şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

suan evdeyım :KK1: ınsallah ıs arıyorum canım okul derdım bıttı meslek yaptım aldım dıplomamı bennn :KK31:

Seninki iyi para aliyosa boşver işi şimdilik dinlen:) ama anladığım kadarıyla devamlı bilgisayar basindasin ve bakimlisin sanırım. Oriflame dore Avon üye ol internetten falan devamlı üye bulmaya çalış bu sitede yasak ama başka yerde bulabilirsin gerçi ozelden yasak mi bilmiyorum özel mesaj atarak. Öyle cok üye yapıp yükseldikçe maaş falan aliyosun bi dene

kozmetikte çalışıyor. dışarıya dağıtıyorlar ama. bu arada kaynanmla oturcam. ama çalışıo oda saat 8de geliyor eve. çok iyi birisi çokda seviyorum onu ama artık kimse beraber oturmaya olumlu bakmıyor hep olumsuz yorumlarr :KK43::KK43::KK43:

8'de eve gelmesi aynı evde yaşadığınız gerçeğini değiştirmiyor ki.:26:

Allah yardımcın olsun.:26:

İnşallah olurum memur,iyi dilekleriniz için teşekkürler.:KK34:

kozmetikte çalışıyor. dışarıya dağıtıyorlar ama. bu arada kaynanmla oturcam. ama çalışıo oda saat 8de geliyor eve. çok iyi birisi çokda seviyorum onu ama artık kimse beraber oturmaya olumlu bakmıyor hep olumsuz yorumlarr :KK43::KK43::KK43:

Önyargı mi bilmem ama ben de olumsuz bakıyorum maddi açıdan iyi olur ama huzur acisindan gormeden bilemezsin canım

8'de eve gelmesi aynı evde yaşadığınız gerçeğini değiştirmiyor ki.:26:

Allah yardımcın olsun.:26:

İnşallah olurum memur,iyi dilekleriniz için teşekkürler.:KK34:

Ya cok zor hele bi de kaynata varsa. Gece kocanla beraber olmak banyo yapmak tuvalete girmek bile zor bence:KK43: yatmak uzanmak tv falan:S

X