bugün kopyaladığım yazılarını tekrar okudum,orda bir gay le konuşurken daha önce böyle bişey yaşamadım ama merak ediyorum acaba yapabilir miyim yazmış..gay de ona eğer kendinde o hissi bulamıyosan yapamazsın kimseyle oynama yazmış..eşim olacak adam da doğru söylüyorsun seninle konuşurken heyecanlanıyorum ama bunu yapabileceğimden emin değilim yazmış..bugün dikkat ettiğim başka bir nokta kendi kaldığı otelin değil ama yakın bir otelin ismini vermiş,kimseye telefonunu vermemiş ama telefonunu veren kişiye whatsapp tan ekledim demiş..dolayısıyla artık badoo dan görüşmek zorunda değiller telden de görüşebilir hatta buluşabilirler..belki de bu yüzden silmiştir hesabını bilemiyorum..
benim eşim öncesinde de ..... izleyen bir adamdı ve genelde grup videolarından hoşlanıyodu..çok konuştum bu konuda bağırıp çağırmadan ama bunda ne kötülük var sadece izlemek hoşuma gidiyo gerçekte yapacak değilim ya diyordu..bi zaman sonra vazgeçtim artık bu konuda onunla tartışmaktan..işin aslı bana karşı hiçbirzaman ilgisini kaybetmedi,özür dileyerek söylüyorum ama hiç isteksiz görmedim onu bana karşı..
benim yaşım 29,eşim 33 yaşında..yazışmalarında yanımda 26 yaşında kız var dediği bir bölüm vardı adını bile söylemiş,ebru demiş..güya onun yanında çalışıyomuş ama çalıştığı yerde öyle biri yok.aynı anda yazıştığı başkasına yalnızım içiyorum demiş..herkese başka sallıyor ama hangi erkekle konuşsa işin sonu hep gay muhabbeti..kendi kocama şaşırdığım kadar memlekette bu kadar sapkın insan olmasına da şaşırdım..
bunları kimseye anlatmadım olabildiğince normal görünmeye çalıştım gün boyu ama bugün eşim telde farketti bişeyleri..neden soğuk konuşuyosun ne trip yapıyosun falan dedi..çaktırmamaya çalışmak çok zor..çaktırmamaya çalışıyorum çünkü telde çıkaramam hırsımı..pazar gübü burda olacak ve ben pazartesi planlı sezeryan için hastaneye yatacağım..içim içimi yiyor ve geldiğinde normal davranamayacağımı biliyorum ona karşı..yaptıklarını asla hazmetmiyorum ve bana diyeceklerini de az çok kestirebiliyorum.. mesela ne olmuş sadece yazdım,sıkılıyordum,zaten ne zamandır bi cinsel hayatımız yok erken doğum riskinden dolayı bunu bahane edecek..hiçbiri bahane değil benim gözümde ama bana sayacakları bunlar ve doğumdan bir önceki günü onunla tartışarak geçirmek istemiyorum..
boşanacak mısın diye soranlar ya da boşan sapık bu adam diyenler olmuş..dünden beri boşanmayı düşünüyorum zaten ama bunun yolunu kestiremiyorum..bağırıp çağırıp onu kovmak var ama sebebinin bilinmesini istemiyorum..yani anneme kocam erkeklerle buluşup bişeyler yapmayı planlıyo diyemem..belki yargılarsınız ama ben bunu yapmak istemiyorum..kimse bilsin istemiyorum,tabi boşanma sürecinde öğrenmeyeceklerinin garantisi yok.
çok çıkmazlarım var mesela ilk bebeğimizde öyle güzel bir baba olmuştu ki..şaşırıyorum o insan nasıl bunları yapar diye..o uyutur o oynar çok ilgilenirdi kızımızla ve vefatında o da çok sarsıldı..bana sarılıp çok teselli etti çok gözyaşlarımı sildi..merhameti de çok fazla..ama evet cinsel konuda çok istekli bir adam oldu her zaman,yani diyeyim ki size bu yazışmaları bir kadınla yapsaydı belki buraya bile yazmazdım zaten azgının tekiiydi yetemedim ona aldatıyo beni hayvan derdim ama erkeklere olan bu ilgisi beni çok sarstı..yaptı ya da yapmadı bilmiyorum hesabını sildiğinden artık öğrenememde ama içimde bu kuşkuyla yaşayamam..doğumdan sonra toparlanmayı bekleyeceğim bişeyler yapmak için..sizinde dediğiniz gibi benim için en önemli olan şey evladım..hele ki evlat acısının ne olduğunu bilen biri için bu çok daha önemli bir konu oluyor..desteğiniz için teşekkür ederim..öğrendiğim şu ki hiç beklemediğiniz insanlar hiç beklemediğiniz şeyler yapabiliyor..kimseye güvenim kalmadı