şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

bilemicem bunun ıcın kızıyorsa ben ona kızarım ne demek dügüne gıtme :KK19: uykun gelmedı mı kızzzz :KK35:

Geldi hadi uyuyalim yarın o gitmeden sevgilicisle buluscas uykumu aliyim da iyi ilgileneyim onunla:) benim sınavlar var topic size emanet boş bırakmayın uğrarım arada cicis öptüm seni çıkıyorum ben simdilik:)))) iyi geceler

hosgeidın canım anlat bakalımmmm

Biraz gec oldu ama hosbuldumm:KK1:

18 yasındayımm canımda 20 2 yıldır beraberiiz , Şuan asker Konyda şafağımız 355:KK43::KK43: Sorunsuz problemsıız cokk cokk guzel devam eden bi ilişkimiz var ona kalsa 2013 en fazla 2014de bana kalsa ünw.den dolayı en erken 2016 da hayırlı bi işe bağlıcaz :KK19:
Bakalım zaman ne göstericeek :KK16:

Vaov:) ben de 19 yasindayim ve biz de 8 aydır beraberiz:KK1: ama bizim resmilesmesine daha çok var:KK76: ikimiz de okuyoruz onun askerlik bitmesi işine adapte olmasıyla benim okul bitmesi aynı zamanlara denk geliyor kismetse o zamanları düşünüyoruz biz de inşallah. Yani bi bes yıl kadar var ama çok iyi biri o kadar guzel bi kalbi var ki sekiz aydır beni bi kere bile üzmedi yirmi yil bile beklerim:nazar: Allah im nazardan korusun bizi:nazar:sizi de tabi ki:nazar:

Bak anlatma öyle ama nazara çok inanırımm:nazar: Ne okuyosun canımmm :KK1:

24 yaşındayım 3 yıldır sevgilim var

x yılında evlencez inşallah para bulursak :KK52:

30a yakın evlenebilcem sadece onu biliyorum :KK76:

X