Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşık makinem suyu boşaltmamış. Kapağı açınca evi su bastı. Gideri tıkanmış olmalı çünkü bulaşıkları silmeden koyuyordum. Yarın pazar servis de çağıramam . Gideri açmanın bir yolu var mı?
Benim makinemde olmuştu aynı şey; servis gelip makine temizleyici deterjanla çalıştırınca düzelmişti. Markasını filan anımsamıyorum sadece bulaşık makinesi temizleyici yazıyordü. Makinede biriken yağlar donup tıkanma yapınca bu sorun oluyormuş.
Benim makinemde olmuştu aynı şey; servis gelip makine temizleyici deterjanla çalıştırınca düzelmişti. Markasını filan anımsamıyorum sadece bulaşık makinesi temizleyici yazıyordü. Makinede biriken yağlar donup tıkanma yapınca bu sorun oluyormuş.
lavobalara gider acıcı dökün. aynı yere cıkıyor. benim çamaşır makinesinin gideri ayrı. ama mutfak lavabosundan gider acucı dökünce açılıyor. aynı yere bağlandıkları içinmiş usta oyle dedi. ayrı odadalar ama aşagıda aynı yere cıkıyormus
Evdeki tüm lavabolara açıcı döktüm hatta makineye bile döktüm. Sonuç alamayınca servis çağırdım. Pompasına zeytin çekirdeği sıkışmış nasıl olduysa. Çıkarınca çalıştı.