arkadaşlar Ankarada sular malumunuz.. bunun için en azından mutfağa su arıtma cihazı almak istiyoruz ancak ne derece güvenilir,suyu ne kadar temizliyor ve filtresi ne kadar dayanıyor aranızda kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bizim kullandığımız bunun gibi tam markasını bilmiyorum ama öğrenirim istersen yazarım sana... Bunun 2 yıl boyunca filitrelerini firma değiştiriyor bakımını falan ücretsiz yapıyor... Eve gelip tanıtıyorlar ürünü zaten normal su ile buradaki su arasındaki farkı gösteriyorlar inanın hayretler içerisinde kalıyorsunuz... Bu filitreleri de 6 ayda bir ( suyun kirliliğine göre değişiyor ) değiştiriyorlar... İçinden çıkan su aynı çamur gibi... Suyun tadı rengi bile değişik, biraz ücreti fazla ama değiyor....
hanımlar satışını yapan bir firmada çalışıyorum ve şunu söyliyim aynısından kendi evimde bile var cck marka 5kademeli filtrasyon ve türkiyenin her yerine gönderiyoruz evime aldım çünkü istanbul suyu malum evde herşeyi bu sudan kullanıyorum meyve sebze yıkamayı bile yardımcı olurum isteyen olursa
merhabalar ben evime su arıtma cıhazı taktırdım ve çok memnun kaldım hem devamlı damacana almaktan kurtuldum hemde daha saglıklı su içiyorum yemeklerımın tadı bile daha güzel oluyor benım aldıgım fırma fokus water orda tülay sayın var satış temsılcısı onunla itibata geçerseniz size yardımcı olur 0312 430 31 45 0542 834 29 44
ben 7 aydır aura cebilon marka su arıtma cihazını kullanıyorum.ihlasdan aldım 3 yıl garantili çok memnunum.yemeklerde çayda sebze meyve bakliyat yıkarken bile bu suyu kullanıyorum.
hemen çeşmenin yanına küçük bir musluk takıyorlar kolayca kullanıyorsun
sadece 6 ayda bir servisi gelip filitresini değiştiriyo bunun için 20 lira alıyo
eve gelip tanıtım yaptılar zaten tanıtımda çeşme suyunun ne kadar pis olduğunu görüyosun.insan o suyu görünce bir daha ağzına almak istemiyo:1no2:
sağlık herşeyden önemli almak isteyenlere tavsiye ederimyerimseniben
hanımlar satışını yapan bir firmada çalışıyorum ve şunu söyliyim aynısından kendi evimde bile var cck marka 5kademeli filtrasyon ve türkiyenin her yerine gönderiyoruz evime aldım çünkü istanbul suyu malum evde herşeyi bu sudan kullanıyorum meyve sebze yıkamayı bile yardımcı olurum isteyen olursa
merhaba arkadaşlar öncelikle size kesinlikle artıma cihazı almanızı öneriyorum çünkü sular çok kirli ve içilecek gibi değil ben 4 yıldır kulanıyorum 4 kişilik bir aileyiz ve hergün eve damacana almaktan bıktım yemeği çayı ve herşeyi damacana suyla yapıyordum ama kanserojen maddeye maruz kaldığımızın farkındaydık taki damacana suda kirlilik görene kadar 11 liraya aldığım büyük bir marka suyun meğersem kemerburgazdan çeşmeden doldurduklarını öğrendik dava açtım kazandım ve eve hemen artıma cihazı aldım keşke daha önce alsaydım ova su arıtma türkiyede 10-15 yılık bir şirket ve türkiyede üretiliyor tamamiyle yerli üretim olması çok hoşumuza gitti cin malı İsrail malı olmaması çok güzel inanın çok araştırdım ama en iyisi onlar 10 yıl garanti veriyorlar ve bakımı yılda bir kere çok çabuk kuruyorlar ve sürekli memnuniyet soruyorlar herhangibi sıkıntı yaşarsanız hemen değiştirelim diyorlar çok memnunuz hepimiz üst komşularım annem babam ve kardeşlerimde aldılar ve hepsi bana teşekkür ediyorlar size önerim bence deneyin çünkü memnun kalmazsanız iade edebiliyorsunuz herşeye kulanabiliyorsunuz ve paranız cebinizde kalıyor en güzeli 0553 019 82 95 isimlerini hatırlamıyorum ama türkiyenin her yerine gönderiyorlar bilgi almak isterseniz arayın inşallah yardımcı olabilmişim bir kaç kişiye dua etmeniz yeterli sağlıklı kalın