merhabalar,merak edenler olmuş teşekkür ederim ilginiz için..çok garip zamanlar geçiriyorum.eşim dün akşam geldi ve ben bişey demeden kendi bana anlattı..21 gündür senden ayrıyım öncesinde de erken doğum riski yüzünden uzaklaşmıştık dedi..eşimin çok istekli biri olduğundan bahsetmiştim öncesinde..bir arkadaşım badoo ya kayıt ol sıkılmazsın dedi bende kaydoldum,baktım erkekler bana mesaj yazmaya başladılar bende eğlencesine yazdım dedi..hatta yazdıklarını bana kendi gösterdi..ben hiçbirşey dememiştim halbuki,o itiraf etti..çok saçma bir site ama o gece bana iyi geldi birazda içmiştim kafam güzeldi bende yazdım onlara zaten bi günlük birşeydi dedii..bende biliyorum doğumdan sonra seninle konuşacaktım bu konuda dedim..o da nerden öğrendin falan sordu baya,geçiştirdim..sordum direkt gay mısın diye..hayır ne alakası var sadece o gecelik birşeydi zaten kimseyle de görüşmedim numaramı da vermedim dedi..ama eklemişsin whatsapptan dedim,eklemedim sadece numarasını verdi eklerim diye yazdım karşı tarafa dedi.geldiğinden beri nasıl ilgili nasıl alakalı özlemiş olduğu çok belli beni..ama ben inanmıyorum yine de..çok şüphe var içimde..bağırıp çağırmadan konuştuk..aslında ben bişey demeden onun söylemesi beni sakinleştirdi,itiraf etti yani saklamadı..hiçbirşey yapmadım sen biliyorsun benim durumumu ben sensiz kalamam dedi,21 gün çok uzun süre kafayı yiyecektim başka kadınlarla falan işim olmaz erkeklerle zaten olmaz ama o gece bana böyle muhabbet iyi geldi canım sıkılmadı dedi..bunun böyle bir bahanesi olamaz dedim ben katiyyen kabullenmem bunu,sen beni kadınlarla böyle sohbet ederken görsen ne düşünürsün dedim,bişey demedi...içki içmesine zaten ayrı kızıyorum,içince böyle sapıtıyo..
kaldığın oteli söylemişsin adam kalksa gelse napcaktın dedim o otelde kalmıyorum gelse de beni bulamayacaktı dedi ama ben bile şaşırdım erkeklerin böyle şeyler yazmasına dedi..eee dedim bi taraflarının fotosunu çekip niye gösteriyosun elin adamına ? ne olmuş sanki hiç görmediği şey mi merak etti gösterdim bundan bişey olmaz falan dedi...çok saçma konuşuyosun bu nasıl bi mantık dedim,o da gördüyse ne olacakki altı üstü fotoğraf,biz erkekler hamamda bile görüyoz birbirimizin bi taraflarını bişey olmuyo fotodan mı olacak,abartma dedi,şok oldum..bu erkekleri anlamak hakikaten imkansız..
dün nişanım geldi apar topar hastaneye gittim eşimi de o yüzden çağırdım erken gel diye,ama sancım yoktu dr eve gönderdi o şekilde konuşma fırsatımız oldu..bana kalsa ben yine doğumdan sonra konuşacaktım..
işte böyle..
faalde seni aldatmadım,asla yapmadım bunu ne üzerine istersen yemin ederim ,benim herşey dilimdedir,garip değişik bi muhabbetti hoşuma gitti yazdım bişeyler ama sadece o kadar ilerisi yok dedi..olamaz zaten iğrenirim,bakma orda öyle yazdığıma gırgırdı benim için ortama ayak uydurdum sadece dedi...
yarın sabah 9 da doğumum var stresliyim,olabildiğince kafamdan atmaya çalışıyorum bunu ama olmuyor tabi..bilmiyorum öyle arafta kalmış gibiyim