22 canimKaç yaşındasın
ben b,r de yıkandım bugün daha çok üşüdüm ama temizlik yapınca macbur yıkanıyorsunYikanma hava soguk zaten bosver
Calisiyorum tatlimsen çalışıyormusun lorin
Şimdi kim soyunacak kim yıkanacak kim giyinecek ohooooYıkanmak istemiyorum
hımmmmm neden? üç kez duşa girdin canımbugün 3 kere duşa girdim zaten
3 kere mibugün 3 kere duşa girdim zaten
nerde çalışıyorsun canım ben de kamu mezunuyum kpss ye hazırlanacağım benim yaşımda 30 eşim 34Calisiyorum tatlim
takıntılıyımhımmmmm neden? üç kez duşa girdin canım
Evet terliyosun mecbur insan sogukta olsa kokuyo yaniiiben b,r de yıkandım bugün daha çok üşüdüm ama temizlik yapınca macbur yıkanıyorsun
hee saçını kurulamak da dertŞimdi kim soyunacak kim yıkanacak kim giyinecek ohoooo
ya öyle3 kere mi
Ben fabrikada calisiyorum danismadayim cnm 22 yasindayim 85 lisin dimi sennerde çalışıyorsun canım ben de kamu mezunuyum kpss ye hazırlanacağım benim yaşımda 30 eşim 34
Iyi usutmede yaniya öyle
haftasonu da eltimgil gelecek kaynanayı bırakmayaEvet terliyosun mecbur insan sogukta olsa kokuyo yaniii
2 gundur o kdr yogun calisiyorumkiNe tembelim ya....2 gündür extra tembelim anca otur burda lak lak...
hadi vın vın yogaya
sonra squat sonra duş
bazen üşengeç oluyor insanNe tembelim ya....2 gündür extra tembelim anca otur burda lak lak...
hadi vın vın yogaya
sonra squat sonra duş
Hic derdin bitmiyo kizhaftasonu da eltimgil gelecek kaynanayı bırakmayayemek hazırlayacağım yeniden sonra çay servisi bir hayırlısıyla dönsün memlekete kaynanamgil sonra eltim ve kaynıma da dedim ders çalışacağım sık sık gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?