- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Helal olsun cok cilginca gunde 3 kere dus almakbağışıklık kazandım artık bişey olmuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun cok cilginca gunde 3 kere dus almakbağışıklık kazandım artık bişey olmuyor![]()
Allah kimsenin başına vermesin : )Helal olsun cok cilginca gunde 3 kere dus almak
EvlimisinAllah kimsenin başına vermesin : )
Evet yeni evliyimEvlimisin
Hmm olay anlasildi smdiEvet yeni evliyim
yok yok ondan değil bende titizlik takıntısı var ondan: )Hmm olay anlasildi smdi![]()
Idrar yollari usutmeye musait bu havayok yok ondan değil bende titizlik takıntısı var ondan: )
he yaHic derdin bitmiyo kiz![]()
inş atlatırsın bizim alt komşu da öyle kimseye gitmiyor gelmiyor kocasının ayakkabısını falan içeri alırkene içini siliyormuş kapıda eve almadan çoraplarını çıarttırıyormış adamayok yok ondan değil bende titizlik takıntısı var ondan: )
evli olunca mecbur yıkanmak da oluyor ama günde üç kez de çok yaHmm olay anlasildi smdi![]()
ben bir tek benim istemediğim pis olduğunu düşündüğüm bir şeye veya yere dokunduğunda elini yıka diyorum ama yine de bi ton laf yiyorum malesefinş atlatırsın bizim alt komşu da öyle kimseye gitmiyor gelmiyor kocasının ayakkabısını falan içeri alırkene içini siliyormuş kapıda eve almadan çoraplarını çıarttırıyormış adama
hımm doktora gittin mi? psikologa eğer atlatırsan bu durumu hayatın kolaylaşırben bir tek benim istemediğim pis olduğunu düşündüğüm bir şeye veya yere dokunduğunda elini yıka diyorum ama yine de bi ton laf yiyorum malesef
ne anlatiyolar o kdrhe yaderdin bitmiyor kaynanamla kaynatamın da çenesi kesilmiyor
![]()
Ya bende oyleyim biseye dokundgum zmn elli defa elimi yikiyorumben bir tek benim istemediğim pis olduğunu düşündüğüm bir şeye veya yere dokunduğunda elini yıka diyorum ama yine de bi ton laf yiyorum malesef
Yanii bende ona sasirdimevli olunca mecbur yıkanmak da oluyor ama günde üç kez de çok ya
korkuyorum gitmeye : (hımm doktora gittin mi? psikologa eğer atlatırsan bu durumu hayatın kolaylaşır
hep aynı şeylerine anlatiyolar o kdr
yok canım korkma ama bak bu titizlik durumu git gide artıyormuş önlem alman lazım nasıl nezle olunca gidiyorsak doktora bunu da öyle düşün gözünde büyütmekorkuyorum gitmeye : (