şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

ay sende nıye acıklamıyosun acaba herseyın gızlı saklı

Canım benim bölüm türkiyede her uni de yok memleketimi ve bolumumu soylersem direk açığa çıkarım sadece bu ikisini gizliyorum adım gerçek adım malesef :KK43: forumda çok mesajim var her özelliğimi yazdım gizli bi sürü sey var

Busracim o zaman evlen kaynanla bi müddet iyi geçin okulunu oku o ara birikim yapın ayrı eve çıkın ama kesin oku. hemen çocuk yapma bence

Busracim o zaman evlen kaynanla bi müddet iyi geçin okulunu oku o ara birikim yapın ayrı eve çıkın ama kesin oku. hemen çocuk yapma bence
yapmam zaten durumlar düzelmeden. yaşuan gerçekten mutluyum ben erken falan belki ama mutluym işde.inş hep böyle devam eder yoksa kaynanmla oturmak falan çok fazla sorun değil benm için seviyorum kadını çünkü gelinideğil kızı gibi göryor beni inşş hep böyle kalır

hehe hoş olmuş bu topic .maalesef bende yılı belli olmayanlardanım:KK1: hayırlısı artık engeller yavaş yavaş aşılsında zor olup güzel olanlardan olsunn:KK16:

yapmam zaten durumlar düzelmeden. yaşuan gerçekten mutluyum ben erken falan belki ama mutluym işde.inş hep böyle devam eder yoksa kaynanmla oturmak falan çok fazla sorun değil benm için seviyorum kadını çünkü gelinideğil kızı gibi göryor beni inşş hep böyle kalır

Annenler neden öyle düşünüyor senin

X