• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

mtszlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
26
25
3
39
arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen

belkide eşcinseldir telefonunu karistir aynisi benim arkadasimin basina geldi galerisine bak ve arama geçmişine bak instagramdan takip ettiklerine bak anlarsin gay mi degil mi ama bana gay gibi geldi yani.....

Çok net söylemiş illa evlilik istiyorsan zamanını bu adamla boşa harcama

Adam açık açık demis iste evlenmek istemiyorum diye. Daha ne desin. Oyalama pesinde degil ki. Oyalama pesinde olsa, bakalim, biraz zaman ver gibi ifadelerle soruyu gecistirirdi. Paşa paşa istemiyorum demis. :kahve:
Siz bundan sonra devam edecekseniz, bunu kabul ederek edeceksiniz.
Evlenmek istemeyen adamlari zorla ikna edip imzayi basip sonra da evlilige uyum saglayamadi, cocuk istemiyor diye agliyorsunuz.
Siz evlenmek istiyorsaniz, amaclari sizinle uyumlu birini bulun. Yok ben seviyorum diyorsaniz da sonunun evlilik olmadığını bilerek devam edin. Tercih sizin. Sizi hicbir seye zorlamiyor belli ki çünkü.

Maddi olarak sizi kullanıyor olabilir.
Net konuşmuş , neden sen çabalayan taraf olasın ki.
Maddi yardımlarını kes ve sana nasıl davranıyorsa aynı şekil davran. Bak gör zaten bir müddet sonra özür dilerim yürümüyor , bizim için bir gelecek göremiyorum diyerek kestirip atacaktır...

Duygusal bir boşluk içinde misiniz, bunu kendinize niye yapıyorsunuz, gerçekten çok üzüldüm.

Back