- 1 Mart 2012
- 939
- 4
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
hehe hoş olmuş bu topic .maalesef bende yılı belli olmayanlardanım hayırlısı artık engeller yavaş yavaş aşılsında zor olup güzel olanlardan olsunn
Bizim de yıl belli değil iste valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe hoş olmuş bu topic .maalesef bende yılı belli olmayanlardanım hayırlısı artık engeller yavaş yavaş aşılsında zor olup güzel olanlardan olsunn
Biraz mecbur kalmış canım
Annenler neden öyle düşünüyor senin
istemiyolar ben liseyi bilezorla okudum ilkokul 5de çalışmaya başladımokul masraflarımı çıkartmk için ama hepsine inat bitirdim okulumu. bu sene dersaneye bile gitdim kendi paramla inş unıvıde bitircem
Ben ders çalışmaya kaçar bebikler görüşürüzzz....
Ben ders çalışmaya kaçar bebikler görüşürüzzz....
Ben de kacicam banyo yapıp çalışmaya görüşürüz canim beklerim gene by by
istemiyolar ben liseyi bilezorla okudum ilkokul 5de çalışmaya başladımokul masraflarımı çıkartmk için ama hepsine inat bitirdim okulumu. bu sene dersaneye bile gitdim kendi paramla inş unıvıde bitircem
yarın napcan yavrum evdemısın?
Evdeyim ders çalışıp ara ara burda takilcam canım sen
Canım benim ya. Allah yardimcin olsun kesin git üniversiteye. Azmini kutlarım her kiz senin gibi olsa keşke
Busracim makyajdan mi öyle. Çok buyuk duruyosun
Busracim makyajdan mi öyle. Çok buyuk duruyosun
Kızcıklar siz devam edin ben gelirim 1-1 buçuk saate. Banyoya giriyorum kaynatın siz okurum ben gelince. Öptüm bebisler