela bana
O zaman tek sorun ipleri, onuda akşam üzeri denize girerek halledebilirsinizgöğsüm pek yokta o yüzden push-uplu arıyodum bu da dolgulu yani
bu yine parlak. sedefli ondan kurtarıyo iç çamaşırı görüntüsünüİç çamaşırına benzemiyor mu sizce de
Dimi ?Çok hoş ipler ama o şekilde vücut yanığı güzel olmaz.
maalesef malzeme sıkıntım var çok az göğsüm varGüzel bikini ama benim taşımam pek mümkün değil iri göğüslü isen denizden çıkarken foraaaa, olabilirsin
:O güneşlenirken otururken çıkarsam ipleri olmaz mıDimi ?
Gögüslerinden yukarıya doğru tırnak izleri gelmiş gibi olur.
maalesef malzeme sıkıntım var çok az göğsüm var
oha haklısın :) heheheh ama bu ensede birleşip bir bütün oluyo galiba arkasına bi baksanaBoyundan bağlanan bikini ipleri nasıl gevsiyecek..
Sence gevsedi dıyelim..acıp sıkı bağla ozaman
Dimi ?
Gögüslerinden yukarıya doğru tırnak izleri gelmiş gibi olur.
Mankenden kabaran mı ?Ya bi şey sorucam ama beni taşlamayın
Mankenden kabaran şey ne ola ki?
Ensesi fiyonk..bildiğin iki ucu alıp bağlamış işte..sıkıntı olmazoha haklısın :) heheheh ama bu ensede birleşip bir bütün oluyo galiba arkasına bi baksana
Şişmiş gibi geldi deMankenden kabaran mı ?
O ne be
Alet edavat yerınde ablamızın..Ya bi şey sorucam ama beni taşlamayın
Mankenden kabaran şey ne ola ki?