- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Hayır bizi anlamak ne kadar zor olabiliraynen birde kadınları anlamak zor derler birtanede benim başımda atsan atılmaz satsan satılmaz

2 güzel kelam 1 çiçek yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bizi anlamak ne kadar zor olabiliraynen birde kadınları anlamak zor derler birtanede benim başımda atsan atılmaz satsan satılmaz
aynen bebeğim valla seviyorum ama istemiyorum diyen bir insanı anlamak gerçekten zorHayır bizi anlamak ne kadar zor olabilir
2 güzel kelam 1 çiçek yani![]()
Dengesiz olmak bunu gerektirir işteaynen bebeğim valla seviyorum ama istemiyorum diyen bir insanı anlamak gerçekten zor![]()
seviyorum yada sevmiyorum dur seviyorum ama istemiyorum ne yaaaDengesiz olmak bunu gerektirir işte![]()
zaten hep boyle oluyor sen sevıyorsun o sankı bulunmaz hınt kuması moduna grıyorAhhh vallahi çoookk seviyom. Ama o ne hissediyo mesele o![]()
atma cnm bosver , ne ıs yapıyorsun kac yasındasın ?artık bana dönerse bakabilirim aramam mesaj atmam zor çünkü utanıyorum artık
Bence o benim sevdiğimi de bilmiyooöör. Ben kendi içimde seviyomzaten hep boyle oluyor sen sevıyorsun o sankı bulunmaz hınt kuması moduna grıyor
28 yaşındarım sigortacıyım ya senatma cnm bosver , ne ıs yapıyorsun kac yasındasın ?
platonıkmı takılıyorsun ?Bence o benim sevdiğimi de bilmiyooöör. Ben kendi içimde seviyom![]()
bn 22 yasındayım ,28 yaşındarım sigortacıyım ya sen
Kız orasını ben de anlamadımplatonıkmı takılıyorsun ?
benden bayaaa küçüksün :)bn 22 yasındayım ,
fabrıkada danısmada calsııyorum
olsun :)benden bayaaa küçüksün :)
olsun :)
hadi olsun :)olsun :)
sen kac yasındasın cnmKız orasını ben de anlamadım
1 geliyor 5 gelmiyor sanırım![]()
o adam kac yasındaydı senın kıhadi olsun :)
:)
30 yaşında normalde ama akıl yaşını bilemiyorumo adam kac yasındaydı senın kı
19sen kac yasındasın cnm
merhaba canım bugün balkonu temizledim kilerimi düzelttim yorrgunluktan öldüm yani siteye giremedim sen nasılsıngunaydın canım buralardamısın