• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

hayatım belkı hazır degıldır evlılıge kafasında olcmus tartmıstır ama kaldıramamıstır evlılık yukunu bana oyle geldı sen bu zamanlarında yanında ol destek ol bakalım hersey degısır belkı
yani ben ona anlattım evlilikten bir süre bahsetmeyelim dedim biraz kendini toparla diye anlattım seni seviyorum ama istemiyorum bile dedi bana ben yine bırakmadım peşini ama artık yoruldum seviyorum gerçekten ama sürekli peşinden koşmak utandırıyor beniii mesaj atmaya aramaya utanıyorum artık

yani ben ona anlattım evlilikten bir süre bahsetmeyelim dedim biraz kendini toparla diye anlattım seni seviyorum ama istemiyorum bile dedi bana ben yine bırakmadım peşini ama artık yoruldum seviyorum gerçekten ama sürekli peşinden koşmak utandırıyor beniii mesaj atmaya aramaya utanıyorum artık
sevıyorum ama ıstemıyorum da ne demek ya ,
kız bu bosanmamıs olmasın
kımlıgıne fılan baktınmı hıc

sevıyorum ama ıstemıyorum da ne demek ya ,
kız bu bosanmamıs olmasın
kımlıgıne fılan baktınmı hıc
benimde aklıma bu soru gelmişti ama boşandık 2 yıl oldu diyor boşanalı
boşanmamış olsa annesi kardeşleri benimle konuşurmu dayıları tüm ailesi benden haberdar

benimde aklıma bu soru gelmişti ama boşandık 2 yıl oldu diyor boşanalı
boşanmamış olsa annesi kardeşleri benimle konuşurmu dayıları tüm ailesi benden haberdar
hayatım ne pıslık ınsanlar var bır bılsen ,
neler okuyoruz burada , sen bı emın olsana once nasıl ogrenebılırsın kımlıgıne bakabılırmsn?
yasın kac bu arada cnm ?

hayatım ne pıslık ınsanlar var bır bılsen ,
neler okuyoruz burada , sen bı emın olsana once nasıl ogrenebılırsın kımlıgıne bakabılırmsn?
yasın kac bu arada cnm ?
30 yaşında şuan kimliğine bakacak durumum yok malum dünden beri konuşmuyoruz ama bilemedim
canım çok sıkkın

bıraz beklesen bı sessız kalsan belkı o donus yapar ,
hıc oldumu boyle bısey daha onceden
ilk başladığımız günlerde ben birden kesmiştim iletişimi 2 gün konuşmadık sonra o aradı yazık değimi aşkımıza neden koptun benden falan demişti

ilk başladığımız günlerde ben birden kesmiştim iletişimi 2 gün konuşmadık sonra o aradı yazık değimi aşkımıza neden koptun benden falan demişti
acaba netten evlı mı degılmı ogrenemezmıyız
bnm de aklıma takıldı ama baska yol yokkı cnm adam sana evlılık konusunu acmıs sonra ndn boyle donmus bırden bıre kac aylık mevzu bu konusmalar

acaba netten evlı mı degılmı ogrenemezmıyız
bnm de aklıma takıldı ama baska yol yokkı cnm adam sana evlılık konusunu acmıs sonra ndn boyle donmus bırden bıre kac aylık mevzu bu konusmalar
yaniii ne değişti acaba bütün sorumluluğu ben aldığım için rahatsızmı oldu dersin
bidefasında ona sen peşimden koşacaksında ben seni istemeyeceğim dediğimde yaniii daha güzel olacak dedi !!
geçen akşam ona seni seviyorum dediğimde bunu benim söylemem gerekiyor dedi
benim yapmam gerekeni sen yapıyorsun falan dedi

yaniii ne değişti acaba bütün sorumluluğu ben aldığım için rahatsızmı oldu dersin
bidefasında ona sen peşimden koşacaksında ben seni istemeyeceğim dediğimde yaniii daha güzel olacak dedi !!
geçen akşam ona seni seviyorum dediğimde bunu benim söylemem gerekiyor dedi
benim yapmam gerekeni sen yapıyorsun falan dedi
bence sen bıraz yavastan al bazı seylerı , sabırsızsın galıba sende bnm gbı hersey bıanda olup bıtsın ne var ne yoksa soylensın yasansın ıstıyoruz ama o zmn anlamı olmuyor hersey daha cabuk tukenıyor bence ,
bı kendı halıne bırak onu bakalım ne yapacak arama msj atma kendını tut donerse demekkı oda onemsemıstır senı

bence sen bıraz yavastan al bazı seylerı , sabırsızsın galıba sende bnm gbı hersey bıanda olup bıtsın ne var ne yoksa soylensın yasansın ıstıyoruz ama o zmn anlamı olmuyor hersey daha cabuk tukenıyor bence ,
bı kendı halıne bırak onu bakalım ne yapacak arama msj atma kendını tut donerse demekkı oda onemsemıstır senı
zaten beni pek önemsediğini sanmıyorum duruma bakılırsa

Onu herkese her şeye anlatmak istemek de sevdaya dahil olan kısımdan mı?

Back
X