şu anda aldatılıyorum

Lütfen yanlız kalma.. ailenden birini çağır yanına.. olayı ispat edecek bişiler bul.. o hesabın şifresini mesajlarını sakla.. gerçekmi değilmi emin olana kadar eşini yanında tutma.. ama mutlaka ailenden anne baban yada bi kardeşin yanında olsun.. eğer olayın gerçekliği ortaya çıkarsa sakın o ortamda durma. :105: Allah sabır ve kolaylık versin.. Ama sakin ol bebeğini düşün..

fake değil kadıncaz bebeğinin telaşına düşmüş son haftasında uğraştığı şeye bak. Akşam tansiyonum düştü galiba kötüyüm demiş, ne durumda acaba. Birilerinin yanında olması lazım tek kalması doğru değil bu durumda

bence ona ait bildiğin tüm şifreleri değiştirmeliydin ki eğer lazım olursa gereken yerlere gösterirsin yaşadıklarını. eşin senden önce silip ortadan kaldırmasın diye..yoksa bu kadar uç şeyleri yaşadığına kimseyi inandıramazsın kolay kolay..

kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım

nasıl şok oldum anlatamam :KK53: Allah yardımcın olsun :KK43: bilemedim ne diceğimi

merhabalar tekrardan.. konuya fake diyenler olmuş ama değil ne yazıkki..zaten ilk kez böyle bir mesaj atıyorum daha öncesinde kaybettiğim ilk bebeğimle ya da hamileliğimle alakalı yazılar paylaşmıştım..
dün gece boyu düşündüm,oturdum karnımdaki kızımla konuştum..onun iyiliği herşeyden önemli benim için..onu sakinleştirmeye çalışırken bende sakinleştim..şu anda elimden bişey gelmiyor belki normalde olsa sahte bir profil açıp onunla yazışabilirdim ama şu an hiç kaldırmıyor midem bunu..biraz Kuran okudum sakinleşiyorum böyle olunca..oturdum uzun uzun düşündüm..2.5 yıllık evliyiz ve bu 2.5 yıla çok şey sığdırdık gerçekten..çok iyi bir işim vardı türkiye standartlarına göre oldukça yüksek bir maaşla çalışıyordum ama eşimin kıskançlığı yüzünden çıkmak zorunda kaldım işimden..sonra başka bi şehre taşındık o da çalışmıyordu sonra elimizdekilerle ona bir iş açtık 1 yıl boyunca debelendi ama olmadı,iflas etti.ben çalışamıyordum hamileydim çünkü ama çok sıkıntılarımız vardı maddi yönden..neyse doğum yaptım 2.5 aylıkken kızımı kalp büyümesinden kaybettim..bilemiyorum belki de yaşadığım sıkıntılar kızımı etkilemişti..çok sarsıldım ondan sonra kendime gelemedim..bu sırada eşim oturdu benimle ağladı bana moral vermeye çalıştı hep destekçim oldu çünkü o sıra yabancı bi şeehirde yaşıyoduk ve kimsem yoktu yanımda..illa bir çocuk sahibi olmak istedim,başka türlü iyi olmayacağıma inanıyordum çünkü..o hiç istememesine rağmen çok şükür Allahım bu karnımdaki yavrumu nasip etti..ama hep suçladı beni eşim..senin yüzünden böyle sıkıntılar çekiyoruz,çocuk diye ısrar etmeseydin sende çalışırdın daha iyi şartlarda yaşardık falan filan..çok tartışır olduk bu yüzden..sonra abuk subuk arkadaşlar edindi kendine iş çevresinden..hatta en son iş yaptığı insan karısını yabancı bi kadınla aldatmış ve ondan bir çocuk sahibi olmuştu..üstelik hiçbir utanması da yoktu bundan..ben eski karısını tanıyordum ama hiçbirşey diyemedim..çok vicdan azabı çekiyordum..sonra daha fazla dayanamadım eşimin bu sorumsuz tavırlarına ve kendi çevremden ona iş aradım uzunca bir süre ve çok şükür Allahıma onun yapabileceği bir iş bulduk,bu iş için ayın 10-15 günü şehir dışında olması gerekiyor,türkiyeyi geziyorlar iş için..ben yeter ki bir işi olsun bu çevreden uzaklaşsın ve en azından kiramızı bari ödeyebilelim diye razı oldum..zaten başka bi çarem de yoktu..sonra babamın bana verdiği bir ev var hem eşim de sürekli şehir dışına çıkacak ve yalnız kalıcam diye o eve taşındık en azından aileme yakın olalım diye..riskli bir gebelik geçiriyorum 35. haftada erken doğum riskiyle hastaneye kaldırıldım,şükürler olsun durdurdular doğumu..o zamandan beri annemlerde kalıyorum annem bakıyor bana.eşimde 20 gündür şehir dışında ...yani çok sıkıntılar çektik ve sadece o yüklenmesin bu sıkıntıyı diye kendime hiçbirşey almıyorum..halbuki evlenmeden önce durumum çok iyiydi..ben halden anlamayan bir insan değilim ve olabildiğinde masrafsız olmaya sadece ev geçinsin diye uğraşmaya çalışıyorum..dışardan iş yapıyorum hamileyken dahi..ama demekki böyle olmamak gerekiyormuş,sanırım ne kadar kesersen kendinden o kadar değersizleşiyorsun..
işte dün gece hep bunları düşündüm,tüm yazışmalarının ekran görüntülerini aldım ama faalen bişey yakalamadığım için bekleyeceğim şimdi..bunu nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü telde konuşmak bile çok zorluyor beni..hiçkimseye bişey çaktırmamaya çalışıyorum ama engel olamıyorum yüzümün düşmesine..çok uzun yazdım hakkınızı helal edin ,şimdilik evladımı düşünüp onu sağlıkla doğurmak önceliğim..sonrasında Allahım ne gösterirse hayırlı olsun inşallah.. teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için

ayrıca bu sabah tekrar kontrol ettiğimde bodoo herabını sildiğini farkettim..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..facede de eski kız arkadaşlarının profillerine bakmış..evet faalen bir aldatma yakalamadım ama bunlar hep fırsatını bulduğunda aldatacağının işareti..her zamanda yeminler eder sana asla böyle birşey yapmam sen benim başıma gelen en güzel şeysin diye...kime inanıcaz Allahım...

ayrıca bu sabah tekrar kontrol ettiğimde bodoo herabını sildiğini farkettim..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..facede de eski kız arkadaşlarının profillerine bakmış..evet faalen bir aldatma yakalamadım ama bunlar hep fırsatını bulduğunda aldatacağının işareti..her zamanda yeminler eder sana asla böyle birşey yapmam sen benim başıma gelen en güzel şeysin diye...kime inanıcaz Allahım...

acaba senin de aynı anda girdiğini fark etmiş olabilirmi? o yüzden silmiştir belkide. fake deyip inanmadığım için kendimi suçlu hşssettim. hakkını helal et canım.

Gercekten kanimi dondurdu bu konu allah yar ve yardimcin olsun canim cokkkkk saskinim

şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi
Bence sen ekran goruntusu al ve dedigin seyi dene onunda goruntulerini al guvendigin bi yakinin dostun yada annenle bu durumu paylas, Allah yardimcin olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$11.jpg

bu da konunun sahte olmadığını gösterir sanırım..sadece adamın telefonunu verdiği yerin fotosunu gönderiyorum diğerlerini göndermiyorum. sakinliğimden dolayı fake diyenler olmuş acaba bağırıp çağırmamı mı bekliiyorlar anlamıyorum..sakin değilim sadece bebeğimi düşünüyorum ve sadece fikir almak için yazdım buraya..

Eki Görüntüle 1038114

bu da konunun sahte olmadığını gösterir sanırım..sadece adamın telefonunu verdiği yerin fotosunu gönderiyorum diğerlerini göndermiyorum. sakinliğimden dolayı fake diyenler olmuş acaba bağırıp çağırmamı mı bekliiyorlar anlamıyorum..sakin değilim sadece bebeğimi düşünüyorum ve sadece fikir almak için yazdım buraya..

canım öncelikle lütfen bebeğini kendini düşün sakinleş bence doğum yaptıktan sonra eşinle konuş bu durumu yanlış anlamadıysam eşin erkeklerde cinsel ilişkiye girmek istiyor bu da onun gay oldugunu gösterir sonradan değişmiş işte eşin of çok kötü bir durum Allah sana yardım etsin

Eki Görüntüle 1038114

offff:KK43:(
Allah yardımcınız olsun..

şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi

erkeleremi demiş yeniliklere açığım diye :KK53:

Ya çok zor!!!! Of. Ama nedenır kı otel adı falan vermış baya anlatmış kendını. Nolur bebeğini düşün ! Sen ne hissediyorsun.._? Ne düşünüyorsun önemli olan bu değil mi? Eğer eşim diyorsan bunun affı gercekten cok ama cok zor

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=583695&p=34109184#post34109184

ben de bugün ilk defa gittim muayenesine.33 haftalık hamileyim,gayet ilgili,açıklayıcı konuşmaları ile rahatlatıyor insanı bana güven verdi..doğumu da kendisinde yapacağım inşallah ama tabi doğum yapmış arkadaşların yorumları çok önemli​
20 şubatta 33 haftalık hamile.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692146&p=34005937#post34005937

buradada mail adresi var..
ben fake diye düşünmüyorum.

Konu sahte değil çünkü;
Eski konularını okudum ilk hamileliği sorunlu bir şekilde olmuş ve bebeğini kaybetmiş konu sahibi.
Şu an ise ikinciye hamile.

Eşiniz ne kadar faaliyete geçmiş bilemem tabi ama , bana sadece fantazi
arıyor gibi geldi, böyle olsa bile insanın eşini bunları yazarken görmesi
aklından geçmesi bu tarz şeyler hoş değil, kabul edilebilirliği ise kişiye kalmış.
Bence eşiniz dışarıda yalnız kaldığında arayış içine giriyor, eğlence arıyor kendine.
Bu arayış neden bir kadın değilde, daha abartılı ilişkiler bilemiyorum ama
hayal dünyası gibi geldi bana.
Eğer faaliyette hiç bir zaman birşey yaşamamışsa bile bu okuduklarınız,
her bir yere gittiğinde böyle şeyler yapacak mı, ya bir gün bunları yaşarsa,
düşünceleri ile nasıl yaşanır, nasıl kabullenilir, o ayrı konu.
Bence şuan acele etmeyin, kozlar sizin elinizde, sessizce takip edin.

Eşiniz ne kadar faaliyete geçmiş bilemem tabi ama , bana sadece fantazi
arıyor gibi geldi, böyle olsa bile insanın eşini bunları yazarken görmesi
aklından geçmesi bu tarz şeyler hoş değil, kabul edilebilirliği ise kişiye kalmış.
Bence eşiniz dışarıda yalnız kaldığında arayış içine giriyor, eğlence arıyor kendine.
Bu arayış neden bir kadın değilde, daha abartılı ilişkiler bilemiyorum ama
hayal dünyası gibi geldi bana.
Eğer faaliyette hiç bir zaman birşey yaşamamışsa bile bu okuduklarınız,
her bir yere gittiğinde böyle şeyler yapacak mı, ya bir gün bunları yaşarsa,
düşünceleri ile nasıl yaşanır, nasıl kabullenilir, o ayrı konu.
Bence şuan acele etmeyin, kozlar sizin elinizde, sessizce takip edin.

..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..

hayal dünyasında kalmamış bence. bir taraflarının resmini koyacak kadar gerçeğe dönüştürmüş olayı

X