şu anda ortaya çıkan bir dert

meliko06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
77
54
18
Bulaşık makinem suyu boşaltmamış. Kapağı açınca evi su bastı. Gideri tıkanmış olmalı çünkü bulaşıkları silmeden koyuyordum. Yarın pazar servis de çağıramam . Gideri açmanın bir yolu var mı?

Hortumuna bak bi bende çok akitmiyorum ama tıkanmiyor giderlerde sıkıntıysa siz yapamazsiniz

Hortumuna bak bi bende çok akitmiyorum ama tıkanmiyor giderlerde sıkıntıysa siz yapamazsiniz
Hortumu sökmeye çalıştım başaramadım. Ben de lavabo açıcı ve kaynar su döktüm ama işe yaramadı

Benim makinemde olmuştu aynı şey; servis gelip makine temizleyici deterjanla çalıştırınca düzelmişti. Markasını filan anımsamıyorum sadece bulaşık makinesi temizleyici yazıyordü. Makinede biriken yağlar donup tıkanma yapınca bu sorun oluyormuş.

prill in temizleyicisiyle çalıştırdım ama devam ediyor tıkanıklık. yarın daha güçlü bir şey alacam.

lavobalara gider acıcı dökün. aynı yere cıkıyor. benim çamaşır makinesinin gideri ayrı. ama mutfak lavabosundan gider acucı dökünce açılıyor. aynı yere bağlandıkları içinmiş usta oyle dedi. ayrı odadalar ama aşagıda aynı yere cıkıyormus

makinenin iç aksamlarının temizlenen kısımlarını da sökün temizleyin. boş olarak sirke karbonat limon tuzu ve deterjanla çalıştırmayı deneyin

Evdeki tüm lavabolara açıcı döktüm hatta makineye bile döktüm. Sonuç alamayınca servis çağırdım. Pompasına zeytin çekirdeği sıkışmış nasıl olduysa. Çıkarınca çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…