şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

Kızlar ara ara hatırlatıyim benim bu iki buçuk hafta falan aşırı sınavım var hemen hemen her gun. 20 haziranda biterken kismetse, siz ben olmasam da konusun ben gelir okurum herkesin mesajını derdini ve cevaplamaya çalışırım topici ihmal etmeyin size emanet:KK66:

canımm evlendikten sonra devam etcem ben bu sene unıv sınavlarına hazırlandm zaten haziranda tekrar gircem istanbul içi tercih yapcam :) herkes yapamassın falan diyor ama yapıcam inş :)

Sakin dinleme kimseyi EMINIM yaparsın gerekirse evliliği ertele ama oku. Icinde böyle bi istek varsa sonradan yapmazsan cok pişman olursun devamlı dersin

Kızlar ara ara hatırlatıyim benim bu iki buçuk hafta falan aşırı sınavım var hemen hemen her gun. 20 haziranda biterken kismetse, siz ben olmasam da konusun ben gelir okurum herkesin mesajını derdini ve cevaplamaya çalışırım topici ihmal etmeyin size emanet:KK66:

tamam saten ben öyle yapıorum ama gelen fazla durmuyor :KK1:

Sakin dinleme kimseyi EMINIM yaparsın gerekirse evliliği ertele ama oku. Icinde böyle bi istek varsa sonradan yapmazsan cok pişman olursun devamlı dersin

haklısın canım. bnm ailem zaten istemiyor okumamı yeter diyorlar hep. 2 türlüde zor olcak benim için yani. ama nişanlım destek çıkıyor bana. böylesi daha iyi oluyor sanırım..

Hayırlısı olsun canım nişanlın ne is yapıyor yazdın mi göremedim

kozmetikte çalışıyor. dışarıya dağıtıyorlar ama. bu arada kaynanmla oturcam. ama çalışıo oda saat 8de geliyor eve. çok iyi birisi çokda seviyorum onu ama artık kimse beraber oturmaya olumlu bakmıyor hep olumsuz yorumlarr :KK43::KK43::KK43:

X