şu anda aldatılıyorum

benim de 3 aylık bebeğim var, bunlar zor dönemler, bence at kafanın bi kenarına olanı biteni, rafa kaldır , doğuma konsantre ol sadece, herşey olacağına varır, taşlar yerine oturur zaten. önemli olan şu doğumu ve sonrasını stressiz yaşaman. bunları düşünmek ve üzülmek için doğru zamanda değilsin bence, inşallah sorunsuz geçer doğumun, tebrik ederim şimdiden.

Acaba eşiniz sizin onu yakaladığınızı anlamış olduğu için itirafta bulunmuş olabilir mi?

Belki Badoo hesabına girilmiş olduğunu gördü (son girdiği tarih vs verilerden), belki eşinizin henüz okumadığı bir mesajı açıp okudunuz ve öyle fark etti başka birinin hesabına girdiğini ve üyeliğini silip size itirafta bulundu..

Çünkü böyle bir şeyin durduk yere itiraf edilmesi olasılığı çok düşük geliyor bana..:KK50:

kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım

şöyle bir kaç tüyo vereyim, kendine oradan bir üyelik aç 1 hafta bekle o arada bi kaç sahte resim ekle bi kaç kişiyi arkadaş olarak ekle sahte resimlerin inandırıcı olmasına gayret et ama ilk açar açmaz eklersen şüphelenebilir. sonrasında bir kaç gün konuş ve resim iste yüzünü görmek iste yeniliklere açıksan alnına "....." yaz resimini bana yolla bende gögsüme yazayım de o nokta nokta olan bölümü senin yaratıcılıgına bırakıyorum. bu veya buna benzer birşeyi yaptırabilirsen elinde kanıt olur ve yalvarıyorum sana nolur çocugunu böyle bir adamın yanında büyütme noluur. emin ol eşin asla düzelmeyecek kim düzelmiş ki? sadece ustalaşacak dikkatli olacak o kadar.. senin güvenini bir kere kaybetmiş sen artık o adamla nasıl yatacaksın aynı yataga bunları düşün lütfen ama elinde boşanmak için sağlam delillerin olmalı gerekirse hesabı açtıgın ilk günden itibaren kendini videoya al konuş bugun hesabı açtım falan filan gibisinden her ayrıntıyı hesap et.

şöyle bir kaç tüyo vereyim, kendine oradan bir üyelik aç 1 hafta bekle o arada bi kaç sahte resim ekle bi kaç kişiyi arkadaş olarak ekle sahte resimlerin inandırıcı olmasına gayret et ama ilk açar açmaz eklersen şüphelenebilir. sonrasında bir kaç gün konuş ve resim iste yüzünü görmek iste yeniliklere açıksan alnına "....." yaz resimini bana yolla bende gögsüme yazayım de o nokta nokta olan bölümü senin yaratıcılıgına bırakıyorum. bu veya buna benzer birşeyi yaptırabilirsen elinde kanıt olur ve yalvarıyorum sana nolur çocugunu böyle bir adamın yanında büyütme noluur. emin ol eşin asla düzelmeyecek kim düzelmiş ki? sadece ustalaşacak dikkatli olacak o kadar.. senin güvenini bir kere kaybetmiş sen artık o adamla nasıl yatacaksın aynı yataga bunları düşün lütfen ama elinde boşanmak için sağlam delillerin olmalı gerekirse hesabı açtıgın ilk günden itibaren kendini videoya al konuş bugun hesabı açtım falan filan gibisinden her ayrıntıyı hesap et.

Onlar mevzuyu halleddiler esi itiraf etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğumunu rahat gerçekleştirmelisin ama dogumdan sonra depresyona girebilirsin eğer kendine kontrol olabilirsen sahte hesap aç resim falan iste sonra suratına çarp yazışmaları

:KK52: güldürürken düşündürmüşümdür umarım :KK52::KK52: ben hala merak ediyorum hemen sahte hesap yakıştımaları neden diye biri aydınlatırsa sevinirim :KK70:

Tahmin ediyorlar yazılarından önce açtıgı konulara bakıyorsun ilk konusu yada çelişiyorsa konuları veya saçma sapan konular açtıysa :KK52:

Yazıklar olsn ya bi de erkek olacak bu hatta baba olacak!!! Arkadaşm seni üzmek istemem hamilesn ama hiç mi anlayamadn sen bu adam kendini hiç mi belli etmedi bu nasl bi iğrençliktir!! Hadi herşeyi geçtm bir de erkeklerle!! Çocuğunu flan düşünme kendi hayatınızı düşün boşan arkadaşm en kısa zamanda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlar mevzuyu halleddiler esi itiraf etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

itiraf etmesi durumu ve iğrençliğini aklamaz o adamla yaşamaması gerek mümkün olsa eğer tanısam kendilerini gerekli her yere başvuruurum bi cocugun o ailede yetişmemesi için elimden geleni yapardım.

Konunu en başından beri takip ediyorum, yorumumu da yazmıştım ama artık dayanamayacağım.
Canım bu ne sakinlik ya? Nasıl oluyor da böyle çabuk inanıyorsunuz bu adamlara? Ne demek sakince konuştuk?
Bu adam ne yaptığının farkında mı? Evet biliyorum bebeğin olacak bu yüzden susuyordun ve en mantıklı olanı yaptığını düşünüyordum ama eşin itiraf etmişken bu kadar sakin olmana inan çok şaşırıyorum.
Bu adamın tedaviye ihtiyacı var. Hiçbir aklı başında adam canı sıkıldığı için böyle bir iğrençliği tercih etmez.
Senin baktığını anladığı için gelip anlattığı da çok açık! Hadi anlamasa bile gelip sana bunu itiraf etmesi doğum öncesi senin psikolojini hiç düşünmediğini gösterir. Yalvarırım böyle adamlara prim vermeyin. Cezalandırın! Doğumda yanında olmasına izin verme! Ne bileyim bir şey yap!
Hepimiz bakın internete girip derdimizi anlatacak kadar bilgiliyiz, yapmayın lütfen ya!
Ben de hamileyim.
Kendimi senin yerine koyuyorum. Ki benim eşim dünyada tek güvenilecek adamlardan biridir; kendi aileme,arkadaşlarıma,akrabalarıma,onun arkadaşlarına,herkese göre.. Arkadaşlarıyla kendi ellerimle tatillere gönderiyorum o derece. Ama kendimi senin yerine koyuyorum böyle bir şeyi yakaladığım an elimden ne geliyorsa yaparım! İsterse melake olsun..
En sinir olduğum ve tahammül edemediğim şeylerden biri de kadınların sevgililerine ve eşlerine karşı bu kadar anlayışlı olmaları , onları affetmeleri..
Henüz karar vermedin ama umuyorum ki kendin ve çocukların için en doğru kararı verirsin.

Bugün doğum yapacağını söylemişsin. Diliyorum Allah'tan sıkıntılarını da beraberinde dışarı atarak bir çırpıda doğurursun bebeğini. Allah daima sizin yüzünüzü güldürsün. Şansı, bahtı açık olsun.
Bundan sonraki hayatınızda hep iyilerle karşılaştırsın! Dilerim en kısa zamanda kurtulursun dertlerinden..

bu nasıl bıseydrr yaa..allahım daha neler gorecegızz kendısıne bunuu soyledıgınızde ne cevap verecegını cok merak edıyorummm:KK50:

Cnm gecmis olsn.kesinlikle fake bir hesap ac erkekmissin gibi..yazış onunla..resim cekip göndermesini söyle..cok merak ettigini ve cok arzuladigini ekle....baska bir sehirdenmissin gibi yaziş, ve senin icin o sehre gelirim..seni alirim.guzel bir otele gideriz filan de...anlat iste bu sekilde kandir....bu duruma el atmazsan kucaginda bebeginle cok uzulursun.sakın sessiz kalma bebegin olck die...ben olsam bir dakkka durmaz boşardim, dogum gerceklestikten sonra..ama delil lazim ki adam surunsun...aksi taktirde sürekli inkar edicektir..simdiden kolay gelsin...

Acaba eşiniz sizin onu yakaladığınızı anlamış olduğu için itirafta bulunmuş olabilir mi?

Belki Badoo hesabına girilmiş olduğunu gördü (son girdiği tarih vs verilerden), belki eşinizin henüz okumadığı bir mesajı açıp okudunuz ve öyle fark etti başka birinin hesabına girdiğini ve üyeliğini silip size itirafta bulundu..

Çünkü böyle bir şeyin durduk yere itiraf edilmesi olasılığı çok düşük geliyor bana..:KK50:

ya canım evet kesinlikle katılıyorum. besbelli anlamış ve korku ve tedirginlik içinde üstünü kapatmaya çalışıyor. yoksa akıl mantık işi mi böle bişeyi itiraf etmek ya pes allahım inanamıyorum utanmaz adam! su acıdan duşun allahın sevgili kuluymussun ki sana gercegi göstermek istemiş ki tesadüfen girmişsin mail ine. bence hamileliğin verdiği bi manevi temizlikle allah sana bunu göstermiş canım. bi de su var; sen zaten aldatılma ihtimalini zaten kafandan gecirmişsin ki durup dururken acıp bakmışsın mail e. allah yardımcın olsun canım evladınla birlikte bugünleri hatırlamadığın günler hazırlasın rabbim sana.

Kocan senin badoo mudur nedir ona girdiğini anlamış. Ve bir hikaye hazırlamış ve bu hikayeyi sana anlatmış. Ve sen de inanmışsın. Bence inanma. Cünkü yalan söylüyor. Bunu yıllar sonra başka bir yerde başka şekilde şok olarak yaşayabilirsin.

Eğer geyik yapıyor olsaydı fotosunu cekip göndermezdi. Bu çok saçma.
Diyelim canı geyik yapmak istedi. Sence bir erkeğe fotosunu gönderir mi? Bir kadına gönderir ama bir erkeğe göndermez cünkü gurur meselesi yapar erkekler bunu.

Bu arada gelişmeleri yazmamışsın son durum hakkında bilgilendirirsen seviniriz. Bebeğin ve eşinle son durumunuz.

merhabalar,merak edenler olmuş teşekkür ederim ilginiz için..çok garip zamanlar geçiriyorum.eşim dün akşam geldi ve ben bişey demeden kendi bana anlattı..21 gündür senden ayrıyım öncesinde de erken doğum riski yüzünden uzaklaşmıştık dedi..eşimin çok istekli biri olduğundan bahsetmiştim öncesinde..bir arkadaşım badoo ya kayıt ol sıkılmazsın dedi bende kaydoldum,baktım erkekler bana mesaj yazmaya başladılar bende eğlencesine yazdım dedi..hatta yazdıklarını bana kendi gösterdi..ben hiçbirşey dememiştim halbuki,o itiraf etti..çok saçma bir site ama o gece bana iyi geldi birazda içmiştim kafam güzeldi bende yazdım onlara zaten bi günlük birşeydi dedii..bende biliyorum doğumdan sonra seninle konuşacaktım bu konuda dedim..o da nerden öğrendin falan sordu baya,geçiştirdim..sordum direkt gay mısın diye..hayır ne alakası var sadece o gecelik birşeydi zaten kimseyle de görüşmedim numaramı da vermedim dedi..ama eklemişsin whatsapptan dedim,eklemedim sadece numarasını verdi eklerim diye yazdım karşı tarafa dedi.geldiğinden beri nasıl ilgili nasıl alakalı özlemiş olduğu çok belli beni..ama ben inanmıyorum yine de..çok şüphe var içimde..bağırıp çağırmadan konuştuk..aslında ben bişey demeden onun söylemesi beni sakinleştirdi,itiraf etti yani saklamadı..hiçbirşey yapmadım sen biliyorsun benim durumumu ben sensiz kalamam dedi,21 gün çok uzun süre kafayı yiyecektim başka kadınlarla falan işim olmaz erkeklerle zaten olmaz ama o gece bana böyle muhabbet iyi geldi canım sıkılmadı dedi..bunun böyle bir bahanesi olamaz dedim ben katiyyen kabullenmem bunu,sen beni kadınlarla böyle sohbet ederken görsen ne düşünürsün dedim,bişey demedi...içki içmesine zaten ayrı kızıyorum,içince böyle sapıtıyo..
kaldığın oteli söylemişsin adam kalksa gelse napcaktın dedim o otelde kalmıyorum gelse de beni bulamayacaktı dedi ama ben bile şaşırdım erkeklerin böyle şeyler yazmasına dedi..eee dedim bi taraflarının fotosunu çekip niye gösteriyosun elin adamına ? ne olmuş sanki hiç görmediği şey mi merak etti gösterdim bundan bişey olmaz falan dedi...çok saçma konuşuyosun bu nasıl bi mantık dedim,o da gördüyse ne olacakki altı üstü fotoğraf,biz erkekler hamamda bile görüyoz birbirimizin bi taraflarını bişey olmuyo fotodan mı olacak,abartma dedi,şok oldum..bu erkekleri anlamak hakikaten imkansız..
dün nişanım geldi apar topar hastaneye gittim eşimi de o yüzden çağırdım erken gel diye,ama sancım yoktu dr eve gönderdi o şekilde konuşma fırsatımız oldu..bana kalsa ben yine doğumdan sonra konuşacaktım..
işte böyle..
faalde seni aldatmadım,asla yapmadım bunu ne üzerine istersen yemin ederim ,benim herşey dilimdedir,garip değişik bi muhabbetti hoşuma gitti yazdım bişeyler ama sadece o kadar ilerisi yok dedi..olamaz zaten iğrenirim,bakma orda öyle yazdığıma gırgırdı benim için ortama ayak uydurdum sadece dedi...

yarın sabah 9 da doğumum var stresliyim,olabildiğince kafamdan atmaya çalışıyorum bunu ama olmuyor tabi..bilmiyorum öyle arafta kalmış gibiyim
aldatmak için illa cinsel ilişki mi gerekiyor ben bunu anlamıyorum.sen bi kadına bi yerlerinin resmini çekip gönderebilirmisin?hayır demi..demekki kocanın böyle şeylere ilgisi var.sanmıyorum gırgırına yaptığını.yanımda 26 yaşında biri var demiş ya oda mı yalanmış?bide bence senin gördüğünü anladı o yüzden itiraf etti.ne tesadüf yani sen gördün ertesi gün geldi itiraf etti falan..sağlıkla bebeğini dünyaya getir sonra bi karar verirsin.ama kontrolü asla bırakma çünkü bence bidaha yapacak aynı şeyleri.

B
aldatmak için illa cinsel ilişki mi gerekiyor ben bunu anlamıyorum.sen bi kadına bi yerlerinin resmini çekip gönderebilirmisin?hayır demi..demekki kocanın böyle şeylere ilgisi var.sanmıyorum gırgırına yaptığını.yanımda 26 yaşında biri var demiş ya oda mı yalanmış?bide bence senin gördüğünü anladı o yüzden itiraf etti.ne tesadüf yani sen gördün ertesi gün geldi itiraf etti falan..sağlıkla bebeğini dünyaya getir sonra bi karar verirsin.ama kontrolü asla bırakma çünkü bence bidaha yapacak aynı şeyleri.
Bu nasıl birşey ya cehennemlik bunlar

Hadi kadinla aldatmayi anladık erkekle nasıl oluyor anlamış degilim

şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi

Canım çok üzüldüm bence oraya gitmek yerine , sahte bir profil aç kendine uzun uzun yazıs ve kendisine bulunduğu şehirde bulusmak istediğini söyle. . hiç bişey caktirma.. sonra sen gittiğinde yüzünün ifadesi herseye değer. .

X