Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim cnm bi bakiniyim dedim yinemerhaba canım bugün balkonu temizledim kilerimi düzelttim yorrgunluktan öldüm yani siteye giremedim sen nasılsın
Biraz daha ii canim bademcigi sismisti bgn dha iiyim dedi ama uzak iste aklim kaliyorlorin erkek arkadaşın iyileştimi?
iyi ettin ben de yeni açtım siteyi balkonumu temizledim üzerimden yük kalktı çok yorurldum ve üşüdüm ama neyse ymek de yedik derken geldimBende iyiyim cnm bi bakiniyim dedim yine
kalır tabii canım normal aklının onda olmasıBiraz daha ii canim bademcigi sismisti bgn dha iiyim dedi ama uzak iste aklim kaliyor
Iyi yapmissin laflayalim azcik tatlimiyi ettin ben de yeni açtım siteyi balkonumu temizledim üzerimden yük kalktı çok yorurldum ve üşüdüm ama neyse ymek de yedik derken geldim![]()
Ya evet merak etme vs diyor ama can yani nasil merak etmeyeyim cok zor yakalır tabii canım normal aklının onda olması
bnmkide 30 olcak haziranda30 yaşında normalde ama akıl yaşını bilemiyorum![]()
tabii merak ediliyor laflayalım canım kaynanamgil gidince bir de derin bir temizlik yapıp ders çalışacağım ya atanamadıkça üzülüyorumYa evet merak etme vs diyor ama can yani nasil merak etmeyeyim cok zor ya
bugün bayağı dertleşmişsiniz erkekleri de bazen anlamak çok zor bizi de ama seven ve sana değer veren bir adam kafada soru işareti zaten bırakmıyor
iyi etmişsiniz bazen konuşamadıkça paylaşamadıkça kötü oluyorVallahi öyle.![]()
Aysenur bende senden buyugum
Bende cok memur olmak istiyorum en azndan birimizin sabit maasi olsun rahat edelim cok istiyorum yatabii merak ediliyor laflayalım canım kaynanamgil gidince bir de derin bir temizlik yapıp ders çalışacağım ya atanamadıkça üzülüyorum
neden?Yıkanmak istemiyorum
Anlatsam da yetmiyomuş gibi geliyo. Hissettiklerimi anlatmayla bitiremiyorum ki ona nasıl anlatırımiyi etmişsiniz bazen konuşamadıkça paylaşamadıkça kötü oluyor
Yikanma hava soguk zaten bosverYıkanmak istemiyorum
sen çalışıyormusun lorinAysenur bende senden buyugum
Bende cok memur olmak istiyorum en azndan birimizin sabit maasi olsun rahat edelim cok istiyorum ya
Aysenur bende senden buyugum
Bende cok memur olmak istiyorum en azndan birimizin sabit maasi olsun rahat edelim cok istiyorum ya
Sende bana dua et canim senin esin ne is yapiyrsiz bana duıa edin de ben de atanayım işim olsun